30 / 04 / 2024

2015 semerkand yapı projeleri

2015 semerkand yapı projeleri

Semerkand Yapı, Bakırköy'de Arap coğrafyası ve Avrupalı yatırımcılara yönelik Semerkand Line Bakırköy projesini hayata geçiriyor. Toplamda 214 lüks konut ve 7 ticari üniteden oluşuyor.

Semerkand Yapı konkordatodan çıktı!

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından olan Semerkand Yapı A.Ş. konkordatodan çıktı.

Semerkand Yapı konkordato istedi!

İnşaat sektöründeki konkordato haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. AC Yapı, Metsan, Nuhoğlu, Emay, Ceylan İnşaat ve Satya’dan sonra Semerkand Yapı da konkordato istedi.

Muş Konakkuran Beldesi'e taziye evi ve düğün salonu yapıldı!

Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Konakkuran beldesinde, taziye evi ve düğün salonu yapıldı. Belde sakinlerinin talepleri doğrultusunda Mayıs 2015’te yapımına başlanılan taziye evi ve düğün salonu tamamlanarak, hizmet vermeye hazır hale getirildi.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Ataman Taç Kadıköy'de teslimler Aralık 2015'te!

Ataman İnşaat Ataman Taç projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçiriliyor. Toplam 14 adet daireden meydana gelen projede daire teslimlerinin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor.

2015 Turan Yapı İnşaat Malzemeleri Döküm ve Metal Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

2015 Turan Yapı İnşaat Malzemeleri Döküm ve Metal Pazarlama Limited Şirketi, Osman Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Sancaktepe, Yenidoğan Merve Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Hitit Business Residence'ta teslimler Aralık 2015'te!

BEYLİKDÜZÜ'nde Armet İnşaat imzasıyla yükselen Hitit Business Residence'ta 222 konut, 27 ofis ve 17 dükkan bulunuyor. Projede teslimlerin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor.

2015 TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları!

2015 TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları için yarın son gün. Aylık 735 TL taksitle daire sahibi olunabilen projenin kura çekilişi 29 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

Eyüp Çırçır Mahallesi kentsel dönüşümü için ihale yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Eyüp Çırçır Mahallesi ve yakın çevresini kapsayan 3 milyon 400 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanına yönelik veri elde etme işini ihaleye çıkardı. İhale 6 Ekim 2015 tarihinde yapılacak...

Adıyaman'da yeni otogarın bağlantı yolları yapılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otogarın bağlantı yollarının da yapımına başlandığı bildirildi. Otogarın hizmet noktaları 8 Eylül 2015 tarihinde yapılacak olan ihaleyle kiraya verilecek

İzmit-Kandıra arasına duble yol yapılacak!

İzmit Kandıra arasının 2 gidiş 2 geliş duble yol olması için ihale, 8 Ekim 2015’te yapılacak.İzmit’in yanı sıra Yalova ve Bursa’nın Karadeniz’e açılan kapısı olan mesafe, artık yapılacak duble yol ile daha rahat ve güvenle kat edilebilecek.

Soyak Yapı Siesta Oxygen teslimleri!

İzmir İl 'i Karışıyaka'da yükselen projede 120 aya 0,77 faiz oranı ile taksit imkanı sağlanıyor. Soyak Yapı Siesta Oxygen teslimleri Aralık 2015 'te yapılması öngörülüyor.

Dap Yapı ve Rotana Otelleri basın toplantısı ertelendi!

Dap Yapı ve Rotana Otelleri olarak, “Burgu Arjaan by Rotana & Tango Arjaan by Rotana” otellerinin açılışı dolayısıyla düzenlenmesi planlanan 2 Eylül 2015'de yapılacak basın toplantısı ileri tarihe ertelendi.

2015 semerkand yapı projeleri Haberi

2015 semerkand yapı projeleri

Zuhuratbaba'da eski Lunaparkın olduğu 8 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselmekte olan ve toplam 214 lüks konut ve 7 ticari üniteden oluşan Semerkand Line Bakırköy projesi, İstanbul'da 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde düzenlenen 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi'nde yerini aldı. 


TESLİMLER EYLÜL 2016'DA 

Toplamda 214 lüks konut ve 7 ticari üniteden oluşan Semerkand Line Bakırköy projesi, 1+0'dan 4+1 dublekslere kadar farklı konut tiplerine yer veriyor. Teslimlerin Eylül 2016 tarihine yapılması planlanan projede inşaat oram yüzde 30'lar seviyesine ulaştı. Semerkand Yapı İş Geliştirme Grup Başkanı Çetin Çapan, yılbaşından bu yana satışları süren projenin sunduğu ayrıcalıklı yaşam ve prestijli yatırım fırsatlarından dolayı yabancıların dikkatini çektiğini söyledi Çapan, "Beylikdüzü, Esen yurt, Bahçeşehir gibi bölgeler gelişme trendine girdi. Bu bölgeler de ciddi prim potansiyeli...