19 / 05 / 2024

2015 sezonunda tercih edilecek mobilya trendleri

2015 sezonunda tercih edilecek mobilya trendleri

Klasik mobilyaları sanılanın aksine gençler de tercih ediyor. Klasik mobilyayı vazgeçilmez kılan sebepler neler ? Bu parçaları nasıl kombinlemeli ?

CVK 2015'te 250 bin kişiyi ağırladı!

CVK Park Bosphorus Hotel, 2015'te ağırladığı 250 bin misafir sayısıyla İstanbul'un en çok tercih edilen oteli oldu. Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, yıl genelinde yüzde 90'ın üzerinde doluluk oranına ulaştıklarını söyledi.

2015'te en çok tercih edilen markalar açıklandı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve BAREM işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırma sonucuna göre, 2015 yılında alışveriş merkezlerinde (AVM) tüketicinin en çok tercih ettiği markalar açıklandı.

Park Afyon AVM, DuPont'u tercih etti!

Afyonkarahisar şehir merkezine alternatif bir sosyal yaşam alanı sunmak üzere projelendirilen ve Eylül 2015’te açılan Park Afyon AVM, dış cephe su yalıtımında DuPont™’un nefes alan su yalıtım örtülerinden Tyvek® FireCurb™ Housewrap’i tercih etti.

Küresel sermaye, 2015'te gayrimenkul yatırımlarını güvenli limana yönlendirdi!

Küresel sermaye, Ortadoğu ve Ukrayna'daki iç karışıklıklardan ötürü, 2015 yılında gayrimenkul yatırımlarım daha çok güvenli limanlara yönlendirmeyi tercih etti.

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonuna 6 yeni stat!

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunda 6 takım yeni stadında ilk kez sahaya çıkmanın heyecanını yaşayacak.

2014-2015 inşaat sezonunda tüketici kaliteli projelere yöneldi!

Geçtiğimiz yılki seçimlerin etkisinden Eylül ayında sıyrılarak sezona hızlı giren inşaat sektöründe, 2014’ün son çeyreği ve 2015’in ilk yarısı hedeflenen başarıya ulaşıldığı bildirildi.

Markalı projelerde en çok tercih edilen konut tipi hangisi?

REIDIN 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2015 Mart Ayı Sonuçlarını yayınladı. Peki Markalı projelerde en çok tercih edilen konut tipi hangisi?

2015 sezonunda tercih edilecek mobilya trendleri!

Klasik mobilyaları sanılanın aksine gençler de tercih ediyor. Klasik mobilyayı vazgeçilmez kılan sebepler neler ? Bu parçaları nasıl kombinlemeli ?

Tüketicinin seçimlik hakları 2015!

Ayıplı mallar karşısında tüketicilerin bazı seçimlik hakları bulunuyor. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlü oluyor. Peki, tüketicinin seçimlik hakları 2015 nelerdir? İşte yanıtı..

Alanya turizmi ve 2015 turizm sezonu masaya yatırıldı!

Alanya turizminin ve 2015 yılı turizm sezonunun masaya yatırıldığı çalıştayda 2014 turizm sezonunun iyi geçtiği, 2015 turizm sezonunda ise 'Alanya-Gazipaşa Havalimanı' avantajına sahip olunduğu vurgulandı.

Avrupalı turist 2015 yılında İslam ülkelerini tercih etmiyor!

Fransız 'Proturizm' İşletme Danışmanı Didier Arino, Avrupalı turistlerin 2015 yaz tatili rezervasyonlarında İslam ülkelerine sıcak bakmadığını söyledi. Fransız turistleri İslam ülkeleri yerine daha çok Avrupa içinde seyahat etmeye yönlendiriyor, dedi.

Kuşadası turizmi 2015'te canlanacak!

Kuşadası'na Hilton 'u getiren Göçtür Şirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı Naile Göçen Çukurova, bölgenin turizm potansiyeliyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, 2015 turizm sezonunda beklentilerini açıkladı.

Akyazı Stadı 2015-2016 sezonunda açılacak!

Trabzon Akyazı'da yapımı devam eden stadyumda çalışmaların ilerlediğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Trabzonsporumuz Ağustos 2015'te başlayacak olan sezonun açılışını Akyazı'daki stadyumda yapacak" dedi.

2015 sezonunda tercih edilecek mobilya trendleri Haberi

2015 sezonunda tercih edilecek mobilya trendleri

Mobilyalarda geçtiğimiz yıllarda modern ve sade tasarımlara kayan ibre son birkaç yıldır yine klasik tarza işaret ediyor. Kimileri bunda Arap baharı etkisinin olduğunu savunsa da klasik mobilyaları vazgeçilmez kılan onlarca sebep var. "Aman evim müzeye dönmesin." diye korkan gençler de yok değil. Onlar için de klasik parçaların modern aksesuarlarla kombinlendiği farklı seçenekler mevcut. Klasik mobilya alırken nelere dikkat etmeli, yeni trendler neler? Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat'tan dinledik.



Fonksiyonel ve tarz sahibi mobilyalar

 Son yıllarda yapılan konut projelerindeki odaların küçülmesinin artık insanları hem gösterişli hem de fonksiyonel mobilyaları tercih etmeye sevk ettiği görüşünde Murat Erat: “Oda sayılarının kısıtlı olması, insanları evlerine gelen misafirleri salonda ağırlama ihtiyacını doğurdu. Bu da açıldığında çift kişilik rahat bir yatak olabilen fonksiyonel kanepelere...