05 / 05 / 2024

2015 toki Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı

2015 toki Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 104 bin 500 TL'den başlıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin yürüteceği projede başvurular devam ediyor.

TOKİ Zonguldak Ereğli başvuruları bu ay sona eriyor!

Zonguldak Kdz.Ereğli'de "Emekli Grubu Konut Projesi" kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilecek 2+1 nitelikli 200 Konut için başvurular bu ay sona erecek.

TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli son başvurusu ne zaman?

2+1 nitelikli 200 konuttan meydana gelen TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli projesinde başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli son başvurusu ne zaman?

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli son başvuru!

324 konutluk TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek Emekli projesindeki daireler için talep süreci devam ediyor. Peki, TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli son başvuru ne zaman?

TOKİ Zonguldak Kdz kurası ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 200 adet daire satışta. Peki TOKİ Emekli Zonguldak Kdz kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni Evleri kura!

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni Evleri kurası 1 Ağustos'ta yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 324 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni kurası!

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni kurası 1 Ağustos'ta yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 324 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Zonguldak Ereğli son başvuru ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli emekli konut projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 200 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Zonguldak Ereğli son başvuru ne zaman?

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi ihaleye çıkmalı!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, TOKİ basın sitesinin projesini değerlendirdi. Akbıyık, ''Artık ön talepler alındı. Proje çalışmaları sürüyor'' dedi.

TOKİ Zonguldak Ereğli kura çekilişi!

Başvuruların sona erdiği TOKİ Zonguldak Ereğli projesinde 200 konut satışa sunuluyor. TOKİ Zonguldak Ereğli kura çekilişi...

TOKİ Zonguldak Üzülmez'de 1. etap ihalesi 31 Ağustos'ta!

Zonguldak'ta TOKİ ve TTK'nın ortaklaşa yürüttüğü Üzülmez TOKİ projesinin 1. Etap yapım ihalesi 31 Ağustos 2016 günü yapılacak.

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kurası!

Toplamda 200 adet konut satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kurası 1 Ağustos Pazartesi gününde yapılacak.

TOKİ Zonguldak TTK Lojmanları 766 konut ihalesi 31 Ağustos'ta!

TOKİ Zonguldak Merkez Üzülmez TTK Lojmanları 1.Etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 31 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli son başvuru günü!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli son başvuru günü 13 Haziran'da başladı ve devam ediyor. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

2015 toki Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Haberi

2015 toki Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı'da talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen 255 adet konut satışa sunuluyor. Projede 75 metrekare ve 110 metrekare büyüklüğe sahip daireler yer alıyor. 


Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ Konutları satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Zonguldak Gökçebey şubesi tarafından kabul ediliyor.


Başvuruların 11 Eylül 2015 tarihinde sona ereceği TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı'da 2+1 ev fiyatları 104 bin 500 TL, 3+1 ev fiyatları ise 147 bin 750 TL olarak belirlendi. 


Yüzde 12 peşinatta, kalan tutar için 180 ay taksit uygulanan Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ Evleri için 2+1 dairelerde 2 bin TL, 3+1 dairelerde 4 bin TL başvuru bedeli ödeniyor. 



Satış duyurusu için