18 / 05 / 2024

2015 Verimlilik Proje Ödülleri

2015 Verimlilik Proje Ödülleri

Bünyesindeki Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markaları ile sektöre öncülük eden, Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği ‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’nde üçüncülüğe layık görüldü.

Şemsi Paşa Cami'nde çelik konsol sistemi uygulaması başladı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, boğazın en özel yapılarından Şemsi Paşa Cami’ni ve Üsküdar sahilini tahrip eden 2015 tarihli proje yerine, sökülüp takılabilen çelik konsol sistemi uygulamasını başlattı. 

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2015 toplantısı tescillendi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin 2015 yılı hesap dönemi ile ilgili olarak 17 Mart 2016 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul'u 30 Mart 2016 tarihinde tescil edildi.

Türker Proje Gayrimenkul 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. 2015 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı. Türker Proje söz konusu tabloyu kamuoyu ve yatırımcıların bilgisine sundu.

Türker Proje 2015 yılı finansal raporlarını açıkladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., 2015 yılı bağımsız denetimden geçmiş finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen raporlar...

Türker Proje Gayrimenkul 2015'in gelir tablosunu yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme 1 Ocak ile 31 Aralık 2015 dönemine ait gelir tablosunu, geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine sunuldu, Sermaye Piyasası Mevzuatı'na göre düzenlenmedi.

Gönye Proje Tasarım, Konut Konferansı 2015’e katıldı!

Gönye Proje Tasarım, Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen Konut Konferansı 2015’te konuşmacılar arasında yer aldı. Şirket kurucuları Yelin Evcen ve Gönül Ardal, konferansta konuştu.

GEKA 2015 yılında destek vereceği projeleri açıkladı!

Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) Alternatif Turizm, Üretim ve Ticaret Altyapısının Geliştirilmesi ile Yenilenebilir Enerji alanlarında ilan ettiği 2015 yılı Proje Teklif Çağrısı'nda değerlendirme süreci sona erdi.

Proje İz Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje İz Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Aygün, Halil İbrahim Aygün ve Fatih Aygün tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.

Alpay Çoban Eksen Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpay Çoban Eksen Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Alpay Çoban tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Avcılar'da kuruldu.

Tekirdağ TESKİ binası mimari proje yarışması başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hizmet binası mimari proje yarışması düzenliyor. Projeye son başvuru tarihi 10 Kasım 2015 olarak belirlendi.

Asyap Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asyap Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Çetin Sırmacı tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Forum Proje Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Forum Proje Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Uğur Gazanker ve Uğraş Sakyatan tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Bayal Proje Müteahhitlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayal Proje Müteahhitlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Barbaros Çark tarafından 20 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

2015 Verimlilik Proje Ödülleri Haberi

2015 Verimlilik Proje Ödülleri

Bünyesindeki Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markaları ile sektöre öncülük eden Kaleseramik, seramik sağlık gereçleri üretiminde karbon ayak izini ve ithal hammadde kullanımını azaltan ‘Yeni Nesil Çamur Formulasyonlarının Hazırlanması’ projesi ile ‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’nde üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı. 


‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Ankara Congresium’da gerçekleştirdiği ‘Verimlilik Haftası’ etkinliklerinin açılışında düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Kaleseramik Ar-Ge Merkezi’nin, üretimde kullanılan ithal ‘şamot’u reçetelerden çıkarmak, ithal malzemelerin şirkete getirdiği yüksek maliyeti düşürmek ve çevreye duyarlı üretim gerçekleştirmek amacıyla geliştirdiği proje, ‘Büyük Ölçekli İşletme-Ürün Geliştirme Kategorisi’nde değerlendirildi. Üçüncülüğe layık görülen Kaleseramik’in ödülü, Bilim Sanayi ve Teknoloji BakanYardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu tarafından Kaleseramik Ar-Ge Merkezi Müdürü Dr. Kağan Kayacı’ya verildi. 


Hammadde kullanımı ve karbon salınımı azalıyor, maliyetler düşüyor

Çevre...