28 / 04 / 2024

2015 yeni inşaaat projeleri

2015 yeni inşaaat projeleri

Aydında geçtiğimiz yıl inşaat sektörüne adım atan Aydın Köşk İnşaat, Delüx Süite projesinin ardından Merkez Süite, Zafer Süite ve Burhan Süite projelerini hayata geçirerek Aydınlılara modern ve rahat yaşam alanları sunacak.

1940 yılında İstanbul'daki inşaatlar için yeni plan hazırlanmış!

1940 yılında İstanbul'un arkeolojik haritasının yapılması için yeni plan hazırlanmış. İstanbul'un her semtine yapılacak yeni inşaatlar için kriterler belirlenmiş.

O ilde 3 yılda 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildi! Dağ, taş inşaat oldu!

Bilimsel toplantılarda çarpık yapılaşmasıyla örnek gösterilen Kuşadası’nda, koronavirüs pandemisinin başladığı 2020'den bu güne 5 milyon 856 bin 908 metrekaresi konut olmak üzere 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildiği belirlendi. Plansız yapılaşmaya dikkat çekildi ve riskler tek tek a

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

2 milyonluk yeni şehirler kuruluyor, bazı kentler taşınıyor! İşte bölge için hazırlanan yeni plan!

Yüzyılın deprem felaketi nedeniyle büyük yıkım yaşayan iller için yeni planlar hazırlandı. İşte yeni inşa edilecek şehirlerden, taşınacak kentlere kadar yeni dönemde neler yapılacağı ile ilgili ayrıntılar…

Euro, Sterlin, Japon Yeni, Çin Yuanı, Türk Lirası... Dolar resmen meydan okuyor

Dolar endeksi 20 yıl aradan sonra zirveye yükselirken gelişmiş ülkelerin para birimlerine karşı hızlıca yükseldi. Euro, Sterlin, Japon Yeni, Çin Yuanı, Türk Lirası'na dolar resmen meydan okuyor...

İnşaat maliyetlerindeki artış sektörü zorluyor: Yeni inşaatlar için yükselişler durdurulmalı!

İnşaat maliyetlerinde artış durmuyor. Sektöre göre inşaat maliyetlerindeki gerçek artış yüzde 250'ler seviyesinde. Firmalar önlerini görebilmek ve yeni inşaatlara başlamak için maliyet artışlarının durdurulmasını istiyor.

Gaziantep'te yeni inşa edilen 5 katlı bina çöktü!

Gaziantep'te inşaatı yeni tamamlanan bina sabaha saatlerinde büyük bir gürültü ile çöktü.

TOKİ Çanakkale Biga'da 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Biga'da iki yeni inşa etmek için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ukrayna'da yeni binaların satışı için yeni yasa tasarısı hazırlandı!

Ukrayna'da Bakanlar Kurulu, Verkhovna Rada’ya yeni inşa edilen konutlara yönelik KDV uygulamasını öneren yasa tasarı sundu.

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Tekfen Holding'ten Kazakistan'a yeni inşaat projesi!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin iştiraki Gate İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kazakistan'da hayata geçireceği yeni projesiyle ilgili açıklama yaptı. 

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent böyle olacak!

İncelemelerde bulunmak üzere geldiği selden zarar gören Giresun'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresunlulara yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent'in müjdesini verdi...

2015 yeni inşaaat projeleri Haberi

2015 yeni inşaaat projeleri

Aydın'ın Efeler ilçesinde 2014 yılında faaliyete başlayan Aydın Köşk İnşaat, kaliteli hizmet anlayışıyla kısa sürede inşaat sektöründe yerini aldı. Almanya'dan memleketi Aydına gelen Yusuf Keser tarafından kurulan Aydın Köşk İnşaat, Almanya'daki yapı kültürünü kente yansıtarak eşi görülmemiş projeleri hayata geçirecek. Kurulduğu yıl temelini attığı 12 daireden ve iki ticari alandan oluşan Delüx Suite'i kente kazandıran Aydın Köşk İnşaat, Merkez Süite, Zafer Süite ve Burhan Süite projelerini hayata geçirerek Aydınlılara modern ve rahat yaşam alanları sunacak. 

3 YENİ PROJE Almanya'da inşaat sektöründe önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Aydın Köşk İnşaat Genel Müdürü Yusuf Keser, "Almanya'daki çalışmalarımızın ardından memleketimiz olan Aydın da inşaat sektörüne farklı bir ivme kazandırmak için firmamızı hizmete açtık. Geçen yıl kurduğumuz firmamızın ilk projesi olan 12 daireden ve...