28 / 04 / 2024

2015 Zafer Süite projesi

2015 Zafer Süite projesi

Aydında geçtiğimiz yıl inşaat sektörüne adım atan Aydın Köşk İnşaat, Delüx Süite projesinin ardından Merkez Süite, Zafer Süite ve Burhan Süite projelerini hayata geçirerek Aydınlılara modern ve rahat yaşam alanları sunacak.

İFM 2022'nin ortalarında tamamlanacak! 

TVF Genel Müdürü Zafer Sönmez, İFM inşaatına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sönmez, İFM'nin bir emlak projesi olmadığını söyledi. Sönmez, İFM'de yüzde 50'ye geldiklerini belirtti ve 2022 ortalarında biteceğini açıkladı.

Tvf İfm Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Tvf İfm Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Sönmez, Hakan Eren, Abdullah Onan Keleş, Çağatay Abraş ve Tarık Tekin ortaklığında kuruldu.

Varlık Fonu Kanal İstanbul’a açık kapı bıraktı!

Varlık Fonu Başkanı Zafer Sönmez, yatırım için hazırlanan yol haritalarında, “Fizibiliteye ve ekonomiye bakıyoruz eğer mantıklıysa yatırım yapabiliriz” dedi. Kanal İstanbul projesinin şu an yatırım programlarında olmadığını belirtti...

Zafer Sönmez: Varlık Fonu’nu ailem de anlamadı!

Türkiye Varlık Fonu (TVF) raporları ilk defa Meclis'e sunuldu. TVF Genel Müdürü Zafer Sönmez Varlık Fonu'nu ailesi dahil bir çok kişinin henüz anlayamadığını söylerken,  “TVF banka değildir, hazine değildir, merkez bankası değildir, özelleştirme idaresi değildir” dedi.

Türkiye Varlık Fonu, İstanbul Finans Merkezi'ne ortak oluyor!

TVF Genel Müdürü Zafer Sönmez, İstanbul Finans Merkezi projesi hakkında konuştu. Sönmez, Kasım ayında çalışmaların başlayacağını açıkladı.

Eminevim yaklaşık 146 bin ev teslim etti! 

İzmir Enternasyonel Fuar'ına katılan Eminevim ziyaretçilere konut alımında uyguladığı faizsiz sistem hakkında bilgi verdi. Ege Bölge Müdürü Zafer Sönmez şimdiye kadar 146 bini aşkın teslimat gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Türkiye Varlık Fonu İstanbul Finans Merkezi'ne sermayedar olacak!

Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Zafer Sönmez, İstanbul Finans Merkezi projesine hareket kazandırmayı planladıklarını söyledi. İstanbul Finans Merkezi'nin 2022'de tamamlanacağı belirtti.

Gayrimenkul borsası trilyonlarca liralık ekonomik hacim oluşturacak!

GABORAS hayata geçirilme süreci ve ortaya çıkacağı ekonomik değerin ele alındığı çalıştay düzenlendi. Çalıştayda, TVF Genel Müdür Yardımcısı Mithat Bülent Özmen'in ve TVF Genel Müdürü Zafer Sönmez'in görüşlerine yer verildi.

TOKİ Afyon Merkez Zafer sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Afyon Merkez Zafer sözleşme dönemi sona eriyor. Emeklilere özel projede sözleşmeler için son gün bugün olarak belirtiliyor.

Helenium Sky Süite 2019'da teslim!

"Sky Süite" de Kartal'da yükseliyor. Kartal'da konut sektöründeki hareketlilik devam ediyor.

Nilüfer Altın Yaşam Evleri'nin 3. etabı başlıyor!

"Temelinde Güven Var" mortosuyla 2015 Mayıs ayında yola çıkan Altın Inşaat'ın konut alanındaki ikinci projesi olan 'Altın Yaşam Evleri'nin 3. Blok temeli törenle atıldı.

Ankara gayrimenkul satışında zirveyi zorluyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı beş aylık gayrimenkul satış istatistiklerini açıkladı. Verilere göre Türkiye genelinde gayrimenkul satışları 2015 Mayıs ayına göre artış gösterdi.

Kira artış oranları Mayıs 2016!

2015 Mayıs'ta imzalanan kira sözleşmeleri bu sene feshedilmemesi halinde yenilenmiş oluyor. Yenilenen kira sözleşmelerinde kira bedeline de zam yapılıyor. İşte kira artış oranları Mayıs 2016..

2015 Zafer Süite projesi Haberi

2015 Zafer Süite projesi

Aydın'ın Efeler ilçesinde 2014 yılında faaliyete başlayan Aydın Köşk İnşaat, kaliteli hizmet anlayışıyla kısa sürede inşaat sektöründe yerini aldı. Almanya'dan memleketi Aydına gelen Yusuf Keser tarafından kurulan Aydın Köşk İnşaat, Almanya'daki yapı kültürünü kente yansıtarak eşi görülmemiş projeleri hayata geçirecek. Kurulduğu yıl temelini attığı 12 daireden ve iki ticari alandan oluşan Delüx Suite'i kente kazandıran Aydın Köşk İnşaat, Merkez Süite, Zafer Süite ve Burhan Süite projelerini hayata geçirerek Aydınlılara modern ve rahat yaşam alanları sunacak. 

3 YENİ PROJE Almanya'da inşaat sektöründe önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Aydın Köşk İnşaat Genel Müdürü Yusuf Keser, "Almanya'daki çalışmalarımızın ardından memleketimiz olan Aydın da inşaat sektörüne farklı bir ivme kazandırmak için firmamızı hizmete açtık. Geçen yıl kurduğumuz firmamızın ilk projesi olan 12 daireden ve...