06 / 05 / 2024

2015te emlak kazandırıyor

2015te emlak kazandırıyor

Başkent’te gayrimenkule yatırımın 2014’te olduğu gibi bu yıl da kazandırmaya devam edeceği öngörülüyor. Emlak uzmanları, konut kredisi faizlerinin de düşmesi halinde sektörün 2015’te geçen yıldan daha canlı performans sergileyeceğini bildiriyor.

Sanal gerçeklik teknolojisiyle emlak sektöründe kartlar yeniden dağıtılıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen sanal gerçeklik teknolojisi, oyun ve eğlence sektörlerinde etkili olurken, emlak sektöründe de pek çok şeyi değiştirdi. Konut almak isteyenler, artık bir evi şahsen görmekle sınırlı kalmıyor ve emlakçılar daha çok müşteriye ulaşabiliyor.

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım'da başlıyor! Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak!

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım 2023 tarihinde resmen başlıyor... Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak... Acil bakın...

Youtube, Instagram, TikTok...  Hangisi daha fazla para kazandırıyor? İşte Influencerların kazançları...

Influencer mesleğinin yaşantımıza dahil olmasıyla birlikte kazançları da merak konusu olmaya devam ediyor. Peki influencerlar ayda kaç lira kazanıyorlar? Youtube, Instagram, TikTok... Hangi mecra daha çok kazandırıyor?

Yastık altındaki altınlar ekonomiye kazandırılacak! Yeni model devreye alınıyor!

Yaklaşık olarak 5 milyon ton altının yastık altından çıkartılarak ekonomiye kazandırılmasını sağlayacak modelde son hazırlıklar yapılıyor.

Tarihi Niğde evleri turizme kazandırılıyor!

Tarihi Niğde evleri, Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından yapılan restorasyonun ardından turizme kazandırılıyor.

Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki araziler tarıma kazandırılıyor!

Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada bulunan Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki kullanılmayan araziler tarıma kazandırılıyor.

Van'daki tarihi Şamran Kanalı turizme kazandırılıyor!

Van'ın Edremit Belediyesi tarafından Urartu Krallığı döneminde yapılan ve dünya su mühendisliği harikası olarak kabul edilen 51 kilometre uzunluğundaki Şamran Kanalı turizme kazandırılıyor.

Emlak Konut, Galatasaray ile yollarını ayırıyor!

Emlak Konut, Galatasaray ile yollarını ayırıyor. Galatasaray Spor Kulübü imzalanan protokollere uymadığı için arsalara proje yapılmayacak...

Konya Bosna Hersek Mahallesi emlak sektörünün gözdesi oldu!

Öğrencilerin yerleşkesi haline gelen Konya'nın Bosna Hersek Mahallesi yatırımcılarına kazandırıyor. Bölgede kira getirileri en üst seviyede seyrediyor.

İzocam Optiflex sektöre yeni bir söylem kazandırıyor!

İzocam, sektöre kazandırdığı yeni ürünü olan, “termoekonomik” olarak tanımladığı “İzocam Optiflex” ile sektöre yeni bir söylem de kazandırıyor

Ege'nin kullanılmayan arazileri tarıma kazandırılıyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, İzmir, Manisa ve Uşak'ta 45 bin 564 hektar alanda hayata geçirilen arazi toplulaştırma çalışmalarıyla kullanılamayan alanlar ekonomiye kazandırıyor.

AHK, Kar Garantili Taahhüt Sistemi ile kazandırıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından AHK İmar Planlama ve Gayrimenkul İnşaat A. Ş. yeni hayata geçirdiği projeler ile sektöre ivme kazandırmaya devam ediyor. Şirket, Kâr Garantili Taahhüt Sistemi ile yatırımcısına kar sağlıyor.

Emlak Bankası konut ve ihtiyaç kredisi kullandırıyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası piyasa koşullarının altında konut finansmanı haricinde ihtiyaç finansmanı da kullandırıyor...

2015te emlak kazandırıyor Haberi

2015te emlak kazandırıyor


Başkent’te gayrimenkule yatırımın 2014’te olduğu gibi bu yıl da kazandırmaya devam edeceği öngörülüyor. Emlak uzmanları, konut kredisi faizlerinin de düşmesi halinde sektörün 2015’te geçen yıldan daha canlı performans sergileyeceğini bildiriyor.Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, emlak sektörü açısından 2014 yılını değerlendirdi, 2015 yılından beklentilerini açıkladı.

“Ne faiz, ne altın ne de döviz, emlak sektörü kadar getiri sağlamaz” diyen Ünal, gayrimenkul sektöründe kazanabilmek için doğru lokasyonda, doğru tip emlakta yatırım gerektiğini, bunun için de müşavirlik hizmetinin büyük önem taşıdığını söyledi. Köksal Ünal,Ankara’da Bağlıca, Batıkent Çakırlar, Mamak Doğukent Bulvarı, Eskişehir yolu ve İncek Bulvarı’nın 2014’ün en çok kazandıran bölgeleri olduğuna dikkati çekerek, şu bilgiyi verdi:”Şehrin gelişen yerleri buralar. Başkentte yatırımcılar daha çok arsa alıyor. Bağlıca’daki değişim son 1 yılda yüzde...