30 / 04 / 2024

2016 Arabian Travel Market fuarı

2016 Arabian Travel Market fuarı

İstanbul Shopping Fest'ten (İSF) yapılan açıklamaya göre, İSF, Arabian Travel Market (ATM) 2016 Fuarında tanıtıldı. Fuarda İTO ev sahipliğinde açılan İstanbul standında, turizm pazarı açısından büyük değer taşıyan İSF projesi de yer aldı.

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

İstanbul Shopping Fest,Arabian Travel Market 2016'da tanıtıldı!

Türkiye'nin turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest, Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarı ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı'nda (Arabian Travel Market 2016) tanıtıldı.

İstanbul Shopping Fest, Dubai ATM Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul Shopping Fest'ten (İSF) yapılan açıklamaya göre, İSF, Arabian Travel Market (ATM) 2016 Fuarında tanıtıldı. Fuarda İTO ev sahipliğinde açılan İstanbul standında, turizm pazarı açısından büyük değer taşıyan İSF projesi de yer aldı.

İTO, Arabian Travel Market'te İstanbul'u tanıtıyor!

İTO, Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı Arabian Travel Market’te “There is only one İstanbul (Bir tane İstanbul var)” sloganıyla tanıtım başlattı. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, “Her 5 yabancı misafirden biri Ortadoğu ülkelerinden geldi” dedi

İstanbul, Arabian Travel Market Fuarı'nda tanıtılacak!

86 ülkenin katılımıyla Dubai’de açılan Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarında İstanbul da boy gösteriyor. Fuarda turistler ‘Bir tane İstanbul var’ sloganıyla davet ediliyor.

Kartepe Dubai'de turizm fuarında tanıtıldı!

Kartepe Belediyesi, bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı. Fuar 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Center'de gerçekleşti..

Kartepe, Dubai'de tanıtıldı!

Kocaeli Kartepe Belediyesi, 4 -7 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı.

Adana, Dubai Turizm Fuarı'nda Tanıtıldı!

Turizm sektöründe faaliyet gösteren Adana Ticaret Odası üyelerinden oluşan bir grup çalışan, Birleşik Arap Emirliklerinin Dubai Emirliğinde düzenlenen, "Arabian Travel Market" (ATM) Turizm Fuarina katıldı.

Nidapark Seyrantepe'de metrekaresi 8 bin lira! Aralık 2016'da teslim!

Tahincioğlu Gayrimenkul bugün Nidapark Seyrantepe projesinin tanıtımı için İstanbul Modern Sanat Galerisi'nde basınla bir araya geldi. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan projenin detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Harmoni Travel Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmoni Travel Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi, A. Moaaz Elsayed Elhavvary, A. Sabri Mohammad Edlew tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da kuruldu.

Silivri Travel Turizm Acenteliği ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Travel Turizm Acenteliği ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi, Süreyya Silivrili tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Silivri, Yeni Mahalle, G. Ali İhsan Türkkan Caddesi'nde kuruldu.

Resim İstanbul Evleri projesinde teslimler Eylül 2016'da!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Evleri projesi dairelerin fiyatları 220 bin TL ile 760 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Resim İstanbul Evleri projesinde teslim tarihi Eylül 2016 olarak belirlendi.

2016 Arabian Travel Market fuarı Haberi

2016 Arabian Travel Market fuarı

İstanbul Shopping Fest'ten (İSF) yapılan açıklamaya göre, İSF, Arabian Travel Market (ATM) 2016 Fuarında tanıtıldı.  25-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenen fuar içerisinde İTO ev sahipliğinde açılan 85 metrekarelik İstanbul standında, turizm pazarı açısından büyük değer taşıyan İSF projesi de yer aldı. Bu yıl 23. kez düzenlenen ve 86 ülkeden 2 bin 800 firmanın katıldığı fuar, dört günde 26 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı. 


ATM 2016'da ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği noktalardan biri, Orta Doğu turizm pazarı açısından cazibe merkezi olan İstanbul standı oldu. Stant içerisinde tanıtılan İSF ise kente olan ilgiyi büyüten en önemli etkenlerden biriydi. Bu yıl 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan İSF, ATM 2016'da yer alan İstanbul standının en çok ilgi çeken projesi olarak öne çıktı. 


"Festival şehre bereket...