08 / 05 / 2024

2016 Atlantik Life

2016 Atlantik Life

150 milyon liralık yatırım bedeli ile İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik’te yükselen projede 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari ünite alanı yer alıyor.

Nurol Life projesinin 2016 sonu değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Huzur Mahallesi, Cendere Caddesi, 4 pafta, 3 adada konumlu Nurol Life projesinin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Atlantik Fly proje fiyatları 2016!

Toplam 140 daireden meydana gelen Pendik Atlantik Fly projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. İşte Atlantik Fly proje fiyatları 2016...

Atlantik Fly Pendik fiyat listesi 2016!

10 katlı tek blok şeklinde yükselen Atlantik Fly Evleri 140 adet daireden meydana geliyor. İşte Atlantik Fly Pendik fiyat listesi 2016...

Atlantik Life peşinatı öteledi vadeyi uzattı!

Âtlantik Yapı, Atlantik Life projesinde firma bünyesinde yeni bir kampanya düzenledi.

Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi!

Nisan 2017’de konut teslimlerin gerçekleşeceği Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi 305 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Atlantik Life’da teslimler Nisan 2017’de!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesinde yılın son kampanyasını hayata geçiriyor. Firma, 0,69 faiz oranıyla 120 aya kadar kredilendirme olanağı sağlarken ayrıca peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuyor.

Atlantik Life'ın yüzde 75'i sahiplerini buldu!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesi ile Pendik’te emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Atlantik Life'ta Ramazan kampanyası!

Atlantik Yapı, Pendik'te inşa ettiği Atlantik Life projesi için ramazan ayına özel kampanya düzenledi. Ramazan kampanyası çerçevesinde peşinatı teslimde ödeme imkânı da yer alıyor.

Yelkenciler, Nurol Life Kick-Off partisinde buluştu!

Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016 yarışlarına katılan yelkenciler, Türkiye’de yelken sporunun duayen isimlerinden Bülent Atabay’ın onuruna düzenlenen ‘Bosphorus Cup Nurol Life Kick-Off’ partisinde bir araya geldi.

Pana Yapı Cityscape Katar 2016'da projelerini tanıttı!

Pana Yapı, 'Cityscape Katar 2016'da Körfez yatırımcısına projelerini tanıttı. Fikirtepe'de Brooklyn Park ve Brooklyn Life projelerinin yanı sıra Brooklyn City, Brooklyn Street ve Brooklyn Dream projelerini de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Önay Life Residence basın toplantısı 27 Nisan'a ertelendi!

Önay Life Residence, Avrupa Yakası ulaşımında kritik öneme sahip E-5 ve TEM otoyollarına çok yakın bir lokasyonda bulunuyor. Projenin basın toplantısı 27 Nisan 2016 Çarşamba Günü saat 09:30'da Raffles Otel'de gerçekleşecek.

Atlantik Life'ta 40 ay sıfır faizle!

150 milyon liralık yatırım bedeli ile İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik’te yükselen projede 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari ünite alanı yer alıyor.

Pendik Atlantik Life'ta 255 bin TL’ye konut sahibi olma fırsatı!

Atlantik Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Atlantik Life projesinde 255 bin TL’ye konut sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsat, 40 ay sıfır faiz, kişiye özel ödeme planı ve peşinatı teslimde ödeme avantajı sağlanıyor.

2016 Atlantik Life Haberi

2016 Atlantik Life

Atlantiklife hakkında detaylı bilgi için tıklayın 


Atlantik Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Atlantik Life projesinde 255 bin TL’ye konut sahibi olma fırsatı sunuyor. Bahar avantajlarının sunulduğu projede, peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatının yanında 40 ay sıfır faiz, kişiye özel ödeme planı ve peşinatı teslimde ödeme avantajını da yatırımcılara sunuyor. 


İstanbul’da yaşanabilir ve güvenilir kentler üreten Atlantik Yapı, Pendik bölgesine yüksek yatırım potansiyeli sunan Life projesini kazandırıyor.

150 milyon liralık yatırım bedeli ile İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik’te yükselen projede 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari ünite alanı yer alıyor. 


HER ZEVKE HİTAP EDEN LÜKS DAİRELER   

Yüksek standartlarda yaşam vadeden ve her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dört farklı daire seçeneği bulunuyor.


Geniş ve ferah...