02 / 05 / 2024

2016 Balıkesir ivrindi ödeme planı

2016 Balıkesir ivrindi ödeme planı

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede ödeme planına göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Balıkesir İvrindi başvuru bedelleri ne kadar?

Balıkesir İvrindi'de 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İvrindi Belediyesi Balıkesir'de imarlı arsa satacak! İhalesi 20 Haziran'da!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi Kurtuluş'ta yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Balıkesir İvrindi’de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir tüm detaylar..

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Balıkesir İvrindi TOKİ son başvuru tarihi!

Balıkesir İvrindi TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 32 adet konut bulunuyor.

TOKİ Balıkesir İvrindi 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Balıkesir İvrindi 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 32 adet konut bulunuyor.

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir İvrindi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Haziran 2019 tarihinde sona eriyor.

TOKİ Balıkesir İvrindi alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir İvrindi alt gelir grubu projesindeki daireler için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Balıkesir İvrindi orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir İvrindi orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Balıkesir İvrindi'de kuralar çekildi!

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 110 konut için kuralar çekildi.

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

TOKİ Balıkesir İvrindi 110 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ'den Balıkesir İvrindi’ye yöresel mimaride 110 konut geliyor. TOKİ Balıkesir İvrindi 110 konut ihalesi 7 Haziran'da yapıldı..

TOKİ Balıkesir İvrindi 110 konut ihalesi bugün!

TOKİ Balıkesir İli İvrindi İlçesi Kurtuluş Mahallesi 110 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

2016 Balıkesir ivrindi ödeme planı Haberi

2016 Balıkesir ivrindi ödeme planı

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Balıkesir İvrindi Şubesi tarafından yürütülecek. Projede başvurular 17 Haziran tarihine kadar devam ediyor.


Ödeme planuna göre 2+1 konutlar için yüzde 12 peşinatta kalanı 180 ay, yüzde 15  peşinatta 216 ay vade ve yüzde 20 peşin ödemelerde kalanı 240 ay vade sağlanıyor. 


3+1 konutlar için ise yüzde 10 peşinatta kalan bedeli 120 ay taksit, yüzde 15 peşinatta kalanı 156 ay taksit veya yüzde 20 peşinatta kalanı 180 ay taksitlendiriliyor.


TOKİ Balıkesir İvrindi başvuru bedelleri ne kadar?

Başvuru ücretinin 2+1'ler 4 bin TL, 3+1'ler 6 bin TL olarak belirlendiği projede başvuru dönemi 17 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor.


Satış duyurusu için