04 / 05 / 2024

2016 Erzincan projeler

2016 Erzincan projeler

Erzincan Belediyesi kent genelinde altyapıdan, yeni yol yapımına bir çok alanda bin günde 100 milyonluk yatırım gerçekleştirdi.

Erzincan-Trabzon Demiryolu Projesi geliyor!

T.C. Devlet Demiryolları sitesinde yer alan projeler bölümünde planlanan demiryolları projelerinde Erzincan-Trabzon Demiryolu projesi yer aldı. Proje için düğmeye basıldı.

Diyarbakır'da 2016-2017'de yapılan projeler TBMM'de!

Diyarbakır ilinde 2016-2017 arasında yapılan projeler mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Cazibe Merkezleri Programı ile 23 ile önemli projeler geliyor!

23 Eylül 2016’da Başbakan Yıldırım tarafından açıklanan Cazibe merkezleri Programı kapsamında 23 ile önemli projeler geliyor.

İpotekli konut satışında Erzincan ilk sırada!

Türkiye genelinde 2016 yılı konut satış verileri açıklandı. Sonuçlara göre, Toplam konut satışları içerisinde ipotekli satış payının en yüksek olduğu il Erzincan oldu.

Erzincan Refahiye'de yeni projeler yolda!

Erzincan Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneği, tarafından düzenlenen istişare toplantısında Refahiye'nin sorunları ele alındı.

Gayrimenkul sektörünün önde gelenleri 2016'yı değerlendirdi!

“Gayrimenkul” temalı düzenlenen yuvarlak masa toplantısında, sektörün önde gelen üç ismi “zorlu yıl” 2016’yı değerlendirdi, 2017 ve gelecek hedeflerini anlattı. Piyasanın önünü açacak formüller, iş planları ve projeler anlatıldı, sorunlar tartışıldı.

Dev projeler 2016'da ekonomik büyümeye katkı sağladı!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, 2016'nın, siyasi ve ekonomik gelişmeler açısından kolay bir yıl olmadığını belirterek "Tüm olumsuz gelişmelere karşın 2016'yı kayıp yıl olarak değerlendirmeyi doğru bulmuyorum" dedi.

Erzincan Yeni Mahalle'de 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Yeni Mahalle'de bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 6 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 5 milyon 745 bin 543 TL olarak belirlendi.

3. havalimanına 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nden ödül!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın terminal binası, Berlin'deki 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nde "Gelecek Projeler-Altyapı" kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldü

Mahall Bomonti İzmir, Sign of the City Awards 2016'da finale kaldı!

İzmir’in yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması, “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde finale kaldı.

TOKİ Erzincan Çukurkuyu son başvuru tarihi!

TOKİ Erzincan Çukurkuyu son başvuru tarihi 30 Eylül 2016 Cuma günü olarak belirlendi. Proje 8 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Erzincan Çağlayan 2016 başvuruları!

TOKİ Erzincan Çağlayan projesinde yer alan 240 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkacak. Peki, TOKİ Erzincan Çağlayan 2016 başvuruları ne zaman başlayacak?

2016 mega projelerde açılış yılı olacak!

Türkiye, 15 Temmuz’daki darbe girişimine rağmen Mega projelerinde hız kesmiyor. 2016 yılı bazı mega projelerin bitirildiği, bazı mega projelerin ise temellerinin atılacağı bir yıl olacak. İşte o projeler...

2016 Erzincan projeler Haberi

2016 Erzincan projeler

Erzincan Belediyesi yoğun bir çalışma temposuyla şehrin birçok bölgesinde aynı anda çalışmalar yürüterek kentte yaklaşık bin günde 100 milyonluk yatırım gerçekleştirdi. Asfalt, kaldırım, yeni yollar, kaplıcalar, Ekşisu, atık yönetimi gibi 6 başlık altında yürütülen çalışmalarla şehir daha modern ve daha estetik bir görünüm kazandı. 


Modern bîr görünüm kazandı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy kennte devam eden Pir Sami Hz. Türbe Cami, Atıksu Arıtma Tesisi, Çadırcı Hamamı, İtfaiye binası ve Ekşisu'da yürütülen çalışmaları inceledi. 


Yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Başsoy, "vatandaşlarımızdan aldığımız destekle şehrimizde yaklaşık bin günde 100 milyon liralık yatırım yaptık. Yaptığımız çalışmalarla şehrimiz daha modern bir görünüme kavuştu. Ancak yapacaklarımız bununla sınırlı değil. 


Sırada büyük projelerimiz var. Bunların en önemlileri Dörtyol yayalaştırma ve Raylı Sistem projelerimiz. Bu projelerin çalışmalarına da...