28 / 04 / 2024

2016 tapu çalışma saatleri

2016 tapu çalışma saatleri

Tapu Müdürlükleri, içinde bulunduğu ilçe sınırlarındaki taşınmaz malların tapu alım satım işleri kayıt altına alınıyor. Peki, tapu dairesi mesai saatleri kaçla kaç arasındadır? İşte tapu çalışma saatleri 2016..

Tapu Daireleri nasıl çalışıyor? Çalışma saatleri ve randevu sistemi nasıl işliyor? 

Vatandaşlar Tapu Müdürlüğü'ne başvuru yapmadan önce çalışma saatleri, randevu sistemi ve gerekli belgeler gibi konularda bilgi sahibi olmak zaman kazanmanızı ve işlemlerinizi daha hızlı tamamlamanızı sağlayabilir.

SON DAKİKA: Fazla çalışma ücretleri açıklandı: DSİ, yurt, tapu, SGK personelleri hemen bakın!

DSİ, yurt, tapu, SGK ve Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü gibi kurumlara göre personellere 2024 yılında ödenecek fazla çalışma ücretleri tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri çalışma gün ve saatleri nasıl? İşte 2023 Tapu Müdürlükleri güncel çalışma saatleri

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri, 2023 yılı için çalışma gün ve saatleri oldukça merak edilip araştırılmaktadır.

Tapu dairesi çalışma saatleri 2022!

Tapu dairesinde bir işlem yapmak isteyen vatandaşlar, randevu almadan önce tapu dairesinin çalışma saatlerine bakıyor. İşte tapu dairesi çalışma saatleri 2022...

Tapu dairesi çalışma saatleri 2018!

Gayrimenkullerin tapuları ile ilgili yapılacak iş ve işlemler için tapu dairelerine gidilmesi gerekiyor. Peki, tapu dairesi saat kaçla kaç arası hizmet veriyor? İşte tapu dairesi çalışma saatleri 2018..

Tapu dairesi çalışma saatleri 2017!

Gayrimenkul tapuları ile ilgili alım-satım işlemi başta olmak üzere tüm işlemler tapu dairesinde yapılıyor. İşte tapu dairesi çalışma saatleri 2017..

Minopolis Kurban Bayramı çalışma saatleri!

1 Ekim 2016'da açılacak olan Minopolis sabah 10:00 akşam 17:00 saatleri arasında hizmet verecek. Peki Minopolis bayramda açık mı? İşte Minopolis Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Belediye çalışma saatleri 2016!

Belediye sınırları içerisinde bulunan arsa, arazi, konut ve işyeri gibi taşınmaz mallar ile ilgili bazı iş ve işlemler belediyede çalışma saatleri içerisinde yapılıyor. İşte belediye çalışma saatleri 2016..

Muhtarlık çalışma saatleri 2016!

Muhtarlıkta işi olan biri muhtarlığa ne zaman gitmeli? Muhtarlık kaçta açılır? Kaçta kapanır? Muhtarlık hangi günler açık olur? İşte muhtarlık çalışma saatleri 2016..

Vergi dairesi çalışma saatleri 2016!

2016 yılı Mart ayı itibarıyla birtakım vergilerin beyan ve taksit dönemi başladı. Beyannameler ve ödemeler ilgili vergi dairesinde yapılıyor. Peki, vergi dairesi kaçta açılır? İşte vergi dairesi çalışma saatleri 2016..

Tapu alım satım vergisi hesaplama 2016!

Gayrimenkul alım satım işlemi olan kimseler, bunu tapu dairesinde yapacağı müracaat ile gerçekleştiriliyor. Bu işlem için belli oranda alım satım vergisinin ödenmesi gerekiyor. İşte tapu alım satım vergisi hesaplama 2016..

Vialand sömestr çalışma saatleri 2016!

ViaDMC ve Gürsoy Grup imzasıyla hayata geçirilen Vialand sömestrde açık mı, Rami Vialand 15 tatilde açık mı, Vialand ne zaman açık, işte Vialand sömestr çalışma saatleri 2016...

Tapu çalışma saatleri 2016!

Tapu Müdürlükleri, içinde bulunduğu ilçe sınırlarındaki taşınmaz malların tapu alım satım işleri kayıt altına alınıyor. Peki, tapu dairesi mesai saatleri kaçla kaç arasındadır? İşte tapu çalışma saatleri 2016..

2016 tapu çalışma saatleri Haberi

2016 tapu çalışma saatleri

Tapu çalışma saatleri 2016!

Tapu Müdürlükleri, içinde bulunduğu ilçe sınırlarındaki taşınmaz malların tapu alım satım işleri kayıt altına alınıyor. Ayrıca, taşınmaz mallar ile ilgili bazı tasarruf işlemleri de yine burada yapılıyor. 


Her ilin ve ilçenin kendi tapu daireleri bulunuyor. Tapu daireleri resmi kurum olması nedeli ile belirli bir çalışma saatleri içerisinde hizmet veriyor. 


Peki, tapu dairesi mesai saatleri kaçla kaç arasındadır? İşte tapu çalışma saatleri 2016;


Tapu dairesi çalışma saatleri memurların çalışma saatlerinin yeniden düzenlendiği kış ve yaz saatine göre değişmekle beraber sabah 08:00 akşam 17:00'dir. Yaz saatinde ise 09:00 - 18:00 olarak uygulanıyor. 

Ayrıca yine öğlen 1 saatlik yemek molası verilmekte ve bu mola esnasında işlem yapılmamaktadır. 


Tapu müdürlüklerinin telefon ile ulaşarak gitmeden önce çalışma saatlerini teyit edebilirsiniz.


Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlükleri:

Ankara Tapu ve...