12 / 05 / 2024

2016 TOKİ Aksaray Merkez Emekli ödeme planı

2016 TOKİ Aksaray Merkez Emekli ödeme planı

Ödemelere göre 240 ayda vade sağlanan projede 300 adet daire satışa çıkarılıyor. 2016 TOKİ Aksaray Merkez Emekli başvuruları için 31 Mart son gün olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru günü bugün!

TOKİ Aksaray Taşpınar projesinde yer alan 86 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Eskil 2. Etap son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Eskil II. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 5 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. TOKİ Aksaray Eskil 2. Etap son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Güzelyurt son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde 124 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Güzelyurt sözleşmeleri imzalanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde 124 adet konut bulunuyor. Projedeki konutların sözleşmeleri 7 Aralık 16 Aralık tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonuç listesi!

Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin TOKİ işbirliği ile hayata geçirdiği 124 konutluk projede kuralar bugün çekildi. İşte, TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonuç listesi..

TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonuçları 2016!

Aksaray Güzelyurt Belediyesi ile TOKİ'nin birlikte hayata geçirdiği 124 konutluk Aksaray Güzelyurt projesinde kuralar bugün çekilecek. TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonuçları 2016..

TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonuçları henüz açıklanmadı. Projenin konut belirleme kurası yarın saat 11:00'de çekilecek. TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Aksaray Güzelyurt projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

TOKİ Aksaray Güzelyurt kura tarihi!

124 adet daireden oluşan TOKİ Aksaray Güzelyurt'ta kura çekim heyecanı başladı. İşte, TOKİ Aksaray Güzelyurt kura tarihi..

TOKİ Aksaray Güzelyurt kura çekim günü!

TOKİ ile Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde toplamda 124 daire bulunuyor. İşte, TOKİ Aksaray Güzelyurt kura çekim günü...

TOKİ Aksaray Güzelyurt kura günü!

124 konutluk TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde konut belirleme kurası için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Aksaray Güzelyurt kura günü....

TOKİ Aksaray Güzelyurt kura çekimi!

124 konutun kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Aksaray Güzelyurt projesi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Aksaray Güzelyurt kura çekimi...

TOKİ Aksaray Güzelyurt kura yeri!

124 adet daireden meydana gelen TOKİ Aksaray Güzelyurt projesi, TOKİ ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kura yeri neresi?

2016 TOKİ Aksaray Merkez Emekli ödeme planı Haberi

2016 TOKİ Aksaray Merkez Emekli ödeme planı

TOKİ Aksaray Merkez Emekli Evleri başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Aksaray ilinde bulunan yetkili şubeleri tarafından yürütülecek. Projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.


Ödeme koşullarına göre Emekli TOKİ Aksaray Merkez'de yüzde 12 veya yüzde 20 peşinatta kalan tutarı 180 ay yada 240 aya varan vadelendiriliyor.


Konut çekilişinin 12 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşeceği TOKİ Aksaray Merkez Konutları'nda fiyat listesi henüz açıklanmadı. Projede başvuru bedeli 500 TL kabul edilecek.


2016 TOKİ Aksaray Merkez Emekli başvuruları için 31 Mart son gün olarak belirlendi. Projede toplamda 300 adet konut emeklilere özel satışa çıkarılıyor.


Satış duyurusu için