06 / 05 / 2024

2016 toki sözleşmesi şartları

2016 toki sözleşmesi şartları

Gelir durumu düşük olan kimseler TOKİ tarafından inşa edilen taşınmazlardan ev satın alabiliyor. Bunun için öncelikle aranan koşullara sahip olunması gerekiyor. Peki, TOKİ sözleşmesi şartları nelerdir?

TOKİ sözleşmesi imzalamadım ne olur?

Başvuru sonrası TOKİ kura çekilişinde ismi çıktı ve TOKİ'den ev konut almaya hak kazandı. Ancak TOKİ kura sonucunda hak sahibi olan vatandaş gidip TOKİ sözleşmesi imzalamadı. Peki bu durumda nasıl bir yol izlenecek?

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi satış sözleşmesi!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesinde 8 adet daire için satış sözleşmeleri imzalanacak. TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi satış sözleşmesi için başlangıç tarihi bugün.

TOKİ Trabzon Tabakhane Kentsel Yenileme Evleri sözleşmesi!

Trabzon Tabakhane Yenicuma projesi toplamda 353 adet konuttan oluşuyor. İşte TOKİ Trabzon Tabakhane Kentsel Yenileme Evleri sözleşmesi...

TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir sözleşmesi için gerekli belgeler!

Toplamda 63 adet daire alt gelir için satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir sözleşmesi için gerekli belgeler...

Mirastan feragat sözleşmesi 2016!

Mirasbırakan, bir mirasçısı ile karşılıksız veya bir karşılık sağlanarak mirastan feragat sözleşmesi yapabiliyor. Peki, sözleşme nasıl yapılır? İşte mirastan feragat sözleşmesi 2016 örneği..

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi noter harcı 2016!

Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi, genellikle bir gayrimenkulü ileri bir tarihte satın almak için yapılıyor. Bu sözleşme noterde yapılıyor. Peki, gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi noter harcı 2016 ne kadar?

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi 2016!

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi, ileride yapılacak tapu devri için alıcı ve satıcı arasında imzalanıyor. Peki, bu sözleşme nasıl imzalanır? Sözleşme nerede yapılır? İşte gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi 2016 örneği..

Kentsel dönüşüm sözleşmesi örneği 2016!

Kentsel dönüşüm ile riskli binalar yıkılarak yeniden inşa ediliyor. Maliklerin yapıyı yeniden inşa etmeye karar vermeleri halinde müteahhit seçmeleri ve müteahhit ile anlaşma yapmaları gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sözleşmesi örneği 2016..

Kira sözleşmesi vergi sınırı 2016!

Gayrimenkul kiralamalarında bir sene içerisinde elde edilen gelirler Gelir Vergisi Kanunu gereğince vergiye tabi tutuluyor. Belirlenen sınırın altındaki gelirler için vergi ödenmiyor. Peki, kira sözleşmesi vergi sınırı 2016 ne kadar?

Konut finansmanı sözleşmesi 2016!

Konut finansmanı sözleşmenin hangi hükümleri içermesi gerektiği, şekil şartı ile sözleşmeyi imzalayan tarafların hak ve sorumlulukları yönetmelikte açıklanıyor. İşte konut finansmanı sözleşmesi 2016 örneği..

Şantiye şefliği sözleşmesi örneği!

Bir arsa üzerinde yapılacak bina inşaatı için yapı müteahhitleri, inşaatta görevlendireceği şantiye şefi ile asgari hüküm ve şartları gösterilen sözleşme imzalanıyor. İşte şantiye şefliği sözleşmesi örneği 2016..

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi örneği 2016!

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, arsa sahibi veya sahipleri ile arsa payı karşılığı inşaatı yapmayı taahhüt eden yüklenici arasında yapılıyor. İşte kat karşılığı inşaat sözleşmesi örneği 2016..

Ölünceye kadar bakma sözleşmesi 2016!

Ölünceye kadar bakma sözleşmesi, mirasçı atanmasını içermese bile, miras sözleşmesi şeklinde yapılması gerekiyor. Peki, ölünceye kadar bakma sözleşmesi nasıl yapılır? İşte Ölünceye kadar bakma sözleşmesi 2016..

2016 toki sözleşmesi şartları Haberi

2016 toki sözleşmesi şartları

TOKİ sözleşmesi şartları!

Gelir durumu düşük olan kimseler TOKİ tarafından inşa edilen taşınmazlardan ev satın alabiliyor. Bunun için öncelikle aranan koşullara sahip olunması gerekiyor.


Akabinde kura çekimi yapuldıktan sonra, TOKİ hak sahipleri de açıklanıyor. TOKİ'den ev satın alacak kimselerle öncelikle sözleşme yapılıyor. Peki TOKİ sözleşmesi nasıl yapılır? TOKİ sözleşmesi şartları nelerdir?


SÖZLEŞME İMZALAMA AŞAMASINDA İBRAZ EDİLECEK BELGELER


1. İl/ilçe  Nüfus Müdürlüğünden onaylı vukuatlı nüfus kaydı ve  adrese dayalı kayıt sistemine göre alınacak olan il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ettiğini kanıtlayacak belge (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuranlar 3 (üç ) yıl ikamet ettiğini kanıtlayacak belgeyi) ibraz edecektir


2. 1.Kategori Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri hariç olmak üzere...