28 / 04 / 2024

2016 Turizm Eylem Planı turizm sektörünü mutlu etti

2016 Turizm Eylem Planı turizm sektörünü mutlu etti

Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı "2016 Turizm Eylem Planı" turizm sektörünü mutlu etti. Demirtaş "Plan, turizmimize can verecek" derken, İşler ise, "Başbakan ve Bakanımıza teşekkür ediyoruz" dedi

Provip Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Provip Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Özmen, Mehmet Köse ve Yeliz Gürkan ortaklığıyla kuruldu.

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

2016'da 187 otel yatırımı için teşvik alındı!

Turizm sektöründe yatırımlar yavaşladı. Yaşanan zor sürece rağmen 2016 yılında 42 ilde toplam 187 otel yatırımı için 2 milyar 928 milyon TL yatırım teşviki verildi.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 yönetim kurulu faaliyet raporunu yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 yönetim kurulu faaliyet raporunu yayınladı.

Turizm tesislerinin bir kısmı residence bir kısmı yurt olacak!

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü, Yüksek Mimar ve Sorumlu Değerleme Uzmanı Mehmet Murat Akıncı, 2016 verilerine göre turizm sektörü değerlendirmesi yaptı. İşte, Mehmet Murat Akıncı'nın güncel sektör analizi..

Torunlar GYO, Netsel Turizm 2016 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Netsel Turizm Yatırımları A.Ş 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30 Aralık 2016 tarihinde 29934 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Denizli Bozburun Köprülü Kavşağı tamamlanıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı kapsamında açıkladığı 121 Dev Proje ile hayata geçirilecek Bozburun Köprülü Kavşağı çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi 2016!

Taşyapı ve Selçuklu Turizm ve İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Koşuyolu Koru Evleri 210 daireden oluşuyor. Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi 2016...

Turizm tesisi kira ve ecrimisillerine 1 yıl erteleme!

Turizm tesisi için kamu arazisi tahsis edilen Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli yatırımcı ve işletmecilerin 1 Ocak-31 Aralık 2016'da tahsil edilmesi gereken kira, kesin tahsis, kesin izin, irtifak hakkı, kullanma izni bedelleri ve hasılat payları ödemeleri bir yıl ertelenecek.

Mudanya'da turizm tesisleri 3 katına çıkarılacak!

Kurtuluş Savaşı'nın sonunda imzalanan ateşkes ile adını tarihe yazdıran Mudanya, 2016-2023 yıllarını kapsayan Turizm Master Planı ile turizm işletme belgeli konaklama tesisi sayısını 3 katına, yeme içme tesisi sayısını da 5 katına çıkarmayı planlıyor.

Arma's Hotels yeni otel arayışında!

2016 turizm sezonunu kapatmak üzere son rötuşlar yapılırken, şu sıralar çok sayıda otelin el değiştirmek veya yeni bir zincirle anlaşmak Mjgt için görüşmelere başladığı söyleniyor.

2016 Turizm Eylem Planı turizm sektörünü mutlu etti Haberi

2016 Turizm Eylem Planı turizm sektörünü mutlu etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen toplantıda turizm sektörünün merakla beklediği '2016 Turizm Eylem Planı'nı açıkladı. 9 maddeden oluşan Eylem Planı'nı açıklayan Başbakan Davutoğlu, "Sektöre 255 milyon lira destek sağlıyoruz, 288 milyon liralık ödemelerini erteliyoruz ve 3 yıla yayıyoruz" dedi. Plan sektör temsilcileri tarafından memnuniyetle karşılandı. Sektörün önde gelen isimleri dün açıklanan Turizm Eylem Planı'nı Egeli Sabah'a değerlendirdi. 


KAYBI ÖNLEYECEK 

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı turizm eylem planını büyük memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdi. Demirtaş, "Başta Sayın Başbakanımız ile Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mahir Ünal olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Rusya ile yaşadığımız krizin ardından böyle bir planı ivedilikle bekliyorduk. 2016 Turizm Eylem Planı'ndaki maddi destekler, borçların yeniden yapılandırılması, turizmcilerin ihracatçı sayılması gibi...