30 / 04 / 2024

2016 yeni konut projeleri

2016 yeni konut projeleri

Hükümet, sosyal konut ihtiyacını gidermek için çalışmaları hızlandırdı. Konut fiyatlarının yüksek olduğu şehirlerde, dar gelirliler için sosyal konutların kiralık olanları da üretilecek.

2016 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları, Eylül ayında yeni projelerini lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte satışa çıkacak konut projeleri...

İlkbaharda, 23 bin yeni konut görücüye çıktı!

3DKonut.com sitesinin derlediği verilere göre Mart-Nisan ve Mayıs aylarında toplam yatırım değeri 18,5 milyar TL’yi bulan 23 bin konutluk proje görücüye çıktı.

2016 Mayıs'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Mayıs ayı içerisinde inşaat firmaları yeni projelerini lansmana özel avantajlarla satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Dev projelerin satışa sunulacağı Mayıs ayı konut sektöründe kampanyalarla hareketli geçecek...

Ankara Gümüş Şehir Evleri'nde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Gümüş İnşaat imzasıyla yükselen proje toplam 232 adet daireden meydana geliyor. Proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Ankara Gümüş Şehir Evleri'nde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

İstanbul'da 2016 yılında birçok yeni proje satışa çıkacak!

2015 yılını birçok olumsuz etkene rağmen rekor seviyede satışla kapatan inşaat sektöründeki hareketlilik 2016’da da hız kesmeden devam ediyor.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ocak'ta yüzde 0.52 arttı!

REIDIN ve GYODER tarafından Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan ‘Yeni Konut Fiyat Endeksi Ocak 2016' sayısı yayınlandı. Sonuçlara göre Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 0.52 arttı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık'ta yüzde 0.47 arttı!

REIDIN ve GYODER tarafından Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan ‘Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık 2016’ sayısı yayınlandı. Aylık fiyat artışı oranı, artan kur nedeniyle oluşan maliyet artışının altında kaldı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,35 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,35 attı.

Babacan Port Royal fiyat listesi 2016 yeni!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Sefaköy Babacan Port Royal projesi 897 konut ve 43 dükkandan meydana geliyor. Babacan Port Royal fiyat listesi 2016 yeni...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de 0,29 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,29 attı.

TOKİ'den Sincan Saraycık 3. Etap'a 822 yeni konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 2016 yılı içerisinde 70 bin konut hedefi için 51 vilayette yeni konut yatırımlarına devam ediyor.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül'de 0,24 azaldı!

GYODER, Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Eylül 2016 Raporu'nu açıkladı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yüzde 0,24 azaldı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos'ta 0,35 azaldı!

GYODER, Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ağustos 2016 Raporu'nu açıkladı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos'ta yüzde 0,35 azaldı.

Avi Alkaş: 15 milyon yeni konut geliyor!

CEO Club Perakende Gündemi 2016 toplantısına katılan Avi Alkaş, “6.5 milyonu dönüşümden olmak üzere 15 milyon yeni konut geliyor” dedi. “Bu kadar yeni ev, yeni perde, yeni halı, yeni koltuk, beyaz eşya demek.” dedi.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Temmuz'da 0,29 azaldı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Temmuz 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Temmuz'da yüzde 0,29 azaldı.

2016’nın ilk yarısında yeni konut satışları geriledi!

2016’nın ilk yarısında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’nde proje bakanların sayısı artarken, bu beş şehirdeki toplam yeni konut satışları ise geçen yılın gerisinde kaldı…

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran'da 0,12 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran'da yüzde 0,12 arttı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta 0,18 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Mayıs 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 0,18 arttı.

2016 yeni konut projeleri Haberi

2016 yeni konut projeleri

Hükümetin dar gelirli vatandaşın konut ihtiyacını gidermek için çalışmalarını hızlandırdı. 2017 yılı programı kapsamında yeni tedbirler gündeme gelecek. Konut ihtiyacının gelecek yıl 817 bin olacağı öngörüsüne yer verilen programda, özellikle dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını gidermek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve TOKİ gibi ilgili kuruluşların işbirliğinde, yoksul durumdaki vatandaşlara sağlanan "sosyal konut" desteğine yeni bir yaklaşım getirilecek. Bu çalışma kapsamında öncelikle konut açığının bulunduğu yerleşim yerleri tespit edilerek, dar gelirli vatandaşların ihtiyacının karşılanması ve konut piyasasında arz-talep dengesinin kurulması amaçlanıyor.


Büyükşehirlere öncelik

Özellikle, konut ihtiyacının ciddi bir şekilde ön plana çıktığı büyükşehirlerde, yoksul vatandaşlar için hali hazırda uygun, uzun vadeli taksitlerle satılan sosyal konutların 'kiralık' olanları da üretilecek. Kiralık sosyal konut desteğinde, nüfus artışının...