20 / 05 / 2024

2017 avm büyüme oranı

2017 avm büyüme oranı

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel perakende sektörünün bu yıl geçen yıla göre daha iyi gittiğini vurguladı. Öncel "ÖTV’nin kaldırılması perakendeye büyük bir dinamizm kazandırdı" dedi.

Fitch Ratings, Türkiye'nin 2017 büyüme tahminini yükseltti!

Fitch Ratings:“Yılın 3'üncü çeyreğinde büyümenin yüzde 7'yi aşmasını bekliyoruz. Bu nedenle 2017 yılına ilişkin büyüme tahminimizi haziran ayındaki yüzde 4,7'den yüzde 5,5'e revize ediyoruz” dedi.

Yabancı ekonomistlerden Türkiye'ye büyüme övgüsü!

Yabancı ekonomistlerden Türkiye'nin ekonomisinin büyümesine övgü geldi. Commerzbank Kıdemli Gelişmekte Olan Piyasalar Ekonomisti Ghose, "Türkiye, 2017'de yüzde 5,8 büyüme kaydedebilir" dedi.

Uluslararası yatırımcılar Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti!

Nomura, Goldman Sachs, Morgan Stanley ve J.P. Morgan, Türkiye'ye ilişkin 2017 büyüme öngörülerini yükseltti. Türkiye ekonomisinin büyümesinde ağırlıklı olarak inşaat sektörü ve ihracatın rol oynadığı belirtildi.

Nomura, Türkiye’nin büyüme tahminini yüzde 5,5’e yükselti!

Japon finans devi Türkiye’nin büyüme tahminini yükseltti. Nomura'dan yapılan açıklamada Türkiye'nin 2017 yılına ilişkin büyüme tahmininin yüzde 4,2'den yüzde 5,5’e yükseltildiği bildirildi

İnşaat sektöründe yüzde 6.8'lik büyüme!

TÜİK 2017 yılı ikinci çeyrek gayri safi yurtiçi hasıla rakamları açıklandı. Türkiye ekonomisine güvenin arttığını gösteren verilerde inşaat sektöründe yüzde 6,8'lik büyüme artışı kaydedildi.

Hekim Holding 2017'de yüzde 15'lik büyüme hedefliyor!

Hekim Holding ikinci kuşak temsilcisi Aydan Hekim şirketin 2017 yılında yüzde 15'lik büyüme hedeflediğini dile getirdi. 3 şubesi bulunan Hekim Holding 320 milyon TL ciroya sahip.

IMF, Türkiye'nin büyüme tahminini 0,4 puan düşürdü!

Uluslararası Para Fonu (IMF), Dünya Ekonomik Görünüm (DEG) Raporu'nun Nisan 2017 sayısını yayımladı. IMF Türkiye'nin bu yılki büyüme tahminini 0,4 puan düşürerek yüzde 2,5'e çekti.

Kayseri Park AVM 2017 yılında büyüme hedefliyor!

Kayseri'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin yaşam merkezi olan Kayseri Park AVM, 2017 yılında ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor.

AB'den Türkiye için büyüme uyarısı!

AB Komisyonu Kış 2017 Ekonomik Tahminler raporunu yayınladı. Raporda,ülkemizin ekonomisinde büyüme ivmesi kaybı sonbahar daha yüksek olduğunu belirtti.

2017'de büyüme için planlar hazır!

"Daha Güçlü Türkiye" için ellerini taşın altına koymaya hazırlanan gayrimenkul şirketleri yeni projelerine hız kesmeden devam ediyor. Yeni dönem büyüme stratejilerini ülke büyümesini desteklemek üzere yeniden inşa ediyorlar.

Kayseri Park AVM yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Kayseri Park AVM, bu yıl ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor. Kayseri Park AVM Genel Müdürü Taner Aydın, 2017 yılında da büyüme hedeflediklerini belirtti.

Veysel Bakgör: 2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak!

İnşaat sektörünü değerlendiren Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör : “2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak” dedi.

Ekonomik büyüme 2017'de ivme kazanacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ekonominin 2016’nın ilk yarısında yurtiçi talepten de gelen destekle yüzde 3.9 büyüdüğünü belirterek, “Bu büyüme oranı gelişmekte olan ülkelerin 2.5 katı seviyesindedir ve tekrar ivme kazanacaktır” dedi.

2017 avm büyüme oranı Haberi

2017 avm büyüme oranı

Perakendeciler, 2017'ye çok temkinli girdi. Düşen kârlar ve artan maliyetler nedeniyle büyüme tahminleri oldukça sınırlı tutuldu. Perakende güven endeksindeki düşüş de gözleri tekrar perakendeye çevirdi. Capital Dergisi'nde yer alan habere göre; sektörün 3'üncü çeyrek performansı ise özellikle ÖTV'nin kaldırılmasının etkisiyle yavaş bir toparlanmaya işaret ediyor. "2017, geçen yıla göre daha iyi gidiyor. Ertelenmiş harcamaların devreye girmesi perakendeye dinamizm kazandırdı" diyen Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, yılın sonunda yüzde 15-16 arasında büyüme öngörüyor. Pazarın performansını, güven endeksindeki düşüşü ve büyüme beklentilerine yönelik sorularımızı Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı SİNAN ÖNCEL şöyle yanıtladı:

Bu yıl sektör açısından nasıl geçiyor? Yıl sonu büyüme tahmini nedir?

2017 için büyüme tahminlerimizi sınırlı tuttuk. Üçüncü çeyreğin sonuna yaklaşırken tahminlerimizden daha iyi bir performans sergilediğimizi söyleyebilirim. Sektörümüz bu...