03 / 05 / 2024

2017 Gaziantep Beton semineri

2017 Gaziantep Beton semineri

Kaliteli beton üretimi ve beton uygulamasının doğru yapılması amacıyla Gaziantep’te ''Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” semineri gerçekleştirildi.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'ndan çimentoculara sert çıkış: Fiyatlar düşmezse, kendi beton santralimizi kuracağız

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yüksek fiyatlı beton ve çimento ile ilgili bir şeyler yapılması gerektiğine dikkat çekti ve indirim çağrısında bulundu. Tahmazoğlu, "Aksi takdirde kendi beton santralimizi kuracağız" dedi. 

Gaziantep'te ruhsatsız inşaatlara beton satılmayacak!

Gaziantep Valisi Davut Gül, şehirde ruhsatsız inşaatlara beton satışının yapılmayacağını dile getirdi.

Şehitkamil'de beton dökümü sırasında inşaatın zemini çöktü: 2 yaralı!

Gaziantep Şehitkamil Pancarlı Mahallesi'nde bir inşaatta beton dökümü sırasında zeminin çökmesi sonucunda 2 işçi yaralandı.

ÇİMKO'nun yeni hazır beton tesisi Gaziantep’te açıldı!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri kuruluşları arasında yer alan Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş.'nin 25’inci hazır beton tesisi Gaziantep’in Taşlıca bölgesinde hizmete açıldı. 

Hazır beton sektöründen 20 milyar TL ciro!

Genel Kurulda konuşan Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, "Sektörümüz 2017 yılında yaklaşık 113 milyon metreküp üretimle 20 milyar Türk lirası ciro yapmıştır." dedi.

İnşaat sektörü 2017'de yüzde 8,9 büyüdü!

Türkiye’de standartlara uygun beton üretilmesi ve inşaatlarda doğru beton uygulamalarının sağlanması için 30 yıldır çalışan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 2017 yılı büyüme verisiyle ilgili değerlendirmelerini açıkladı.

Gaziantep Tenis Kompleksi Temmuz'da tamamlanacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 Kasım'da inşaatına başlanan Tenis Kompleksi’ni, 2018 Temmuz ayının sonunda tamamlayarak hizmete açacak. 

Hazır Beton Endeksi yüzde 1 arttı!

Türkiye Hazır Beton Birliği(THBB) “Hazır Beton Endeksi” 2017 Aralık Ayı Raporunu açıkladı. 

Hazır Beton Endeksi Kasım'da yüzde 0,6 oranında arttı!

Hazır Beton Endeksi 2017 Kasım Ayı Raporu'na göre bileşik endeks olan Hazır Beton Endeksi kasım ayında eşik değerine oldukça yaklaşırken önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,6 oranında artış yaşandı. 

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017!

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017 haberimizde yer alıyor. Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla inşa edilen projede 23 ticari birim ile 570 konut bulunuyor. 

Gaziantep Iconova Kasım ayı fiyatları 2017!

Yüzde 60'a yakın daire satışlarının tamamlandığı Iconova Gaziantep projesinde daire teslimlerinin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor...

Iconova Gaziantep fiyatları 2017!

Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığında hayata geçirilen Iconova projesi 570 daire ve 23 ticari birimden meydana geliyor. Projenin yüzde 60'i satıldı. İşte Iconova Gaziantep fiyatları 2017...

Hazır Beton Endeksi Ekim ayında yüzde 0,2 oranında arttı!

“Hazır Beton Endeksi” 2017 Ekim Ayı Raporu açıklandı. Hazır Beton Endeksi ekim ayında önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,2 oranında arttı.

2017 Gaziantep Beton semineri Haberi

2017 Gaziantep Beton semineri

Kaliteli beton üretimi ve beton uygulamasının doğru yapılması amacıyla düzenlenen seminere Gaziantep Vali Yardımcısı Hüseyin Yılmaz başta olmak üzere Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Başkanı Yavuz Işık, THBB Yönetim Kurulu Üyeleri, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, inşaat mühendisleri, müteahhitler, mimarlar, yapı denetim kuruluşlarının temsilcileri ve hazır beton tesislerinin yetkilileri katıldı.


Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) kuruluş tarihi olan 1988 yılından bu yana Türkiye’de kaliteli betonun üretilip kullanılması için önemli çabalar gösteren THBB, bu amaçla yapmış olduğu çok sayıda etkinliğin yanı sıra “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” konu başlıklı seminerler düzenliyor. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde periyodik olarak gerçekleştirilen bu seminerler ile beton kullanıcılarına (müteahhitler, mimarlar, mühendisler, vs.), betonla ilgili kamu...