10 / 05 / 2024

2017 Samsun Mobilya Dekorasyon fuarı

2017 Samsun Mobilya Dekorasyon fuarı

Samsun'da, TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen Samsun Mobilya Dekorasyon 2017 Fuarı bugün açılıyor. Fuarda, "Samsun Markasını" yukarılara taşımak hedefleniyor.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'nin inşaatı durdu!

2017'de Samsun'da ihalesi yapılan ve 19 Mayıs 1919'un 100’üncü yıl dönümünde bitirilmesi hedeflenen Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi İnşaatı, yüklenici firmanın yaşadığı ekonomik sıkıntılar sebebiyle durdu. 

Samsun Bulvar AVM 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun Bulvar AVM'nin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Avasya GYO Samsun'daki 4 gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun'daki 4 gayrimenkulün 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Samsun Çarşamba Otogarı 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun Çarşamba Otogarı 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Reysaş GYO 7 ildeki gayrimenkullerin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Düzce, Giresun, Sakarya, Samsun, Kocaeli, Ordu ve Adana'da yer alan toplam 10 adet gayrimenkulün 2017 yıl sonu değerlemelerini yayınladı. 

Umutay Metal Çelik Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umutay Metal Çelik Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adnan Yiğit tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Mobilya sektöründe fonlar kaldırılacak mı?

Şubat 2017 tarihinden itibaren TOBB Türkiye Mobilya Ürünleri Sektör Meclisi Başkanlığı görevini yürüten OMSİAD Başkanı Ercan ATA, Ağustos ayı meclis toplantısını TOBB Orman Ürünleri Meclisi ile birlikte TOBB İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirdi

Milli Emlak'tan Samsun'da 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Samsun'un Atakum İlçesi Mimar Sinan Mahallesi'ndeki arsayı 3 milyon 250 bin TL'ye satışa çıkardı. İhale, 23 Ağustos 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Samsun TOKİ Ladik 2. Etap son başvuru 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Samsun Ladik 2.Etap Toplu Uygulaması kapsamındaki 17 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Samsun İlkadım yeni hizmet binası külliye gibi olacak!

Temeli 10 Mayıs 2017'de atılan Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binası ve Camii projesi külliye şeklinde tasarlandı.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuru tarihleri Mayıs 2017!

Samsun Ladik 2.Etap'ta yer alan 17 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projedeki konutların fiyatı 113 bin 517 TL ve 150 bin 107 TL arasında değişiyor.

2017 Samsun Mobilya Dekorasyon fuarı Haberi

2017 Samsun Mobilya Dekorasyon fuarı

TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş, Genel Müdürü Cihat Alagöz, "Türkiye'nin en eski mobilya üretim bölgelerinden biri olan Samsun'da geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz fuar ile "Samsun Markasını" yukarılara taşıyarak hem yurtiçi satışlarda hem de hedef ülkelere ihracatta rakiplerine karşı büyük avantajlar sağlamıştır. Bu yıl İkincisini gerçekleştireceğimiz fuarda çağdaş ve özgün tasarımların ve yeni teknolojilerin ilgililere tek çatı altında tanıtılmasını ve önemli ticari bağlantılar yapılmasını hedefliyoruz" dedi. 


PROFESYONEL ZİYARETÇİLER BU FUARDA 

Ziyaretçiler hakkında açıklama yapan Alagöz; "Karadeniz Bölgesi geneli ve ülkenin dört bir tarafında yapılan etkin tanıtım, reklam, saha pazarlama ve duyuru faaliyetleri doğrultusunda 40,000'e yakın hedef ziyaretçi kitlesinin fuara gelmesini bekliyoruz. Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nın katılımcı ve ziyaretçileri; ürünlerin gelişimini takip etme, ilerleyen teknolojik gelişmeleri yakından tanıma, yeni ürün ve tasarımlar hakkında...