27 / 04 / 2024

2019 dekorasyon

2019 dekorasyon

Mimar Figen Erdağ Demircan 2019 dekorasyon trendleri hakkında bilgi verdi. Demircan, "70’li yıllara dönüş, betonun birçok alanda kullanımı, geometrik desenler gibi temalar 2019’da karşımıza çıkacak" dedi...

Özak GYO Büyükyalı'nın dekorasyon işleri ÖYZ'ye emanet!

Büyükyalı Projesi'nden Yönetim Kurulu'nun 30 Ocak 2019 tarihli kararı ile şirket tarafından satın alınan C Blok'un ofis dekorasyon işlerini ÖYZ Adi Ortalığı yapacak.

2019 ev dekorasyon trendleri!

Mimar Figen Erdağ Demircan 2019 dekorasyon trendleri hakkında bilgi verdi. Demircan, "70’li yıllara dönüş, betonun birçok alanda kullanımı, geometrik desenler gibi temalar 2019’da karşımıza çıkacak" dedi...

OTI Holding 2019'a kadar turist sayısını 300 bine çıkarmayı hedefliyor!

OTI Holding'in şirketi ODEON Tours Yer Hizmetleri Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) hedef büyüttü.Şirket, halen 56 bin 550 olan turist sayısını 2019'a kadar 5 kat artırarak 300 bine çıkarmayı hedefliyor.

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Yasin Mengir, Esra Küçükkoşum tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Çakar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Sarıyer, Maslak, Veko Giz Plaza'da kuruldu.

Command askı ve bantlar çivisiz dekorasyon çözümleri sunuyor!

3M’in sunduğu Command™ askı ve bantlar, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın duvarlara resim, poster, çerçeve gibi evinize farklı hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor

Hak Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdal Demir, Memet Atmaca tarafından 12 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Sağcan Turizm Tekstil İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağcan Turizm Tekstil İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Arıcan, Mehmet Nurullah Sağdıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta kuruldu.

Eryapı Dekorasyon Seramik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryapı Dekorasyon Seramik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hakan Coşkun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Loca Sitesi, B Blok'ta kuruldu.

DST İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DST İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahim Ertukuş, Ümit Ertukuş tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta Beşiktaş, Konaklar Mahallesi'nde kuruldu.

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Utku Kartal, Mediha Yadigar Kartal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon genel kurulu tescil edildi!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 12 Mayıs 2014 tarihinde yapılan olağan genel kurulu tescil edildi. Konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle...

Emre Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zarife Sarıkaya, Mevlüde Sarıkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta Ataşehir, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

2019 dekorasyon Haberi

2019 dekorasyon

Bursa çıkışlı f2ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan 2019 dekorasyon trendleri hakkında bilgi verdi. “70’li yıllara dönüş, betonun birçok alanda kullanımı, geometrik desenler gibi temalar 2019’da karşımıza çıkacak.” diyen Mimar Demircan şu bilgileri verdi:

1.    2018’in teknoloji odaklı görünümüne çok ters olabilir ancak 2019 beton, granit, taş gibi doğal malzemelerin yılı olacak. Bu elementler ortama daha taze, daha huzurlu bir ambiyans katacak. Özellikle de doğadan gelen gerçek yeşillik, çiçeklerle birleştiğinde.

2.    Kadife uzun yıllardır gözardı ediliyordu. Ancak bu yıl tekrar dikkatleri üzerine çekecek. Özellikle kanepelerde kadife modası geri dönüyor.

3.    Floral desenler bu yıl da çokça karşımıza çıkacak. Ancak iyice abartılı boyutta büyük desenlere, kontrast renklere hazır olun.  

4.    Roze altın rengi 2018’de oldukça popülerdi. 2019’da ise daha az roze, daha...