27 / 04 / 2024

2020 de açılacak şehir hastaneleri

2020 de açılacak şehir hastaneleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir hastaneleri ile ilgili konuştu. Erdoğan, şehir hastanelerinin çoğunun dış kredi olduğunu belirtti ve "Yıl sonuna kadar 5 tane daha şehir hastanesi yapacağız, hedefimiz, 30 büyükşehirin 30'una da şehir hastanesi yapmak" dedi...

2020'de 7 yeni şehir hastanesi açılacak!

Türkiye sağlık alanındaki en önemli yatırımlarına 2020 yılında kavuşacak. Bu yıl 7 ilde bulunan 7 dev sağlık kampüsü hizmete açılacak.

5 dev şehir hastanesi bu yıl açılacak!

2019 yılı değerlendirme toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya Karatay, İstanbul İkitelli, Tekirdağ, Kocaeli ve İzmir Bayraklı Şehir Hastanelerinin bu yıl hizmete açılacağını söyledi.

2020'de hizmete açılacak 8 şehir hastanesi!

Türkiye sağlık alanındaki en önemli yatırımlarına 2020 yılında kavuşacak. Önümüzdeki yıl, 8 ilde bulunan 8 dev sağlık kampüsü hizmete açılacak.

İstanbul'da 2021'de 2 metro hattı daha açılacak!

İstanbul raylı sistem ağlarıyla örülüyor. İBB tarafından 2020'de açılan ve önümüzdeki 4 sene boyunca açılması planlanan toplam 10 raylı sistemle birlikte 100.3 kilometre uzunluğunda yeni hatlar raylı sisteme dahil edilmiş olacak. Peki yeni metro hatları ne zaman açılacak?

Antalya Demirkapı Tüneli 2022'de açılacak!

Antalya'nın İbradı ilçesindeki Akdağ'da inşaatı devam eden Demirkapı Tüneli 2022'de hizmete açılacak. 5 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçişi sağlayacak 5 kilometrelik çift tüp şeklindeki Demirkapı Tüneli'nde, fiziki çalışmaların yüzde 80'i bitti. 

Uzay oteli geliyor: 2027'de açılacak!

2027'de uzay oteli açılacak. Böylece, 6 yıl sonra isteyen ve imkanı olan vatandaşlar tatil planlarına uzayı da dahil edebilecek. Otel, 280 müşterinin konaklayacağı şekilde hayata geçiriliyor...

20. TS Club mağazası Ümraniye'de açılacak!

Trabzonspor Kulübünün lisanslı ürünlerinin satıldığı TS Club mağazalarının 20'ncisi Ümraniye'de açılacak.

AVM'ler 31 Aralık 2020'de açık mı?

AVM'ler 31 Aralık 2020'de açık mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler 31 Aralık 2020'de açık mı? Alışveriş merkezleri 31 Aralık'ta kaçta açılıyor?

Gayrettepe Melas Hotel 2021'de açılacak!

Gayrettepe'de hayata geçirilen Melas Hotel'in inşaatı pandemi döneminde durmadı. Otel yeni yılda hizmete açılacak.

İstanbul Havalimanı metrosu 2021'de açılacak!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Hat 2021'de hizmete açılacak...

Selçuklu Arma Vita’da teslimler Aralık 2020’de!

Konya Selçuklu’da inşa edilen Arma Vita Evleri'nde fiyatlar 324 bin TL ile 430 bin TL aralığında değişiyor. Evlerin anahtar teslimleri ise Aralık 2020’de yapılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun kalan kısımları 2020'de açılacak!

2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Odayeri ve Kurtköy-Akyazı kesimlerindeki kalan kısımlarının önümüzdeki aylarda hizmete açılacağını duyurdu.

Karaman Doğumevi Hastanesi 2020'de açılacak!

Karaman Doğumevi Hastanesi 2020'de açılacak. Kaba inşaatı tamamlanan hastane açılış için gün sayıyor.

Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de açılacak!

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) ortalığında kurulan Teknopark İstanbul 10. yılını kutluyor. Teknopark İstanbul kapsamında inşa edilen Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de hizmete açılacak.

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Filyos Limanı 2020'de açılacak!

150 sene önce Abdülhamid tarafından gündeme getirilen Filyos Limanı projesinde son aşamaya gelindi. Projenin 2020 yılında açılması bekleniyor. 

2020 de açılacak şehir hastaneleri Haberi

2020 de açılacak şehir hastaneleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalar yaptı, soruları cevapladı. 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkilerine ilişkin soru üzerine Erdoğan, salgının sadece Türkiye'yi değil tüm dünyayı etkilediğini, dünya ülkelerinde meydana getirdiği çok yönlü zararların olduğuna dikkat çekti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehir hastanelerine ilşkin de konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim hep 'aşkım' dediğim adımım, şehir hastaneleri. En son Çam ve Sakura Şehir Hastanesi. Türkiye'nin en büyük hastanesi oldu. Muhteşem mi muhteşem." dedi.

Erdoğan, Çam ve Sakura Şehir Hastanesini yap-işlet-devret modeliyle inşa ettiklerini, içindeki bütün donanımıyla en ileri teknolojinin bu hastanede bulunduğuna dikkat çekti.

Hastanede bazı eksikliklerin olduğunu, çevredeki peyzaj ve ağaçlandırmayla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, Sağlık Bakanlığının hastaneyi doktor, hemşire ve sağlık memurları konusunda...