01 / 07 / 2024

2021 memur ikramiyesi

2021 memur ikramiyesi

Son üç yıldır emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında olmak üzere yılda toplam iki defa emekli ikramiyesi veriliyor...

Emekli ikramiyeleri gün gün yatırılıyor! İşte SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi bayram ikramiyesi ödeme tarihleri!

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği bayram ikramiyeleri 14 Haziran tarihine kadar hesaplara yatırılmış olacak. İşte SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...

SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C'liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme...

Milyonlarca emeklinin gözü Kasım ayına çevrildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla emeklilere 5 bin TL bayram ikramiyesi verilecek.  SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C'liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme günleri...

Emekli ikramiye ve memur maaş zamlarına enflasyon güncellemesi Merkez'den geldi! İşte yeni rakamlar

TCMB, mayıs ayına ilişkin Piyasa Katılımcıları Anketi'nin sonuçlarını açıkladı. Buna göre; yıl sonu enflasyon beklentisi 57,92'e yükseldi. Enflasyon beklentisi, bir önceki dönemde 46,44 seviyesindeydi. Enflasyondaki yükseliş emekli ikramiyesi ve memur maaşlarına da yansıyacak.

Emekli ikramiyesi ve maaşlarına sürpriz zam çalışması duyuruldu! 3600 ek göstergeyle artacak

Emekli ikramiyeleri ve maaşlarına sürpriz zam çalışması duyuruldu. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, yapılan çalışmanın çalışırken maaşlara yansıyacak bir artıştan ziyade emekli ikramiyesi ve maaşlarına dokunacak bir artış olacağına işaret etti.

Memur ve emekli maaş zammında önemli gelişme! Bakan Bilgin duyurdu

2021'in Aralık ayında, yapılan toplantıların ardından asgari ücrete gelecek olan zam tutarı belirlendi ve sonrasında 3 Ocak 2022 itibarıyla, 6 aylık enflasyon verilerinin elde edilmesinin ardından memur ve emekli maaşlarına da zamlar yapıldı.

Emekli bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 2022 ikramiyesi kaç lira olacak?

Milyonlarca emekli bayram ikramiyeleri için yapılacak açıklamayı dört gözle bekliyor. 2021'de 1.100 lira olan ikramiyelere bu sene zam gelmesi bekleniyor. Peki bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 2022 ikramiyesi kaç lira olacak?

Memur emekliye zam ve bayram ikramiyesi sürprizi! Bakan'ın söyledikleri soğuk duş etkisi yarattı

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık, "Kamu çalışanları ve emekliler için temmuz ayını beklemeden, enflasyon farkı ücret, maaş ve aylıklara yansıtılmalıdır." dedi. Yapılan hesaplamalara göre memur ve emekilnin alım gücü 3 ayda bin 800 lira eksildi.

Memur ve emekli zammı ne zaman açıklanacak? Enflasyon farkıyla memur ve emekli zammı ne kadar?

Toplu sözleşme gereği, memur ve emekliler, temmuz ayında zam alacak. 2021 yılında imzalanan 6. dönem toplu sözleşme kararlarına göre; memur ve emekli maaş zammı oranları belirlenmişti. Şimdi ise gözler memur ve emekliye temmuz ayında yapılacak zam miktarı ve tarihine çevrildi.

2021 Temmuz ayı zamlı memur maaşları!

5 Temmuz'da mamurlara yapılan zam belli oldu. Temmuz ayından itibaren geçerli olmak üzere kamu görevlilerine yüzde 8,45 zam yapıldı. Bu durumda aile yardımı dahil en düşük memur maaşı 4 bin 500 liradan 4 bin 881 liraya, en düşük memur maaşı ise 3 bin 20 liradan 3 bin 276 liraya yükseldi.

8 soruda emekli ikramiyelerinin ABC'si!

Bu yılın ilk bayram ikramiyesi için düğmeye basıldı. Mayıs'ın ilk haftası ödeme için hazırlık yapılırken, yeni emeklilere ve dul maaşı alanlara da ödeme yapılacak. Peki 2021 emekli ikramiyesi ne kadar olacak? İşte 8 soruda emekli ikramiyelerinin ABC'si...

2021 emekli bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak?

Bayram ikramiyesi yılda iki kez olmak üzere Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere 1.000 TL olarak ödeniyor...

Memur ve emeklilere müjde! O ücretlerde artış yaşanacak!

Memur ve emeklilerin ikramiyelerin de artış yaşanacak formül sunuldu. Emekli ikramiyesi hesaplamasının değişmesi ve 1 yılı tamamlamayan ay ve günlerin de hesaba katılması talepleri gündeme geldi...

2021 kıdem tazminatı tavanı belli oldu!

Yeni memur maaşlarının belli olmasıyla beraber 2021 yılında kıdem tazminatında tavan rakam 7.638.96 TL olarak belirlendi.

2021 memur ikramiyesi Haberi

2021 memur ikramiyesi

2021 emekli maaş zammı sonrasında gözler emekli ikramiyelerine çevrildi. Bilindiği üzere emeklilere Kurban ve Ramazan Bayramlarında olmak üzere yılda toplamda iki defa 1000 TL ikramiye veriliyor. İkramiyelerin ilki ise Ramazan Bayramı öncesinde veriliyor. Peki, 2021 Ramazan Bayramı emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? İşte, detaylar...

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Habertürk'te yer alan habere göre; bilindiği üzere emekli bayram ikramiyesi bayramdan önce ödeniyor. Bu yıl ödemenin ne zaman yapılacağı henüz resmi olarak açıklanmasa da Ramazan Bayramı tarihi göz önüne alındığında ödemelerin Mayıs ayının ilk 10 gününde yapılacağı tahmin ediliyor.

Emekliye Ramazan Bayramı İkramiyesi: 10-12 Mayıs 2021.

Emekliye Kurban Bayramı İkramiyesi: 12-16 Temmuz 2021 tarihlerinde ödeme yapılması bekleniyor.

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan dini takvimde, 2021 yılında Ramazan Bayramı başlangıç...