03 / 10 / 2024

2021 memur ve memur emekli zammı

2021 memur ve memur emekli zammı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından, milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren 2022-2023 zam rakamları açıklandı.

Memur ve memur emeklisi Ocak 2025 zammında son dakika! Maaşlara yeni yılda ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca memur ve memur emeklisi merakla Ocak 2025 zamlarını bekliyor. Peki memur ve memur emeklileri yeni yılda ne kadar zam alacak? 

Memur ve emekli zammı için 4'lü hesap ortaya çıktı! Emekli zammında oranlar değişti!

Güncellenmiş Orta Vadeli Program ile beraber Merkez Bankası'nın, hükümetin ve piyasanın güncel enflasyon beklentileri belli oldu. Peki bu beklentilere göre memur ve emekli maaşları 2025 yılının Ocak ayında ne kadar olacak? 

Memur ve emekli maaşlarına senede bir kez zam şartı! Milyonları şok eden iddia!

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, IMF’nin iktidara ağır koşullar dayattığına ve memur ve emekliye yılda bir kez zam şartı koyduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Memur ve emeklinin 2 aylık zammı kesinleşti! 2025'te memur ve emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte o hesap!

TÜİK verilerine göre ağustos ayında aylık enflasyon 2,47 şeklinde olurken; Temmuz ayında enflasyon aylık bazda 3,23 artmıştı. Bu şekilde memur ve emeklilerine yılbaşında maaşlarına alacakları enflasyon farkı için iki aylık veriler belirlenmiş oldu. İşte o son dakika rakamlar...

1942 yılında memur ve işçiler için Demiryolları Hastanesi projesi! 

1942 yılında Demiryolları memur ve işçilerinin faydalanabilmesi için Ankara'da Demiryolları Hastanesi yapılmış.

Yılbaşı zamlarında şok: Asgari ücrete yüzde 15, memur ve memur emeklilerine yüzde 6.6, emeklilere yüzde 10.6 zam gelecek

İktidarın enflasyonu sert düşürme hedefi işçiyi, memuru ve emekli maaşlarını etkileyecek. Yılbaşında asgari ücretlilere yüzde 15, memur ve memur emeklilerine yüzde 6.6, işçi emeklilerine ise yüzde 10.6 zam gelecek.

Memur ve emeklinin Ocak 2025 zam rakamları hesaplandı! İşte enflasyona göre o rakamlar...

Merkez Bankası yılın üçüncü enflasyon raporunu açıklarken, memur ve emeklinin Ocak 2025 zam rakamları merak konusu oldu. İşte o son dakika hesaplaması...

Memur ve emekli maaşlarında şok! Zamlar öteleniyor!

Milyonlarca memur ve emekliye düşük zam verebilmek için sistemli olarak haziran zamlarının temmuza, aralık zamlarının ocak ayına ötelendiği resmi verilerde de kendini gösterdi. İşte ayrıntılar...

Memur ve emeklilere zam farkları ne zaman ödenecek? 

Memur ve emeklilerin temmuz ayı zamları belli olduğu kaydedildi. Buna göre memur ve memur emeklileri yüzde 19.31 oranında zam alacakken, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranı yüzde 24.73 olacak.

Maaşı 10 bin TL olan emeklilere resmen zam yok! Memur ve emeklilere Temmuz zammı şoku!

SGK Uzmanı Nergis Şimşek, memur ve emeklilere yapılacak zam oranı ile ilgili konuştu ve kötü haberi verdi. İşte detaylar...

Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Meslek meslek zamlı maaşlar...

Memur ve emeklinin gözü Temmuz'da yapılacak olan zam oranlarına çevrilmiş durumda. Temmuz-Aralık döneminde emekli ve memur zam oranı için 5 aylık enflasyon farkı da belirlendi. Geriye sadece son bir veri kalırken memur maaş zammı da hesaplanmış durumda.

Temmuz ayı zam beklentileri artıyor! En düşük memur ve memur emeklisi ne kadar alacak?

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin gözü kulağı maaş zamlarında. Buna göre, son güncellemeler kapsamında temmuz zammı için yeni hesap ortaya çıkmış durumda. İşte memura, emekliye meslek meslek zamlı maaş tablosu nasıl?

Dolar bu seviyelerde kalırsa memur ve emekliler dolar bazlı yüzde 20-25 zam alacak!

Memur ve emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacağı pek çok kişi tarafından merak edilirken, Hilmi Bozdağ sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dolar bu seviyelerde kalırsa memur ve emeklilerin dolar bazlı yüzde 20-25 zam alacağını belirtti.

2021 memur ve memur emekli zammı Haberi

2021 memur ve memur emekli zammı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından milyonlarca memur ve memur emeklisinin yakından takip ettiği  2022-2023 zam rakamları canlı yayında açıklandı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere görre; Memur ve memur maaşlarına 2022 yılının ilk altı ayında %5, ikinci altı ayında %7, 2023 yılının ilk altı ayında %8, ikinci altı ayında %6 ve enflasyon farkları zamlandı. Toplu sözleşme ikramiyeleri ise 400 lira olacak. 

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Çalışanlarımızı enflasyon baskısı altında ezdirmeyeceğiz" dedi ve zam oranlarını duyurdu. Memur ve memur emeklisinin maaşına 2022'nin ilk altı ayı %5, ikinci altı ayı %7, 2023'ün ilk altı ayı %8, ikinci altı ayı %6 ve enflasyon farklarından oluşan zam yapıldı. Toplu sözleşme ikramiyesi 400 TL olacak.

Memur ve memur emeklisinin beklediği gün geldi! Bugün...