11 / 05 / 2024

2022 yazında açılacak metro hatları

2022 yazında açılacak metro hatları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'daki metro hatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Adil Karaismailoğlu'nun konuyla ilgili o açıklamaları...

Ankara-İzmir hızlı tren hattında son durum ne? Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak, Ankara-İzmir YHT durakları 2024!

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Ankara-İzmir YHT projesi ile ilgili detaylar...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Öğrencilere yurt müjdesi! KYK yurtları yaz aylarında ücretsiz olacak! İşte yaz aylarında açık olacak ücretsiz yurtlar!

Milyonlarca öğrenci yaz aylarında açık olan yurtları araştırmaya başladı. Peki yaz aylarında hangi yurtlar açık olacak? Hangi illerdeki öğrenci yurtları yaz aylarında açık kalacak? İşte öğrencilerin merak ettiği o soruların yanıtları...

İstanbullular dikkat! Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona gelindi! Alibeyköy-Eminönü Tramvayı ne zaman açılacak?

İstanbulluların merakla beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona yaklaşıldı. Peki Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı çok yakında hizmete açılacak!

Başakşehir- Kayaşehir Metro Hattı'nın çalışmaları sonlandı. Çok yakında hizmete açılacak.

Nisan kira artış oranı 2022 ne zaman açıklanacak?

Geçtiğimiz yılların Nisan ayında yapılan kira sözleşmesinin bir seneliğine daha uzaması halinde yapılacak zam merak konusu oldu. Peki, Nisan kira artış oranı 2022 ne zaman açıklanacak?

Şubat 2022'de satışa çıkacak konut projeleri!

2022 yılının Şubat ayında satışa çıkarılacak olan konut projeleri lansman dönemine özel kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Şubat 2022'de satışa çıkacak o konut projeleri...

Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022?

Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022 sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022? Peki alışveriş merkezleri 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2022? 

AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2022?

AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2022 sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Peki AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2022? AVM'ler yılbaşında açık mı 2022? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılacak?

AVM'ler yılbaşında açık mı 2022?

AVM'ler yılbaşında açık mı 2022 sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2022? Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022? AVM'ler yılbaşında kaçta açılacak? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanacak?

6 ildeki 10 metro hattı 2022 yılında açılacak!

Hayata geçirilen raylı sistem projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 6 ilde yapımı süren 10 projenin bulunduğunu, 2022'nin çok büyük ve önemli kent içi raylı sistem projelerinin hayata geçeceği bir yıl olacağını söyledi.

İstanbul Finans Merkezi 2022'nin ortasında açılacak!

İFM'nin 2022'nin ortasında faaliyete alınması hedefleniyor. Peki İstanbul’u dünyanın önemli finans merkezleri ile rekabet edebilir konuma yükseltecek olan projede neler var? İşte tüm ayrıntılarıyla İstanbul Finans Merkezi...

Kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için yeni dönem!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan "İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"e göre; kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için "Geçiş Yolu İzin Belgesi" alınması zorunluluğu getirildi.

2022 yazında açılacak metro hatları Haberi

2022 yazında açılacak metro hatları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, The Ankara Otel'de gerçekleştirilen iftar programında önemli açıklamalar yaptı. 

Mega kent İstanbul'da hayata geçirilen metro hatları ile ilgili son dakika gelişmelerini aktaran Bakan Adil Karaismailoğlu, 2022 yılı sonu sonu itibarıyle Ankara-Sivas YHT Hattı'nı hizmete açacaklarını söyledi.

Peki İstanbul'daki metro hatları ne zaman açılacak? İşte Bakan Adil Karaismailoğlu'nun açıklamaları...
 

İstanbul'daki metro hatları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yaz ayları itibarıyla metro hatlarını açmaya başlayacaklarını kaydeden Bakan Karaismailoğlu, "İlk Kağıthane-Havalimanı Metro Hattı ile başlıyoruz açmaya, peşinden Kadıköy-Kartal-Pendik bağlantısını Sabiha Gökçen'e kadar uzatacağız. Ayrıca Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne yönelik 6,5 kilometre metro hattını da ağustos ayı itibarıyla bitirmeyi hedefledik. Belediyenin sorumluluğunda olan 100 kilometrelik metro hattının da bir an önce bitmesi gerekiyor. Çünkü bunlar beraber planlanmış...