20 / 05 / 2024

2023e kadar 3 yeni nükleer santral

2023e kadar 3 yeni nükleer santral

Türkiye, artan enerji ihtiyacını karşılamak için 2023 yılına kadar 3 yeni nükleer santral kurulacak.İlk santral için Mersin'de çalışmalara başlandı...

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde 2026’ya kadar 3 bin 500 bağımsız bölüm tamamlanacak! 

İzmir Karabağlar Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çalışmaları yerinde inceledi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

ABD 1 hafta içerisinde 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi yapacak! Gözler bu satışa çevrildi!

ABD Hazinesi perşembe gününe kadar 3 ihalede toplam 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi gerçekleştirecek. Analistler, bu ihalelerde oluşacak tahvil faizlerinin piyasalar üzerinde etkili olmasının öngörüldüğünü belirtti.

Altın almak ve bozdurmak isteyenler dikkat! Yükseliyor! 3 Kasım Cuma altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Altın almak ve bozdurmak isteyenleri dikkatli olmaları konusunda uzmanlar uyarıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? 3 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

New Garden Eryaman 3. Etap'ta 3+1'ler Ekim sonunda kadar 3.5 milyon TL'ye! 

New Garden Eryaman projesinde Ekim ayının sonuna kadar 3+1 dairelerde büyük fırsat sunuluyor. Peki New Garden Eryaman nerede? İşte detaylar...

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır, alüminyum ve demir hurda fiyatları dibe vurdu! 3 Ekim hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları, son zamanlarda gelen zamlarla birlikte rekor seviyelere ulaşırken bugün büyük indirim geldi. Gelen indirim sonrası hurda fiyatları resmen dibe vurdu. Peki hurda fiyatları ne kadar? 3 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

Petrol fiyatları düşüyor! Brent petrol bugün ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 91,48 dolara kadar yükselirken günü 90,70 dolar seviyesinde tamamladı. Peki Brent petrol ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı.

Bayram sonu altındaki yükseliş devam ediyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar?  3 Temmuz canlı altın fiyatları

Bayram sonu altındaki yükseliş kaldığı yerden devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın bugün ne kadar oldu? 3 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Prefabrik konut fiyatları ne kadar? 3+1 prefabrik evlerin maliyeti ne kadar oluyor?

Prefabrik ev yaptırmayı düşünen ancak mali durumu çok da iyi olmayan vatandaşlar, devletin bu konuda destek verip vermediğini merak ediyor. İşte “Prefabrik devlet desteği var mı, varsa ne kadar?” sorusunun detayları!

Çeyrek Altın ne kadar 3 Haziran 2023? Tam altın ne kadar? 22 ayar bilezik gramının fiyatı ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.312,48 liradan satılıyor. 3 Haziran 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 3 Haziran altın fiyatları!

Altın fiyatları bugün resmen çakıldı! 1 gramı bile olanlar acilen bakın! 3 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasının ardından resmen çakıldı. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı ve ons altın 1948 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? 3 Haziran 2023 altın fiyatları.

3 Mayıs 2023 çeyrek altın ne kadar? Bugün gram altın kaç TL? Ons altın ne kadar? 3 Mayıs 2023 altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.267,61 liradan satılıyor. 3 Mayıs 2023 yani haftanın üçüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 3 Mayıs altın fiyatları!

Petrol fiyatları 3 ayın ardından 75 doların altına geriledi! 3 Mayıs 2023 brent petrol fiyatı

Rusya-Ukrayna savaşıyla yükselişe geçen petrol fiyatları 3 ayın ardından tekrar 75 doların altına geriledi. Peki bugün brent petrol ne kadar? 3 Mayıs brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 3 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı... 

90 metrekare prefabrik evler ne kadar? 3+1 prefabrik ev fiyatı ne kadar? 29 Nisan 2023 fiyat listesi...

Prefabrik evler, son yıllarda artan talep nedeniyle cazip bir seçenek haline geldi. Hem hızlı bir şekilde inşa edilebilmeleri, hem de ekonomik olmaları sebebiyle, ev almayı düşünenlerin dikkatini çekiyor.

2023e kadar 3 yeni nükleer santral Haberi

2023e kadar 3 yeni nükleer santral

2023 yılına kadar yapılması beklenen 3 yeni nükleer santral yerinden ilki olan Mersin Akkuyu'da Ruslar tarafından çalışmalara başlandı. İkinci nükleer santral için Sinop’ta hazırlıklara devam ediliyor.  Yapılacak üçüncü santral için ise Kırklareli-İğneada bölgesi dışında Düzce-Akçakoca bölgesi de düşünülüyor. Elektrik iletim, dağıtım, ulaşım gibi avantajlar sebebiyle İğneada’nın ilk tercih olabileceği...