02 / 05 / 2024

21 aralıkta açık olan avmler

21 aralıkta açık olan avmler

Alışveriş merkezleri en uzun gecenin yaşanacağı 21 Aralık tarihini fırsata çevirmeyi planlıyor. Kimi AVM saat 24.00’e kadar açık kalacak, kimi AVM de mağazaların istediği saatte kapanmasına izin verecek

Konut fiyatları aralıkta yüzde 84 arttı! Ortalama konut fiyatı 3 milyon 92 bin oldu!

Endeksa, TÜİK tarafından açıklanan 2023 Aralık konut satış verilerini değerlendirdi. Türkiye'de aralıkta konut fiyatları yüzde 84 artış kaydederken, ortalama konut fiyatı 3 milyon 92 bin oldu.

A101'e Volta elektrikli Moped, Pierre Cardin saç düzleştirici geliyor! A101 21 Aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu

A101'in 21 Aralık 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Volta elektrikli Moped dikkat çekti. Peki A101'in aktüel ürünler kataloğundaki ürünlerin fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

TOKİ açık artırma ile 32 ilde 169 konut ve 192 iş yeri satıyor! Tarih verildi, büyük fırsat 13-14 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 kentte 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini açık artırma ile satışa çıkarıyor.

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

Türk Telekom tam 21 ilde çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar bir bir belli oldu!

Türk Telekom, tam 21 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi şirketi olan AssisTT, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, açık kadrolar ve başvuru detayları tek tek belli oldu.

Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor! 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Konut ve dükkan atayanlar dikkat! Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor. 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! 21 Şubat 2023 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına gelen zam haberi, inşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Demir fiyatları resmen fırladı. Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Dolar mı, euro mu, borsa ya da altın mı? Aralıkta en fazla hangisi kazandırdı hangisi kaybettirdi?

Aralık ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) geçtiğimiz yılın aralık ayında yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım aracının hangisi olduğunu açıkladı. Peki buna göre altın, döviz ya da borsa gibi yatırım araçları içinde aralıkta en fazla hangisi kazan

Açık vermeye devam ediyoruz! Rekor seviyeye ulaştı

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2022 senesi Aralık ayında toplam 108,3 milyar TL açık verdi. Hazine'nin vermiş olduğu açık bu sayede 2022 senesinde 169,4 milyar TL oldu.

Enflasyon aralıkta neden düşük çıktı? İşte o sorunun yanıtı!

Aralık ayı enflasyon rakamları şaşırttı. TÜİK verilerine göre enflasyon aralıkta aylık bazda yüzde 1,18, yıllık bazda iste 64,27’ye gerilediği duyuruldu. İşte salı günü yapılan bu açıklamayla herkesin kafasında, “Acaba ne oldu da enflasyon düştü?” sorusu belirdi. İşte bu soruya Merkez Bankası cevap

Yılbaşında eczaneler açık mı? 31 Aralık'ta eczaneler açık mı kapalı? 31 Aralık’ta eczaneler çalışıyor mu?

Yılbaşında eczaneler açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta eczaneler kaça kadar açık?

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

BMW 4 serisi aralıkta ne kadar oldu? En ucuz BMW 4 Serisi kaç lira? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

BMW 4 Serisinin aralık ayı fiyatları belli oldu. Peki, BMW 4 serisi özellikleri neler? BMW 4 serisi aralıkta ne kadar oldu? En ucuz BMW 4 Serisi kaç lira? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

21 aralıkta açık olan avmler Haberi

21 aralıkta açık olan avmler

Perakende sektörü için yılın en verimli dönemi olan Aralık ayında markalar ve alışveriş merkezleri (AVM) satışları artırmak için farklı kampanyalara imza atıyor. İstanbul’dan Bursa’ya, Ankara’dan Gaziantep’e hemen her ildeki AVM’lerde lüks otomobillerin hediye edileceği çekilişler düzenlenirken en uzun gece olan 21 Aralık’a özel etkinlikler gerçekleştirilecek. Kimi AVM saat 24.00’e kadar açık kalacak, kimi AVM de saat 22.00 olan kapanış saatini değiştirmezken mağazaların istediği saatte kapanmasına izin verecek. Markalar da yüzde 50’den başlayan indirim kampanyalarıyla müşteriyi cezbetmeye çalışacak.


Ekstra indirim var

21 Aralık’a hazırlanan AVM’lerin başını İstanbul’da yerli ve yabancı ziyaretçilerin en çok tercih ettiği lokasyonların başında gelen İstinyePark çekiyor. İstinyePark, yılın en uzun gecesinin yaşanacağı 21 Aralık’ta Markalar Caddesi’nde bulunan mağazaları saat 24.00’e kadar açık olacak. Uzun Alışveriş Gecesi’nde 22.00-24.00 saatleri...