06 / 05 / 2024

216 inşaat 216 butik plus rezidans

216 inşaat 216 butik plus rezidans

216 Yapı Çekmeköy Butik Plus Rezidans projesinde yer alan dairelerin alanları 58 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor. 123 daireden meydana gelen proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

İnşaatçılar Çekmeköy’de proje yarışına hız verdi!

İstanbul’un yeni gelişim bölgesi Çekmeköy’de proje yarışı hızlandı. Sinpaş’tan İş Altınhas İnşaat’a ve 216 Yapı’ya kadar markalı konut üreticilerinin proje ürettiği bölgede, inşaat, planlama ve satış aşamasında 22 konut projesi bulunuyor.

Baysas inşaat İstanbul 216 Konutları'na yoğunlaştı!

Baysas inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, konut alıcılarının beklentilerini tam anlamıyla karşılamak ve onlara kusursuz hizmet sunmak amacıyla İstanbul 216 Konutları projesini tamamlayana kadar onun üzerinde yoğunlaşma kararı aldıklarını söyledi.

Baysaş İnşaat Fikirtepe'de ikinci etap için ruhsat aldı!

Kentsel dönüşümün simge alanlarından olan Fikirtepe bölgesinde 2 etaptan meydana gelen İstanbul 216 projesini hayata geçiren Baysaş İnşaat, projenin ilk etabında satış ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Hep İstanbul’da inşaat devam ediyor! 216 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Türkiye’nin öncü gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen ve 1.424 konuttan meydana gelen HEP İstanbul Projesi’nin Ocak ayında başlanan inşaatı hızla devam ediyor.

Bilent Dündar: İnşaat sektörü 4 milyon kişiye istihdam sağlıyor!

216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, Türkiye'de inşaat sektörünün doğrudan 2 milyon kişiye istihdam sağladığını ancak sektörün tedarikçisi olan sanayi kuruluşlarında çalışanlar da dikkate alındığında 4 milyon kişilik istihdam oluştuğunu kaydetti

İstanbul 216 projesinin ruhsatını alan Baysaş İnşaat, inşaata başladı!

Şehir, deniz ve adalar manzaralı İstanbul 216 için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan ruhsat alan Baysaş İnşaat, ay sonu lansmanını yapmayı planladığı projesinin inşaatına start verdi.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

216 inşaat 216 butik plus rezidans Haberi

216 inşaat 216 butik plus rezidans

İstanbul - Çekmeköy'de hayata geçirilen 216 Butik Plus Rezidans projesi, 216 Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 123 daireden oluşan projede satış süreci devam ediyor.


216 Yapı Çekmeköy Butik Plus Rezidans projesinde mevcut olan dairelerin teslimleri 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.


216 Yapı Çekmeköy Butik Plus Rezidans projesindeki 1 oda 1 salon evler 212 bin TL ile 295 bin TL, 2 oda 1 salon evler 428 bin TL ile 470 bin TL, 3 oda 1 salon evler 528 bin TL ile 555 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


216 Yapı Çekmeköy Butik Plus Rezidans projesi Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün bağlantı yollarına 5 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na 20 dakika uzaklıkta...