29 / 04 / 2024

216 yapı Sancaktepe Konutları

216 yapı Sancaktepe Konutları

216 Yapı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Sancaktepe Konutları'nda kutluyor.216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, “Bu özel günde Sancaktepe Konutları'ndaki yatırımcılarla bir araya gelmenin büyük heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Sur Yapı Sancaktepe konum!

Sur Yapı Sancaktepe projesi ön satışa sunuldu. Sur Yapı Sancaktepe konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Sancaktepe konum bilgisi ve proje detayları...

Sur Yapı Sancaktepe güncel fiyat!

Sur Yapı Sancaktepe projesi ön satışa çıktı. Sur Yapı Sancaktepe güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Sancaktepe güncel fiyat bilgisi ve proje detayları...

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 

Sur Yapı Sancaktepe fiyat!

Sur Yapı Sancaktepe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Sancaktepe fiyat bilgisi ve proje detayları...

Sur Yapı Sancaktepe projesi nerede?

Sur Yapı Sancaktepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. işte Sur Yapı Sancaktepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

Detay 216 Yapı Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay 216 Yapı Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rojhat Selimoğlu tarafından kuruldu. 

216 Yapı'dan İstanbul ve Ankara'ya yeni projeler geliyor!

216 Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Koru Plus'ın lansmanında konuşan 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, İstanbul ve Ankara'ya yeni proje yapacaklarını söyledi..

216 Koru Plus'ın lansmanı yapıldı! 295 bin TL'ye!

216 Yapı'nın Çekmeköy'de 50 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği 216 Koru Plus'ın lansmanı bugün yapıldı. Proje 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı..

216 Koru Plus basın lansmanı 6 Aralık'ta!

Yarım asırlık tecrübesiyle inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren 216 Yapı, şimdi de Sancaktepe, Taşdelen, Çekmeköy bölgesindeki 5’inci projesi ‘216 Koru Plus’ı düzenleyeceği basın toplantısı ile tanıtacak.

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye ile Veysel Çalağan tarafından kuruldu.

216 Bahar’da anahtar teslimleri yapıldı!

216 Yapı tarafından Kozyatağı'nda inşa edilen 216 Bahar'da, anahtar teslimleri yapıldı. 216 Yapı'nın ilk kentsel dönüşüm projesi olan 216 Bahar, Kozyatağı'nın en hızlı teslim edilen projesi olarak dikkat çekiyor.

Muhit Sur Yapı Sancaktepe fiyatları!

Muhit Sancaktepe projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Sur Yapı imzası taşıyan projesinde ön talepler alınıyor...

216 yapı Sancaktepe Konutları Haberi

216 yapı Sancaktepe Konutları

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından 216 Yapı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için Sancaktepe Konutları'nda etkinlik düzenliyor. 


Anne, baba ve tabii ki tüm çocukların davet edildiği 23 Nisan şenlikleri, 2012 yılında Sancaktepe'de hayata geçirilen 216 Sancaktepe Konutları'nda düzenleniyor. 


Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Bayramı'nı kutlamak için 216 Sancaktepe Konutları'nda yaşayan tüm yatırımcılarını davet eden 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, böylesi güzel bir günde yatırımcılarıyla bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. 


97 yıldır büyük coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı aynı heyecanla kutlamaya devam ettiklerini anlatan Dündar, “216 Yapı olarak, bu özel günde  çocuklarımızın yüzü gülsün diye 216 Yapı Sancaktepe Konutları'nda bir araya geliyoruz. Saat 13:00'da başlayacak olan bayram şenliğinde...