02 / 05 / 2024

24 Gayrimenkul Göl Plus fiyat listesi

24 Gayrimenkul Göl Plus fiyat listesi

3 blok şeklinde yükselen Göl Plus Küçükçekmece projesi 194 daire ve ticari üniteden meydana geliyor. Göl Plus Küçükçekmece'de metrekaresi 6 bin TL'ye satışa sunuluyor.

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Gül fiyatlarına büyük zam geldi! Sevgilisine  gül almak isteyenler çok üzülecek!

Gülbirlik tarafından daha önce alımı 24 TL 25 kuruş olan gülün kilogram fiyatının yüzde 100'ün üzerinde artırıldığı açıklandı. Gül fiyatları ne kadar? 1 adet gülün fiyatı kaç lira oldu?

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Zeynep Özden tarafından kuruldu.

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tali tarafından kuruldu.

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Evimizibul Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evimizibul Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fatma Altınyüzük tarafından kuruldu.

24 Gayrimenkul Flat 24 projesi için düğmeye bastı! Basın Ekspres'e 352 konutluk yeni proje geliyor!

Başakşehir'de hayata geçirdiği Başakport projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran 24 Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 227 milyon 664 bin 706 TL'ye mal olacak...

SGK 3 ildeki 24 gayrimenkulü satıyor: 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından, İstanbul, Bursa ve Tekirdağ illerinde yer alan 24 gayrimenkul satışa sunuldu. Peki SGK tarafından satışa çıkarılan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Gayrimenkullerin ihalesi ne zaman yapılacak?

Eslema Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslema Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Günsür tarafından kuruldu.

24 Gayrimenkul Göl Plus fiyat listesi Haberi

24 Gayrimenkul Göl Plus fiyat listesi


3 blok şeklinde yükselen Göl Plus Küçükçekmece projesi  İstanbul'un Avrupa yakasında Küçükçekmece Gölü'ne yakın konumda yükseliyor.


Toplam 194 daire ve ticari üniteden meydana gelen Göl Plus Küçükçekmece projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. 


2019 yılı sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Göl Plus Evleri Küçükçekmece projesinde 2+1 daireler 76,24 ve 114,24 metrekare, 3+1 daireler 113,38 ve 135,90 metrekare büyüklükte dizayn edildi.


24 Gayrimenkul, Invest İnşaat ve Urke İnşaat tarafından inşa edilen Göl Plus Küçükçekmece'de dairelerin yanı sıra çocuk oyun alanı, fitness, sauna, yüzme havuzu, göl manzarası, açık/kapalı otopark, cadde dükkanlar olacak.



Göl Plus Küçükçekmece'de metrekaresi 6 bin TL'ye!


Göl Plus Küçükçekmece projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin TL ile 8 bin TL aralığında değişiyor.



Adres: 27 MAYIS CAD. MELTEM SOK. KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL


Tel: 0212 244 24...