02 / 05 / 2024

24 Gayrimenkul iletişim

24 Gayrimenkul iletişim

Geliştirdiği 24 markalı projelerin satışlarını büyük oranda lansman döneminde gerçekleştiren 24 Gayrimenkul, Atakent ve Halkalı merkezdeki iki projesini satışa sunuyor.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Halkalı Flat 24 Projesi iletişim!

Flat 24 projesi İstanbul Halkalı'da 24 Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Proje karma konseptte planlanıyor...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

Bursa Olea 43 iletişim!

Toplam 44 bin metrekare alan üzerine yayılan projede daireler hemen teslim ediliyor. Bursa Olea 43 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0224 549 24 82 olarak belirlendi.

Kağıthane Seba Office Boulevard iletişim!

Kağıthane Seba Office Boulevard iletişim için 0212 323 03 03 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Seba İnşaat imzası taşıyan proje 24 bin 621 metrekare alanda inşa ediliyor.

Başakşehir Nidapark satış ofisi iletişim!

Başakşehir Nidapark satış ofisi iletişim numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Dairelerin minimum 58,78 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Davutpaşa Beyaz Park iletişim!

Davutpaşa Beyaz Park iletişim için 481 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 370 adet dairenin yer aldığı proje Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Topkapı Beyaz Park satış ofisi iletişim!

Topkapı Beyaz Park satış ofisi iletişim için 481 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin minimum 70 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje 15 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Velvet Towers iletişim!

Velvet Towers iletişim için 0216 551 02 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ekşioğlu İnşaat ve Palmadoro May İnşaat imzası taşıyan proje 24 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Velvet Towers Kadıköy iletişim!

26 katlı 3 bloktan meydana gelen Velvet Towers projesi 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Velvet Towers Kadıköy iletişim numarası 0216 551 02 12 olarak belirlendi.

24 Gayrimenkul iletişim Haberi

24 Gayrimenkul iletişim

“Caddede yaşam” konseptli projeler geliştiren 24 Gayrimenkul, bölgenin en hareketli ve geniş caddelerinde Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerini podyuma çıkarıyor. Toplam yatırım değeri 130 milyon TL olan iki proje, havaray ve metro projelerine yakınlığıyla dikkat çekiyor. 


Her iki projenin de alırken ve yaşarken kazanmak üzerine kurgulandığını belirten Ahmethan Yılmaz Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerinin yaşama en yakın Home-Ofisi keşfetme düşüncesinden doğduğunu belirtiyor. 


Gayrimenkul piyasasında değeri her geçen gün yükselen bölgelerden olan Atakent ve Halkalı yüksek karlılık öneren bir yatırım seçeneği olarak öne çıkıyor.


Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerinin satışlarının büyük bir kısmını yine lansman döneminde tamamlayacaklarını belirten Ahmethan Yılmaz “Bu projelerde de diğer projelerde olduğu gibi yatırımcıya çok uygun fiyat ve ödeme koşulları sunarak, karımızı onlarla paylaşacağız” dedi. 


Her iki...