15 / 05 / 2024

24 GPYnin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay

24 GPYnin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay

24 GPY’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay “Gayrimenkul Finansmanının Önemi ve Sektöre Olan Katkıları” başlıklı konuşmasında gayrimenkul yatırım fonlarının Türkiye’deki yükselişine dikkat çekti.

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 24 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 24 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 bin TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

İş Finansal Kiralama yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş Finansal Kiralama, 24 Mart 2020 tarihinde yapılacak Genel Kurul toplantısında Prof.Dr. Selim Yazıcı, Dr. A.Botan Berker, Ertan Tanrıyakul, Sn. Nigün Türeoğlu ve  Gökben Karaaslan Aksoy'un bağımsız yönetim kurulu üyeliğine aday olarak sunulmalarına karar verildi.

Halk GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 9,27!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı için 30 Kasım 2017 tarihinde 9,24 olarak belirlenmiş olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu bugün itibariyle 9,27 olarak güncellendi...

Halk GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,24!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,24 olarak belirlendi. 

Ideal Home Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık Yönetim ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ideal Home Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık Yönetim ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Türkan Ertem tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

Torunlar GYO yönetim kurulu üyelerini seçecek!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün KAP'a yaptığı açıklamada 24 Mayıs'ta gerçekleştireceği olağan genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyeliklerine aday göstereceği kişileri açıkladı.

Doğuş GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart tarihinde yapılan olağan genel kurulunda şirket yönetim kuruluna seçilen üyelerin, 8 Nisan 2016 tarihli ilk yönetim kurulu toplantısında yaptıkları görev taksimini açıkladı.

Yeni Gimat GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını belirledi!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Dursun Ali Alp, Arefe Maden ve Şebnem Ergün'ün 24 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak pay sahiplerinin onayına sunacak.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak pay sahiplerinin onayına sunacak.

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul’ün İş Geliştirme’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Yıldırım, Hollanda merkezli Liftinstuut Solutions B.V. şirketinde Yönetim Kurulu üyeliği görevine devam ediyor.

24 GPYnin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay Haberi

24 GPYnin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay

Bu yıl 5.si düzenlenen ve Gayrimenkulde Finansman Modelleri ve Alternatifleri konusunun masaya yatırıldığı Gayrimenkulde Liderler Zirvesi sektör liderlerinin katılımı ile gerçekleşti. 3 farklı oturumun gerçekleştiği zirvede ana sponsorlardan biri olan 24 GPY’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay “Gayrimenkul Finansmanının Önemi ve Sektöre Olan Katkıları” başlıklı konuşmasında gayrimenkul yatırım fonlarının Türkiye’deki yükselişine dikkat çekti. Yakın zamanda Türkiye’nin en büyük uluslararası Gayrimenkul Yatırım Fonunu kurmak için niyet anlaşmasının yapıldığını belirten Yeniay, “Suudi Arabistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan Al- Zamil Grup ile iki ayrı gayrimenkul yatırım fonu için niyet anlaşmasına imza attık. Bu iki fon ile ilgili çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz ve kısa süre içerisinde SPK'ya resmi başvurumuzu yapıyor olacağız. Başlangıç olarak 500 milyon TL büyüklükle faaliyete geçecek bu fonların, kısa süre...