01 / 05 / 2024

25 hours otel

25 hours otel

Dünyada sektörlerin hepsi teknolojinin de yadsınamayacak etkisiyle devinim halinde. Seçenek ve sunumların sürekli yenilenip geliştiği hizmet sektörü ise değişimde başı çekiyor. Bu sektörde ilk akla gelenlerden biri otelcilik.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Kayseri'de 2 adet otel arsası satılıyor! İhalesi 25 Nisan'da! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Melikgazi ilçesi, Erciyes Mahallesi 8859 ada 17 parsel ve 8859 ada 18 parselde bulunan turizm tesis alanı (otel) arsalarını satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Alanya'da 25 yıllık otel iş makinesiyle yıkıldı!

Alanya'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde Oba Mahallesi'nde bulunan 25 yıllık 6 katlı otel, iş makinesi yardımıyla yıkıldı.

Erciyes Üniversitesi'ne tahsisli otel kiraya verilecek! İhalesi 25 Ekim'de!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne tahsisli, Kayseri Melikgazi'deki 35 odalı 120 yatak kapasiteli otel kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 25 Ekim'de yapılacak...

Titanic Otel Grubu'ndan Mardan Palace'a 25 milyon Euro'luk yatırım!

Mardan Palace nisan ayında yeniden tatilcileri ağırlamaya başladı. Otel, Titanic Otelleri tarafından Halk Bankası'ndan kiralanarak resort konseptiyle yeniden hizmete girdi.

Mardan Palace kapılarını 25 Nisan'da açıyor!

Ekonomik sıkıntılar sonrası haciz yoluyla Halkbank'a geçen Mardan Palace Otel, 25 Nisan'da kapılarını açıyor.

Ankara'da icradan satılık otel, AVM ve arsası!

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından Çankaya Kazım Özalp Mahallesi'nde yer alan arsa ve üzerinde otel, alışveriş merkezi, otopark ve spor tesisleri satışa çıkarıldı. 25 Eylül'de gerçekleşecek ihalenin bedeli 237 milyon 385 bin 862 TL.

Hotelya, 500'ün üzerinde otel projesine imza attı!

25 ülkeye ihracat yapan Hotelya, dünyada 500'ün üzerinde otel projesine imza attı. Hotelya, dünyaca ünlü otellerin tasarımlarını da hayata geçiriyor.

Via Grup'tan Tuzla'ya 25 milyon dolarlık otel!

Gürsoy Grubu ile ayrıldıktan sonra Via Fuarcılık'ı kuran Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Marina kıyısında deniz üzerine inşa edilecek otel için 25 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını söyledi.

Hilton Türkiye'de 25 yeni otel açacak!

Hilton Türkiye, Rusya ve Doğu Avrupa Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Collini, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kendileri için kilit öneme sahip, değerli bir pazar olduğunu söyledi. Collini, "Gelecek dönemde açılışını yapmayı planladığımız 25 yeni otelimiz var." dedi

Ankara Princess Otel'in arsası icradan satışa çıktı!

Ankara Satış Memurluğu'na İzafeten Ankara 22. İcra Müdürlüğü, Çankaya Meşrutiyet Mahallesi'nde bulunan Ankara Princess Otel'in arsasını satışa çıkardı. İhalesi 25 Ekim'de gerçekleşecek arsanın satış bedeli 26 milyon 990 bin 500 TL olarak belirlendi.

Kayı İnşaat Cezayir Oran'da otel ve AVM inşa edecek!

25 yıla yüzlerce proje sığdıran Kayı Holding, faaliyet gösterdiği sektörlerde yeni yatırımlara hız verdi. Şirket halen inşaatı Cezayir’de devam eden 3 otel inşaatının yanı sıra yine Cezayir Oran’da bir otel ve AVM yapacak.

25 hours otel Haberi

25 hours otel

Dünyada sektörlerin hepsi teknolojinin de yadsınamayacak etkisiyle devinim halinde. Seçenek ve sunumların sürekli yenilenip geliştiği hizmet sektörü ise değişimde başı çekiyor.  Bu sektörde ilk akla gelenlerden biri otelcilik.  Otele gelen misafirler genellikle, salt yatma amacıyla oteli kullanıp yeme içme, eğlence gibi aktiviteler için otelin dışındaki yerleri tercih eder. Ancak artık bu alanda da bir evrim yaşanıyor. Oda hizmetinin yanı sıra yeme içme eğlence olanaklarının daha ön plana çıktığı, bir tür kulüp havasına sahip oteller dünyada yeni bir trend olarak yükselişte. 


İngilizce'de "community hotel" olarak adlandırılan bu yeni akım, gayrimenkul sektöründe global trendleri yakından takip eden, gayrimenkul danışmanlık şirketi Servotel yetkilileri tarafından "sosyal otel'" kavramıyla nitelendiriliyor.  Bu tür oteller konaklamadan çok sosyalleştiren yönleriyle ön plana çıktıkları için bu sözcük tam da...