05 / 05 / 2024

26. Yapı Fuarı iletişim

26. Yapı Fuarı iletişim

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar 26. Yapı Fuarı' na katılacak. 26. Yapı Fuarı, bugün Congresium Başkent Ankara Çankaya'da saat 13.30' da gerçekleştirilecek...

45. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a yoğun talep! 26 Nisan'da kapılarını açıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 26 Nisan tarihinde kapılarını açıyor. ICA Group Türkiye Genel Müdürü Kemal Ülgen, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Yapı fuarı-Turkeybuild için geri sayım başladı! 15 ülkeden 40’ın üzerinde yabancı katılımcı yer alacak!

Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin, Bu yıl 23 – 26 Mart tarihlerinde İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleştirilecek olan fuarla ilgili önemli bilgiler verdi. İşte o röportaj...

44. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul'da neler konuşulacak?

43 senedir Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma alanı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 23-26 Mart 2022 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart'ta!

Türk yapı sektörünün ve bölgesinin lider yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

27. Yapı Fuarı–Turkeybuild Ankara kapılarını yenilikler ve iş fırsatlarıyla açtı!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 23 Ekim’de Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar 26 Ekim Pazar akşamına kadar sürecek...

Ankara Yapı Fuarı, 23 Ekim’de başlıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 23 - 26 Ekim tarihlerinde Congresium - ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara bölgenin en büyük yapı buluşması olarak öne çıkıyor.

URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak!

Türkiye’nin öncü iskele -kalıp firması URTİM, Yapı Fuarı’ nda yeni ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak. Serdar Urfalılar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Yapı Fuarı'nda 100 milyar dolarlık işbirliği!

Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek. Güney Kore ile Türkiye’nin özellikle yurtdışı müteahhitlik sektöründe toplamda yılda yaklaşık 100 milyar dolarlık işbirliği yapabilecekleri belirtildi.

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı’nda yerini aldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı’nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

İstanbul Vinç ve Tower Rent Yapı Fuarı'nda!

Türkiye’ nin en büyük platform hiper marketi İstanbul Vinç ve satış firması Tower Rent bu yılda 37.si düzenlenecek olan ve 6-10 Mayıs arası TÜYAP fuar merkezinde gerçekleştirilecek Yapı Fuarı'na katılıyor.

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Türk yapı sektörüne yeni iş fırsatları sunuyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 111.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

Seranit Grup, 37’inci Yapı Fuarı’na yenilikçi ürünleri ile katılacak!

Seranit Grup, 37’inci Yapı Fuarı’na yenilikçi ürünleri ile katılacak. 6 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar, Türk yapı sektörünün en büyük buluşma noktası olarak biliniyor.

26. Yapı Fuarı iletişim Haberi

26. Yapı Fuarı iletişim

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, bugün Ankara’da  “26. Yapı Fuarı”na katılacaktır. 


Fuar, Congresium Çankaya Ankara'da saat 13.30'da...