03 / 05 / 2024

2k Organizasyon Temizlik İnşaat iletişim

2k Organizasyon Temizlik İnşaat iletişim

2k Organizasyon Temizlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çiftçi ve Halis Yalçınkaya ortaklığında kuruldu. 

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Şaka tarafından kuruldu.

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kağıthane'de Metin Işık tarafından kuruldu.

Shr Metal İnşaat Tekstil Temizlik Reklam Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shr Metal İnşaat Tekstil Temizlik Reklam Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 475 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kasap tarafından kuruldu.

Brs Grup Reklam Organizasyon Temizlik Medikal Kozmetik İnşaat Nakliyat Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Brs Grup Reklam Organizasyon Temizlik Medikal Kozmetik İnşaat Nakliyat Ve Tic.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Bayar tarafından kuruldu.

Sahil Kamp Turizm Organizasyon Hizmetleri Temizlik Ve Plastik Ürünleri Sanayi Ve Tic.Limited Şti. kuruldu!

Sahil Kamp Turizm Organizasyon Hizmetleri Temizlik Ve Plastik Ürünleri Sanayi Ve Tic.Limited Şti. Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güvenç Kılınç tarafından kuruld

Direnç Kalibrasyon Danışmanlık Muayene Temizlik Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Direnç Kalibrasyon Danışmanlık Muayene Temizlik Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Taşkıran tarafından kuruldu. 

Uğurlu Bina Yönetim Danışmanlık Organizasyon Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Bina Yönetim Danışmanlık Organizasyon Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Firdevs Çiftçi tarafından kuruldu. 

2k Organizasyon Temizlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Organizasyon Temizlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çiftçi ve Halis Yalçınkaya ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Bel Eğitim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Bel Eğitim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Çakmak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Emektar Grp İnşaat Temizlik Organizasyon Turizm ve Rent a Car Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emektar Grp İnşaat Temizlik Organizasyon Turizm ve Rent a Car Hizmetleri Limited Şirketi, Banu Emektar, Meral Başpınar, Ahmet Emektar ortaklığıyla 49 bin 950 lira sermaye ile 20 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.

Tem Mad Temizlik Kimya İnşaat Metal Organizasyon Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Mad Temizlik Kimya İnşaat Metal Organizasyon Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Aykıt tarafından 15 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.

Atel İnşaat Tekstil Gıda Temizlik Reklam Organizasyon ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atel İnşaat Tekstil Gıda Temizlik Reklam Organizasyon ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulsamet Telimen tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

2k Organizasyon Temizlik İnşaat iletişim Haberi

2k Organizasyon Temizlik İnşaat iletişim

2k Organizasyon Temizlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çiftçi ve Halis Yalçınkaya ortaklığında kuruldu. 

2k Organizasyon Temizlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a)Her nevi inşaat ve taahhüt işlerinde bulunmak,ihaleler almak,münferit olarak veya özel tüzel kişilerle veya yabancı müteahhit firmalarla veya sadece bir işe mahsus olmak üzere kar ortaklığı kurarak, yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik,mühendislik,mimarlık hizmetlerinde bulunmak. Konutlar, işyerleri, okullar, hastaneler, fabrikalar, atölye binaları, spor tesisleri, anıtlar, turistik ve zirai tesisler, tüneller, köprüler, barajlar, yollar, limanlar, demiryolları, iskeleler, park ve bahçelerin yurtiçinde ve yurtdışında yapımve taahhüt işlerini yapmak. Proje ve fizibilite raporları hazırlamak, mühendislik, mimarlık hizmetleri yapmak, elektrik sıhhi ve mekanik tesisat taahhüt işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan...