17 / 05 / 2024

2M Parlak İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

2M Parlak İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

2M Parlak İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kemal Parlak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Kağıthane'de kuruldu.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

2m Güçlendirme Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

2m Güçlendirme Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta Eyüp Bingöl ve Tuğra Tuzcu ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

2019 inşaat sektörü için parlak bir yıl olacak!

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Altın, 2018 yılının zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "2019 yılı bizim için daha parlak bir yıl olacak" dedi.

Parlak Group Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkerim Tarım tarafından kuruldu.

2m Petrol Enerji İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2m Petrol Enerji İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eda Koparma tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Mehmet Parlak, DKM İnşaat'tan ayrıldı!

DKM İnşaat'ın Yurtdışı Satış Mühendisi Mehmet Parlak bugün itibariyle görevinden ayrıldı. DKM İnşaat'ın Yurtdışı Satış Mühendisliği görevine vekaleten Mehmet Okay getirildi.

2M Parlak İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2M Parlak İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kemal Parlak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Kağıthane'de kuruldu.

İnşaat sektörünün geleceği parlak!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, inşaat sektörünün Türk ekonomisinin lokomotif sektörü olmadığını söyledi. Şimşek ayrıca, “İnşaat sektörünün geleceği parlak, desteklenecek de, endişeye gerek yok ancak Türkiye’de tasarrufların sanayiye yönelmesi lazım" dedi.

Mehmet Şimşek: İnşaat sektörünün geleceği parlak!

Mehmet Şimşek ekonomik gündeme dair açıklamalarda bulunarak; İnşaat sektörünün geleceği parlak, desteklenecek de, endişeye gerek yok ancak Türkiye'de tasarrufların sanayiye yönelmesi lazım. Kaynakların sanayiye aktarılması için gerekenler yapılacak

2M İnşaat Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2M İnşaat Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Salih Taş, Murat Taştan tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Temmuz'da Ümraniye'de kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

2M Parlak İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

2M Parlak İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

2M Parlak İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kemal Parlak Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hazer Türkoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Kağıthane'de kuruldu. 


2M Parlak İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...