17 / 05 / 2024

3 boytlu villa

3 boytlu villa

WinSun isimli Çinli bir firma, dünyanın tamamen 3D yazıcılarda üretilen parçalardan oluşan ilk apartmanını ve villasını inşa etti. İşte, Dünyanın ilk 3 boyutlu apartmanı!

Reyyan Villas 3'te son 5 villa! Yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay vade fırsatı! 

Reyyan Villas 3 projesinde satışta olan son 5 adet villa kaldı. Peki Reyyan Villas 3'te villa fiyatları ne kadar? İşte Reyyan Villas 3 ile ilgili merak edilen detaylar...

Kavan Try 3'te peşin ödemelere yüzde 20 indirim imkanı! Son villa ve rezidanslar! 

Kavan Try 3 projesinde son villa ve rezidanslara özel peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Peki Kavan Try 3'te konut ve villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Villa Voyage Gaziantep'te 3.5 milyon TL'ye! Yeni proje!

Gaziantep’in hızla gelişen villalar bölgesi Alleben Göleti’nin hemen yanı başında yükselecek olan projenin adı Villa Voyage olarak duyuruldu. Projede konut fiyatları 3 milyon 500 bin TL - 4 milyon TL arasında değişiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Marmaris'te 3 milyon TL'ye müstakil villa inşa edecek!

Dizilerden ve reklamlardan kazandığı paraları gayrimenkule yatıran Kıvanç Tatlıtuğ, Marmaris'te kendisine uygun bir arazi bularak 3 milyon TL'ye müstakil villa inşa ettirecek. Evin mimarisini ve dekorasyonunu Başak Dizer yapacak.

Sinem Kobal ve Lalin'e 3 milyon TL'lik hediye villa!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, kızları Lalin'e hamile olan eşi Sinem Kobal için Bodrum'dan 3 milyon TL'ye hediye villa satın aldı.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Toskana Orizzonte'de 3.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi, Sırtköy Bulvarı'nda yer alan Toskana Orizzonte projesinde yer alan villa icradan satışa çıkarıldı. Toskana Orizzonte'de yer alan villa için 3 milyon 642 bin TL bedel isteniyor. 

Victoria Swarovski Bodrum'dan 3 milyon euro'ya villa aldı!

Swarovski markasının 24 yaşındaki varisi Victoria Swarovski, Bodrum'a geldi. Swarovski'nin Bodrum'dan 3 milyon euroya villa aldığı öğrenildi.

Şırnak Silopi'de terör mağdurlarının evleri 30 Ağustos'ta teslim!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristlerin 2 yıl önce evlerini yıktığı vatandaşlar için inşa edilen 522 konut için sona gelindi. Konutlar, 2-3 katlı villa tipi şeklinde tasarlandı.

Sarıyer Uskumruköy'de icradan satılık villa! 3.7 milyon TL'ye!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Uskumru Köyü'nde yer alan villa vasıflı taşınmaz 3 milyon 750 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

3 günde lüks villa yapılır mı?

Magic Green Homes isimli tasarım ofisi uygun 3 günde lüks villa inşa etti. Villalar görenleri masallara götürüyor...

Boğaziçi Kandilli Evleri'nde 3.1 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, Rasathane Cadddesi üzerinde yer alan Boğaziçi Kandilli Evleri'nde bahçeli villa 3 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

3 boytlu villa Haberi

3 boytlu villa

WinSun isimli Çinli bir firma, dünyanın tamamen 3D yazıcılarda üretilen parçalardan oluşan ilk apartmanını ve villasını inşa etti.


Hafriyatın yüzde 30 ile 60’ını inşaat malzemesine dönüştüren evler aynı zamanda inşaat zamanını da yüzde 50 ila 70 oranında...