18 / 05 / 2024

3 eylül altın fiyatları

3 eylül altın fiyatları

Altın fiyatları 3 Eylül Cumartesi günü ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın düştü mü?

Gram altın 3 bin TL! Altını olanlar, altın alacaklar şimdi bakın! Tarih açıklandı! 

Gram altın, ONS altın fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından geriledi. Yatırım uzmanı Mert Başaran gram altın için yıl sonunu tahminini rakam vererek açıkladı. İşte merak edilen o rakam... 

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor! Kıyıda köşede altını olanlar hemen 3 Mart 2024 altın fiyatlarına bakın!

Mart ayının ilk pazar gününde pek çok yatırımcı da altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Rekor üstüne rekor kıran gram altın 2.180 TL olurken, çeyrek altın ise 3 bin 580 TL'den satılıyor.

Altın hafta sonuna nasıl başladı? 3 Şubat Cumartesi gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL?

3 Şubat 2024 Cumartesi altın fiyatları merak ediliyor. Dün yüksek seviyelerde seyrden altın fiyatlarının haftasonu fiyatları araştırılıyor. Bugün  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL? 3 Şubat Cumartesi altın fiyatları.

Kiracısını evden çıkarana 3 yıl sınırlama geliyor! Ev sahipleri evlerini kiraya verebilecekler mi?

Ev sahiplerinin kiracılarını bazı sebeplerden dolayı evden çıkarmaları durumunda üç yıl sınırlama uygulaması yapılıyor. Bu şekilde bir uygulama yapan ev sahipleri 3 yıl boyunca evlerini kiraya veremiyorlar. İşte ayrıntılar...

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Ons altın 1848 dolar olurken gram altın 1.700 liranın altına geriledi. Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altın kaç TL? 28 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde altının ons fiyatı 1876 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları tepektaklak oldu. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 28 Eylül 2023 altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları: 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Vatandaşlar Kapalıçarşı altın ve altın bilezik fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül 2023 Pazartesi altın bilezik fiyatları. 

Bugün euro ne kadar?  21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

21 Eylül günü euro almak amacıyla döviz bürolarına gidecek olanlar yoğun olarak 21 Eylül canlı Euro/TL kuru fiyatlarını araştırıyor. Euro bugün ne kadar, kaç TL? 21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altınında flaş gelişme! 9 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Altında yükseliş bugün de devam ediyor.  Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını ne kadar?'' sorularını araştırıyor.

Eylül ayı evde bakım parası hesaplara yattı mı? Evde bakım parası alanlar aman dikkat! 5 bin 98 TL'yi kaçırmayın!

Eylül ayının ilk haftasının bitmesinin ardından, evde bakım maaşı alanlar dört gözle yeni ay ödemelerini beklemeye başladı. Peki Eylül ayı evde bakım parası hesaplara yattı mı? İşte ayrıntılar...

Peugeot 208'de Eylül'e özel görülmemiş faiz fırsatı! Yüzde 1,39'la özgün tasarımlı Peugeot 208 satışta! 

Peugeot 208'de Eylül ayı kampanyası bomba gibi geldi. 208'de bu aya özel yüzde 1,39 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Peugeot 208 Eylül fiyatları ne kadar? İşte 3 Eylül 2023 fiyat listesi...

Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika! Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ekonomik gelişmelerin etkisiyle altın fiyatları da yeniden yükselişe geçti. Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika... Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız...

Bayram sonu altındaki yükseliş devam ediyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar?  3 Temmuz canlı altın fiyatları

Bayram sonu altındaki yükseliş kaldığı yerden devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın bugün ne kadar oldu? 3 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

3 eylül altın fiyatları Haberi

3 eylül altın fiyatları

Piyasalarda yaşanan dalgalanmalar nedeniyle altın fiyatlı sürekli değişmekte. Vatandaşlar ve yatırımcılar ise haftanın her günü altın fiyatlarını merak ediyor

Yarım altın ve cumhuriyet altını ne kadar soruları vatandaşların güncel altın fiyatlarında araştırdığı ilk sorular arasında.  Güncel altın fiyatları her gün merak ediliyor. Haftanın altıncı gününde gram altın ne kadar? Hafta sonu altın fiyatları düşüyor mu?

İşte bu soruların hepsinin cevabı sizler için hazırladığımız bu haberde. Çeyrek altın 3 Eylül Cumartesi günü ne kadar oldu? 22 gram altın bilezik fiyatları nedir?

Altın fiyatları piyasaların kapalı olduğu haftanın altıncı gününde yani 3 Eylül Cumartesi günü ne kadar oldu. 3 Eylül Cumartesi çeyrek altın ne kadar? Haftanın altıncı gününde gram, ata, cumhuriyet altın fiyatları ne kadardır?

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 3 Eylül cumartesi...