28 / 04 / 2024

3. havalimanı 2017

3. havalimanı 2017

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı inşaatının yüzde 73’ünün tamamlandığını açıkladı. 

3. havalimanının 1. etabı 2017'de tamamlanacak!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3. havalimanının 1. etabının 29 Ekim 2017'de tamamlanacağını açıkladı. Özdemir, 200 milyon yolcu kapasiteli bir havalimanı kurmak için yola çıktıklarının altını çizdi.

3. havalimanı güzergahındaki konutlarda yüzde 72'ye varan artış!

Sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, 3. havalimanı güzergahında satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son üç senede yüzde 72’lere varan artış görüldü.

3. havalimanı konut fiyatlarını uçurdu!

sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, tamamlandığında dünyanın en yüksek yolcu kapasiteli havalimanı olması beklenen 3.havalimanı güzergahındaki satılık konutların fiyatları üç senede yüzde 72 arttı.

3. Havalimanı'nın ilk etabı 2017'de tamamlanacak!

İstanbul'da yapımı devam eden 3. Havalimanı'nda çalışmalar hızla sürüyor. Yılda yaklaşık 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak havalimanının ilk etabının 2017'de tamamlanması bekleniyor.

3. havalimanı için enerji altyapısı nasıl sağlanacak?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, 3. havalimanı için enerji altyapısı ile ilgili, "Havalimanına enerji temin edecek Taşoluk Tali Merkezi'nin 2017 sonuna kadar tamamlanmasını öngörüyoruz.

3. Havalimanı'nda hafriyat çalışmaları devam ediyor!

Yapımı devam eden ve ilk etabı 29 Ekim 2017’de açılacak olan 3. havalimanında yüzlerce kamyon, iş makinesi son sürat çalışıyor.

3. havalimanı 200 milyon yolcu kapasitesine sahip!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3. havalimanının 1. etabının 29 Ekim 2017'de tamamlanacağını açıkladı. Proje tamamlandığı zaman 10,5 milyar avroluk bir yatırım olacak..

3. havalimanının 1. etabı 2017'de tamamlanacak!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3. havalimanının 1. etabının 29 Ekim 2017'de tamamlanacağını açıkladı. Özdemir, 200 milyon yolcu kapasiteli bir havalimanı kurmak için yola çıktıklarının altını çizdi.

3. Havalimanı 29 Ekim 2017 tarihinde açılacak!

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu 7 Haziran 2014’te dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan İstanbul 3. Havalimanı’nı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

3.Havalimanı'nın açılış tarihi belli oldu!

Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ardından İstanbul'da yapılan ve inşaatı devam eden 3. havalimanının 29 Ekim 2017 tarihinde açılması planlanıyor...

DHMİ'den 3. havalimanı açıklaması!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanına ilişkin, 'Dört milyarı bataklık yutacak' şeklindeki iddiaların, tamamen gerçek dışı ve hayal mahsulü olduğu bildirildi.

3. Havalimanı 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da yapımı süren 3. havalimanı inşaat alanını ziyaretinde, “Havacılık sektöründe üçüncü havalimanımız dünyanın merkezi olacak” dedi.

Lütfi Elvan: 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da 3. havalimanını bölgedeki bataklığı ıslah ederek inşa ettiklerini belirtti, " 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak " dedi.

3. havalimanı inşaatında 30 bin işçi çalışacak!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, gazetecilerle birlikte 3. havalimanının bataklık alan olduğu iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları cevapladı. Bakan Elvan yaptığı açıklamada '"Şuana kadar 750'nin üzerinde sondaj yapılmıştır." dedi..

3. havalimanı 2017 Haberi

3. havalimanı 2017

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı inşaatının yüzde 73’ünün tamamlandığını açıkladı. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Bakan Arslan, kendisini ‘Hoş geldiniz’ diyerek karşılayan ‘İGABOT’ isimli robotun tanıtımını yaptı. 

Dün helikopterle inşaat alanını havadan gezdikten sonra terminalde incelemeler yapan Bakan Arslan,  havalimanında kullanılacak yeni teknolojileri tanıttı. 

Türkiye'de de buna uygun bir havalimanı yapma ihtiyacının doğduğunu söyleyen Arslan, yeni havalimanının bu nedenle yapıldığını da sözlerine ekledi. 

Arslan, yaz aylarında 32 bin olan çalışan sayısının kış aylarıyla birlikte 30 bine indiğini, inşaatın bitimine doğru bu sayının 35 bine yükseleceğini de aktardı ve Havalimanından 150 havayolu şirketinin 350 noktaya sefer yapacağını da vurguladı. 

130 BİN DAİREYE DENK
Bakan Arslan, havalimanı inşaatında şu ana kadar kullanılan 460 bin ton inşaat demiri ile 130 bin adet...