07 / 05 / 2024

3. Havalimanı e-ihracat

3. Havalimanı e-ihracat

Bakanlık tarafından yayımlanan  E-İhracat Stratejisi ve Eylem Planı'na göre başta 3. Havalimanı olmak üzere elirlenecek bölgeler, bölgesel lojistik merkezleri haline getirilecek.

3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği eğitimi veriliyor!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan yaptığı açıklamada 3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verildiğini söyledi.

3. havalimanı inşaatında eyleme katılan 24 işçi tutuklandı!

3. havalimanındaki kötü çalışma koşullarını gerekçe göstererek eylem yapan işçilerden 24'ü tutuklandı.

3. havalimanının güvenlik ekibi eğitime başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen 3. havalimanında sona gelindi. Açılış için gün sayan havalimanında çalışacak güvenlik görevlileri eğitime başladı.

3. havalimanına komşu 15 bin konut yolda! 

Emlak Konut GYO ile THY 3. havalimanı çalışanları ve İstanbulular için düğmeye bastı. Arnavutköy’e bağlı Dursunköy’de 3.6 milyon metrekare alanda yaklaşık 15 bin konut yapılması planlanıyor. 

3. havalimanı GSMH'ye katkı yapacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın önemini Londra’da Sky News'e anlatan İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Samsunlu, 3. havalimanının GSMH'ya yaklaşık yüzde 5 gibi önemli bir katkı yapacağını da aktardı.. 

3. havalimanında ticari alan yarışı başladı!

İstanbul 3. havalimanının perakende mağazalarının kiralama süreci başladı. Araç kiralama, eczane, kuaför, hediyelik eşya, kuyumcu, bijuteri, tekstil ürünleri, oyuncak, lostra, seyahat ürünleri satış alanları yoğun ilgi gördü.

Veli Ağbaba'dan 3. havalimanı için komisyon çağrısı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, "3. havalimanı inşaatı ile ilgili AKP hükümetine açık çağrı yaptı. Ağbaba, "Bir komisyon kurulsun, bu komisyon oradaki kazaları araştırsın. Eğer hükümet bir komisyon kurmazsa CHP bu konuda bir komisyon kuracak." dedi.

3. Havalimanı e-ihracatta lojistik merkezi olacak!

Bakanlık tarafından yayımlanan  E-İhracat Stratejisi ve Eylem Planı'na göre başta 3. Havalimanı olmak üzere elirlenecek bölgeler, bölgesel lojistik merkezleri haline getirilecek.

3. Havalimanı, Türkiye'yi dünyanın merkezi yapacak!

Tamamlandığında Dünyanın en büyüğü olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabının açılışına bir yıldan az bir zaman kaldı. Türkiye'yi dünyanın merkezi haline getirecek olan 3. Havalimanı, 2023 hedefleri için de önemli bir eşik olacak.

3. havalimanı için ev arayışı başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen 3. havalimanı ile Kemerburgaz ile Göktürk'e olan ilgi arttı. Gül İnşaat Genel Müdürü Yüksel Günver, "Havaalanı çalışanlarının havaalanına en yakın gelişmiş bölge olarak Göktürk ve Kemerburgaz’ı araştırmaya başladıklarını" ifade etti.

3. Havalimanı inşaatının yüzde 70'i tamamlandı!

10. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'na katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. Havalimanı inşaatında yüzde 70'e yakın ilerleme sağlandığını söyledi.

3. havalimanı Almanları kıskandırdı!

İstanbul 3. havalimanı projesi Alman dergisi Der Spiegel'e inşaat çalışmalarındaki hızıyla haber oldu. Dergide 3. havalimanının başarısına dikkat çekildi.

3. havalimanı, akıllı havalimanı olmalı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Abbas Güçlü bugünkü yazında "3. havalimanı "en büyük" mü yoksa "en akıllı" mı olmalı?" başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazı...

3. Havalimanı e-ihracat Haberi

3. Havalimanı e-ihracat

Ekonomi Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 2018-2020 yıllarını kapsayan E-İhracat Stratejisi ve Eylem Planı yayımlandı. Buna göre 3. Havalimanı e-ihracatta lojistik merkezi olarak kullanılacak. 


E-ticaret merkezi olacak

Akşam Gazetesi'nden Miray Çimen'in haberine göre, E-İhracat Stratejisi ve Eylem Planı 'na göre başta 3. Havalimanı olmak üzere belirlencek bölgeler, bölgesel lojistik merkezleri haline getirilecek. Bu kapsamda 3. Havalimanında ürünün toplanması, dağıtımı, gümrüklenmesi gibi tüm lojistik süreçleri içeren bir merkez...