02 / 05 / 2024

3. havalimanı havadan kareler

3. havalimanı havadan kareler

İnşaatı yüzde 80'in üzerinde tamamlanan 3. havalimanı havadan görüntülendi. Dev projede 36 bin kişi çalışıyor.

3. Havalimanı’nın kulesi havadan görüntülendi!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak olan İstanbul 3. Havalimanı’nın ’Lale’ figüründen esinlenerek yapılan ’Hava Trafik Kontrol Kulesi havadan görüntülendi

3. havalimanı gece görüntülendi!

Dünyanın gıptayla izlediği 3. havalimanı resmi açılış için gün sayıyor. Dev proje gece havadan görüntülendi...

3. havalimanı tarihi sefer öncesi havadan görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın içinde olacağı uçak Türkiye'nin en önemli dev projelerinden İstanbul'un 3. havalimanına yarın inmesi bekleniyor. 3. havalimanında son durum havadan görüntülendi.

3. havalimanı havadan görüntülendi!

İnşaatı yüzde 80'in üzerinde tamamlanan 3. havalimanı havadan görüntülendi. Dev projede 36 bin kişi çalışıyor.

3. Havalimanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağını bekliyor!

3. Havalimanı inşaatı yüzde 80 tamamlandı. 3. Havalimanı'nda uçak inişleri için hazır hale gelen pist havadan görüntülendi.

3. Havalimanı kulesi havadan görüntülendi!

İnşaat çalışmaları tamamlandığında 200 milyonu aşan yıllık yolcu kapasitesine sahip olması planlanan 3. Havalimanı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. 

3. Havalimanı inşaatı havadan görüntülendi!

3. Havalimanı'nın yapımı zor hava koşullarına rağmen tüm hızıyla devam ediyor. Havalimanı tamamlandığında yıllık 200 milyonun üzerinde yolcu kapasiteye sahip olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. Havalimanı'nı havadan inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da 3. Havalimanı inşaat alanındaki çalışmaları havadan inceledi. Ziyarette, 3. Havalimanı inşaat çalışmalarıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a brifing verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3. havalimanı dünyanın en büyük havalimanı olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da yapımı devam eden 3. Havalimanı’nın şantiyesinde işçilerle birlikte iftar yaptı.Erdoğan, helikopterle İzmit Körfez Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Havalimanı inşaatlarını havadan inceledi.

DHMİ'den 3. havalimanı açıklaması!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanına ilişkin, 'Dört milyarı bataklık yutacak' şeklindeki iddiaların, tamamen gerçek dışı ve hayal mahsulü olduğu bildirildi.

3. Havalimanı 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da yapımı süren 3. havalimanı inşaat alanını ziyaretinde, “Havacılık sektöründe üçüncü havalimanımız dünyanın merkezi olacak” dedi.

Lütfi Elvan: 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da 3. havalimanını bölgedeki bataklığı ıslah ederek inşa ettiklerini belirtti, " 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak " dedi.

3. havalimanı inşaatında 30 bin işçi çalışacak!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, gazetecilerle birlikte 3. havalimanının bataklık alan olduğu iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları cevapladı. Bakan Elvan yaptığı açıklamada '"Şuana kadar 750'nin üzerinde sondaj yapılmıştır." dedi..

3. havalimanı havadan kareler Haberi

3. havalimanı havadan kareler

İnşaatı devam eden 3. havalimanındaki son durum havadan görüntülendi.  Posta gazetesinde yer alan habere göre, İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçayoğlu, inşaatı yüzde 80'in üzerinde tamamlanan havalimanında çalışan sayısının 36 bine ulaştığını belirtti.

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçayoğlu konuyla ilgili olarak, "Projede ocak ayı sonu itibarıyla yüzde 80'lik bir ilerleme sağlamış bulunuyoruz. Şubat ayı yeni bittiği için hesaplamalar devam ediyor ancak şu an tam bir rakam veremesek de yüzde 80'in üzerine çıkmış olduk. İlk fazın A'sında iki pist, bir terminali açacağız. Hava trafik kontrol binası, otoparkı olmak üzere diğer destek binaları da bitirmiş olacağız. Hava tarafında enerji konusunda çok daha hızlanmamız gerekiyor. Buna biraz daha ağırlık vermiş vaziyetteyiz. 1. pistin ışıklandırmasını bitirdik. Bazı sistemleri test etmek açısından...