04 / 05 / 2024

3. havalimanı işleri

3. havalimanı işleri

Türkiye’nin tek yerli döner ve kayar kapı üreticisi Metaxdoor, 24 metrekare bir dükkandan bugün 35 ülkeye ihracat yapan bir firma haline geldi. Mairutus’a kadar kapı gönderen firmanın hedefi 3. Havalimanı’na girmek.

İçişleri Bakanlığı’ndan dev istihdam! KPSS şartsız 3.500 kişi alınacak

Bakanlıklar vesilesi ile yapılacak personel alımları çok yakından takip edilirken İçişleri Bakanlığı 3.500 vatandaşa iş sahibi olma hakkı tanıyor. KPSS şartı olmadan sadece kura çekilişi ile olacak personel alımları konusunda araştırmalar devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı 81 ilde 3 bin 546 personel alımı başvuruları bugün başladı! Hemen başvurun! İşte başvuru şartları...

İçişleri Bakanlığı'nın 3.546 personel alımı bugün başladı. Peki personel alımı başvuru şartları ne oldu? Başvuru tarihleri ne zaman sona erecek? İşte İçişleri Bakanlığı personel alımına ilişkin tüm detaylar...

İçişleri Bakanlığı 3 bin 546 sözleşmeli personel alacak! Kadrolar açıklandı! Şartlar neler? İşte detaylar...

İçişleri Bakanlığından personel alım ilanı yayınlandı İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 3 bin 546 personel alacağını açıklandı! Peki, İçişleri bakanlığı hangi kadrolarda personel alımı yapacak? Toplamda kaç işçi alınacak? İşte detaylar...

İçişleri Bakanlığı 3 bin 546 sözleşmeli personel alacak! Başvurular ne zaman? Şartlar neler? İşte detaylar...

İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 3 bin 546 personel alacağını açıklamıştı! Peki, başvurular başladı mı, ne zaman başlayacak? Başvuru şartları nelerdir? İşte bütün ayrıntılar...

Bakanlık 3 bin 546 sözleşmeli personel alacak! İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? Şartlar neler?

İçişleri Bakanalığı merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 3 bin 546 personel alacağını duyurdu! Peki, başvurular başladı mı? Başvuru şartları nelerdir? İşte bütün detaylar...

İçişleri Bakanlığı 3 bin 546 sözleşmeli personel alacak! Başvuru tarihi ve şartları açıklandı

İçişleri Bakanalığı merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 3 bin 546 personeli işe alacak. Başvurular İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru linki aracılığıyla e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

3. Havalimanı-Çatalca Demiryolu için düğmeye basıldı!

3. Havalimanı Müselles-Çatalca Demiryolu projesi için start verildi. Proje 2 milyar 627 milyon 600 bin TL'ye mal olacak.

3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği eğitimi veriliyor!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan yaptığı açıklamada 3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verildiğini söyledi.

3. Havalimanı'nda yine isyan! İnşaat işçileri iş bıraktı!

3. Havalimanı şantiyesinde İGA bünyesinde faaliyet gösteren DGS firmasında çalışan inşaat işçileri, maaşlarını alamadıklarını iddia ederek iş bıraktı.

3. havalimanı inşaatında üç işçi daha tutuklandı!

3. havalimanı inşaatında eylem yapan üç işçi daha tutuklandı. 3. havalimanında tutuklanan işçi sayısı 27'ye yükseldi. 

3. Havalimanı işçilerinden mektup!

Tutuklanan İstanbul Yeni Havalimanı işçileri cezaevinden mesaj gönderdi. İşçiler, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

3. havalimanı eylemine katılan işçi: Kimse bizi kışkırtmadı!

Kötü çalışma koşullarının protesto edildiği 3. havalimanı inşaatında eyleme katılan bir işçi yaptığı açıklamada "Kimse bizi kışkırtmadı, herkes öyle doldu ki, dinamit gibi bekleyenler var" diye konuştu.

3. havalimanı inşaatında eyleme katılan 24 işçi tutuklandı!

3. havalimanındaki kötü çalışma koşullarını gerekçe göstererek eylem yapan işçilerden 24'ü tutuklandı.

3. havalimanı işleri Haberi

3. havalimanı işleri

Son yıllarda AVM’ler, restoranlar, hastaneler ve hatta evlerimize kadar giren otomatik kapılar Türkiye’de büyük bir sektör oluşturdu. Yabancı firmaların ağırlıklı olarak faaliyet gösterdiği döner ve kayar kapı sektöründe tek yerli firma olan Metaxdoor’un Yönetim Kurulu Başkanı Tuba Arslan’ı bu hafta Patron Katı’na konuk aldık. Bir bayan olarak Türkiye’deki yabancı firmalarla rekabet ederek pazardan ciddi pay almayı başaran Tuba Arslan ile şirketin kuruluşu ve sektörün gelişimi hakkında konuştuk. İstanbul’daki fabrikasından 35 ülkeye ihracat gerçekleştiren Arslan’ın ticaret yaptığı ülkeler arasında neredeyse tüm dünya var. Ancak Arslan, adını bile belki duymadığınız  Afrika’nın Mauritus adasına kadar Türk malı kapılar gönderiyor. Arslan’ın şimdiki hedefi ise 3. Havalimanı...


- Bir bayan olarak bu sektöre girmek fikri nereden çıktı?

Sektöre alüminyum giydirme cephe işine girerek başladım. Bir cephe...