16 / 05 / 2024

3. havalimanı Körfez pazarı

3. havalimanı Körfez pazarı

İspanyol turizm danışmanlık firması ForwardKeys, İstanbul 3. havalimanının daha şimdiden Körfez pazarını etkileyemeye başladığını açıkladı.

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Körfez'de 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Kocaeli ili İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Sanayi Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Körfez GYO'dan 19.4 milyon TL'lik satış, 3.3 milyon TL'lik kiralama işlemi!

Körfez GYO'nun satım işlemlerinin toplam 19 milyon 463 bin 20 TL + KDV,  kiralama işlemlerinin toplamı 3 milyon 393 bin 696 TL + KDV olarak gerçekleşti.

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Körfez 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak. İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları 2020...

Kocaeli Körfez'de 10 milyon 585 bin TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 585 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sani Şener: Biz ‘3. havalimanında yokuz’ diye kıskançlık kesinlikle yok!

Atatürk Havalimanı'ndaki son röportajını veren TAV İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Biz ‘3. havalimanında yokuz’ diye kıskançlık kesinlikle yok. Biz iş adamıyız, TAV bundan sonra da devam edecek" dedi...

Sabiha Gökçen ile 3. Havalimanı arası 45 dakika olacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli kapsamında yapılacak metro hattında kurulacak makas sistemiyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan bir tren, kesintisiz bir şekilde 3. Havalimanı’na ulaşabilecek.

3. havalimanı eylemine katılan işçi: Kimse bizi kışkırtmadı!

Kötü çalışma koşullarının protesto edildiği 3. havalimanı inşaatında eyleme katılan bir işçi yaptığı açıklamada "Kimse bizi kışkırtmadı, herkes öyle doldu ki, dinamit gibi bekleyenler var" diye konuştu.

TAV'dan 3. havalimanı ortaklık açıklaması!

TAV Havalimanları Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 3. havalimanı ortalık açıklaması yaptı...

İstanbul Yeni Havalimanı Körfez'le ticareti ikiye katlayabilir!

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Ghassan Yusuf el Zawawi, "Türkiye'nin Körfez bölgesindeki ülkelerle ticaret hacmi yeni havalimanıyla birlikte iki katına ulaşabilir." dedi.

Aşkın Nur Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı!

1990 yılından bu yana aralıksız olarak sahneye çıkan Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı.

3. havalimanı Körfez pazarını etkilemeye başladı!

İspanyol turizm danışmanlık firması ForwardKeys, İstanbul 3. havalimanının daha şimdiden Körfez pazarını etkileyemeye başladığını açıkladı.

Türk müteahhitler Körfez'de 51.3 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk müteahhitler 2002’den bu yana Körfez’de milyarlarca liralık projeler hayata geçirdiller. Büyük altyapı işleri ve dev inşaatların yer aldığı projelerin toplam değeri 51.3 milyar dolar olarak kaydedildi. 

3. havalimanı Körfez pazarı Haberi

3. havalimanı Körfez pazarı


İspanyol turizm danışmanlık firması ForwardKeys tarafından yapılan çalışmada, İstanbul Yeni Havalimanı'nın, daha şimdiden Körfez pazarını etkilemeye başladığı belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İspanyol turizm danışmanlık firması ForwardKeys, kısa bir zaman önce, yaklaşık 1,7 milyon rezervasyon işleminden yola çıkarak, devam eden üç aylık kış dönemi için trendleri değerlendirdi. Buna göre İstanbul üzerinden gerçekleşen transit uçuşlar bir önceki yıla göre yüzde 21 artarken, Dubai ve Doha aynı seviyede kaldı, Abu Dabi yüzde 14 geriledi.

Çalışmada, Dubai ve Abu Dabi’deki aktarma merkezlerinin şimdiden Türkiye’nin aktarmalı yolcular üzerindeki çekim etkisini hissetmeye başladığı açıklandı.

Körfez’in "üç büyüğünün" toplamda İstanbul’un dört katı transit gerçekleştirdiği ancak Hindistan, Çin ve Rusya gibi önemli transfer pazarlarının artık iki haneli rakamlara ulaşan yüksek oranlarda Boğaz’a doğru kaydığ belirtilen çalışmada...