09 / 05 / 2024

3. havalimanı sözleşme

3. havalimanı sözleşme

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: -"Bu havalimanı projesi, Türkiye'nin bütün göstergelerini değiştiren de bir milat olmuştur"

3. havalimanında sözleşmenin ön imzaları atıldı!

İstanbul'a yapılacak 3. havalimanında sözleşmenin ön imzaları atıldı, bundan sonraki aşamada söz konusu sözleşme Bakan Yıldırım onayına sunulacak

3. Havalimanı ihalesinin sözleşmesi bugün imzalanıyor!

İnşaatının 42 ayda tamamlanması planlanan 3. Havalimanı ihalesinde sözleşme bugün imzalanıyor...

3. havalimanı sözleşmesi için imzalar yarın atılıyor!

İstanbul'a yapılacak ve dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak 3. havalimanının sözleşmesi yarın imzalanacak...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

Mersin Millet Bahçesi için 41.3 milyon liralık sözleşme!

Mersin'de geçen nisan ayında “kaynak sıkıntısı” nedeniyle yapımı durdurulan millet bahçesi projesi için çalışmalara yeniden başlanıyor. Proje için 41 milyon 433 bin liralık sözleşme imzalandı.

Emlak Konut, İFM kapsamında 3.7 milyar TL'lik sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında toplam 3 milyar 701 milyon 200 TL'lik sözleşme imzalandı...

TOKİ Pazarcık orta gelir grubu için sözleşme dönemi sona eriyor!

Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir grubunda yer alan 3 oda 1 salon konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir grubunda sözleşme dönemi başlıyor!

Pazarcık TOKİ orta gelir grubunda yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3+1 daireler bulunuyor.

Kahramankazan orta gelir TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Ankara Kahramankazan orta gelir grubu projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3+1 daireler bulunuyor.

Gaziantep Fevzipaşa 3. Etap'ta sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Samsun İlkadım'da sözleşme dönemi başlıyor!

2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin bulunduğu TOKİ Samsun İlkadım projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Elazığ Bizmişen sözleşme tarihleri!

59 adet 3 oda 1 salon dairenin bulunduğu TOKİ Elazığ Bizmişen standart grup projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırklareli Üsküp'te sözleşme dönemi başlıyor!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Kırklareli Üsküp projesinde sözleşme dönemi başlıyor.

TSKB GYO esas sözleşme değişikliği tescillendi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşme değişikliği 3 Mayıs 2018 tarihinde tescil edildi....

Silivri 3. Etap KİPTAŞ sözleşme işlemleri!

Silivri 3. Etap KİPTAŞ sözleşme işlemleri hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor. Başvuruların konut sayısını geçmesi halinde projede satışlar kura ile yapılacak. 

3. havalimanı sözleşme Haberi

3. havalimanı sözleşme


     Bakan Yıldırım, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen imza töreninde, çok önemli bir anlaşmayı paraflayacaklarını söyledi. 3 Mayıs'ta İstanbul'un yeni havalimanının ihalesini gerçekleştirdiklerini hatırlatan Yıldırım, havalimanının yapımına ilişkin 2. adımı da bugün attıklarını belirterek, "Bu havalimanı projesi Türkiye'nin bütün göstergelerini değiştiren de bir milat olmuştur" dedi. İhale sonrasında yaptığı değerlendirmede, "Bu ihale Türkiye'ye not artışı olarak dönecektir" dediğini hatırlatan Yıldırım, bunun 10 gün sonra gerçekleştiğini, Türkiye'nin yatırım yapılabilir ülkeler arasında yerini aldığını söyledi. Türkiye'nin zaten yatırım yapılabilir ülkeler arasında olduğunu ancak söz konusu notu veren "hocaların" bunu görmezden geldiğini ifade eden Yıldırım, "Bu projeden sonra mazeretleri kalmadı, hakkımızı teslim ettiler" diye konuştu. 

     Türkiye'nin her geçen gün büyüdüğünü, geliştiğini ifade eden Yıldırım, Türkiye'nin sadece kendi vatandaşlarına değil, bölgesindeki ülkelere...