02 / 05 / 2024

3. havalimanı sözleşmesi

3. havalimanı sözleşmesi

İnşası halen devam eden İstanbul 3. Havalimanı’nın altyapı proje finansmanının imzası için düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye hamdolsun artık küresel ölçekte planlar ve projeler yapan bir ülke konumuna geldi” dedi.

Binali Yıldırım: 3. havalimanı Türkiye için milat!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 3. havalimanının Türkiye için milat olduğunu söyledi

İstanbul'a yapılacak 3. havalimanının sözleşmesi imzalandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: -"Bu havalimanı projesi, Türkiye'nin bütün göstergelerini değiştiren de bir milat olmuştur"

3. havalimanında sözleşmenin ön imzaları atıldı!

İstanbul'a yapılacak 3. havalimanında sözleşmenin ön imzaları atıldı, bundan sonraki aşamada söz konusu sözleşme Bakan Yıldırım onayına sunulacak

3. Havalimanı'nın sözleşmesi 20 Mayıs'ta imzalanacak!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin 80. kırılış yıldönümü olan 20 Mayıs'ta 3. Havalimanı sözleşmesi imzalanacak...

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Emlak Konut GYO 950 milyon TL'lik kredi sözleşmesi imzaladı!

Emlak Konut GYO, yeni proje yatırım faaliyetlerinde kullanmak amacıyla 950 milyon TL tutarlı ve 3 sene vadeli kredi sözleşmesi imzaladı.

Yeni Gimat GYO 2021'de 1.3 milyon TL'lik kira sözleşmesi imzaladı!

Yeni Gimat GYO, 2021'de şirket portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak kira bedeli toplamı 1 milyon 281 bin 257 TL (KDV hariç) olan yeni kira sözleşmesi imzaladı. 

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Akmerkez GYO Esas Sözleşmesi'nin tadil tasarısı onaylandı!

Akmerkez GYO Esas Sözleşmesi'nin 3. maddesi, 7. maddesi, 13. maddesi ve 14. maddesinin tadiline ilişkin tadil tasarısı T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından onaylandı.

Vakıf GYO, Iconova Gaziantep'te hasılat paylaşımı sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Iconova Gaziantep projesinde mülkiyet edinme gayesi olmaksızın yatırım yapılması amacıyla, 3 yıl süreli hasılat paylaşımlı ortak girişim sözleşmesi imzaladı.

3 soruda mal ayrılığı sözleşmesi!

Mal ayrılığı rejiminde eşlerden her biri, yasal sınırlar içerisinde kendi malvarlığı üzerinde yönetim, yararlanma ve tasarruf haklarını koruyor. Peki mal ayrılığı sözleşmesi nerede yapılır? Mal ayrılığı sözleşmesi nasıl hazırlanır? diyorsanız işte yanıtı...

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap sözleşmeleri imzalanıyor!

Niğde Çamardı 3. Etap projesindeki 212 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri yarın başlıyor.

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ın pvc sözleşmesi imzalandı!

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri tarafından Zek-San İnşaat'ın altında bulunan, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ta Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 3 milyon 150 bin 31,55 TL bedelli taşeronluk sözleşmesi imzaladı.

Üçüncü havalimanının kredi sözleşmesi bugün imzalanacak!

İstanbul'a yapılacak 3. Havalimanı'nın kredi sözleşmesi bugün imzalanıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük kredisine Türk bankalar imza attı. 4.6 milyar euroluk paket 16 yıl vadeli.

Müteahhit gayrimenkul satış sözleşmesi noter masrafı!

Noterlik Kanunu’nun 60/3’ncü ve 89’ncu maddelerine göre müteahhit gayrimenkul satış sözleşmesinin noterde düzenlenmesi gerekiyor. İşte, müteahhit gayrimenkul satış sözleşmesi noter masrafı!

TAV Bodrum Havaalanı için imtiyaz sözleşmesi imzaladı!

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TAV Milas Bodrum Havalimanı Mevcut Dış Hatlar Terminali için imtiyaz sözleşmesi imzaladı.

3. köprünün proje finansman sözleşmesi tamamlandı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yer alan ve. ilklerin köprüsü olarak adlandırılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün proje finansmanı için, 7 banka katılımı ile 2.3 milyar ABD doları tutarlı kredi sözleşmesi tamamlandı.

3. havalimanı sözleşmesi Haberi

3. havalimanı sözleşmesi

Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen İstanbul Yeni Havalimanı Proje Finansmanı İmza Töreni'nde; Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, eski bakanlar Binali Yıldırım ve Lütfi Elvan, projeye kredi sağlayan kamu ve özel bankaların yöneticileri, havalimanının inşasını üstlenen yüklenici firmaların yöneticileri, bazı bakan ve milletvekilleri ile diğer yetkililer da hazır bulundu.


Dünyanın en büyük kapasiteli havalimanının gerçekleşmesinde önemli bir aşama olan finansman imza töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı. Türkiye’nin geleceği açısından son derece önemli ve tarihi anlardan birine şahitlik etmek üzere orada bulunduklarına dikkat çekerek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Yap-İşlet-Devret’ modeliyle hayata geçirilecek bu havalimanının ülkemiz, milletimiz ve tüm bölge için hayırlı olmasını dilediğini söyledi.


“Bu proje, Türk sivil havacılık sektörü için yeni bir dönemin kapılarını aralayacak”


Projenin hayata geçirilmesinde finansman...