06 / 05 / 2024

3. İnşaat ve Konut Konferansı tamer özyurt konuşma

3. İnşaat ve Konut Konferansı tamer özyurt konuşma

İnşaat sektörü ile ilgili yaklaşımlara ticari ve ekonomik açıdan değer yaratan fikirlerin paylaşıldığı konferansta Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt fikir lideri olarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Sina Bina İnşaat Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sina Bina İnşaat Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Gürbüzkol tarafından kuruldu.

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Çetinkaya tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Najeeb tarafından kuruldu.

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Mrm Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrm Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi ESenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şerafettin Güler tarafından kuruldu.

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Tosun tarafından kuruldu.

Bakeir İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakeir İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kasem Bakeır tarafından kuruldu.

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bedrettin Söylemez tarafından kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kuruldu!

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de Ali Abdulhussein, Mohamad Nashep ve Nour Alden Nashed ortaklığı  tarafından kuruldu.

3. İnşaat ve Konut Konferansı tamer özyurt konuşma Haberi

3. İnşaat ve Konut Konferansı tamer özyurt konuşma

Konferansta konuşmacı olan Tamer Özyurt “Hızlı Büyüyen Bölgelerde Yatırımı Yönlendiren, Sektördeki Mevcut Eğilimleri Analiz Eden ve Yatırımcılara Fırsatları Vurgulayan Fikirler” üzerine beğeni toplayan bir konuşma gerçekleştirdi. Tamer Özyurt konuşmasında ayrıca inşaat sektörünün kaydettiği gelişmelerden ve 2015’e dair ön görülerinden de bahsetti. 


Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt’un tam konuşma metni;


Birçoğunuzun da yakından takip ettiği gibi Türk ekonomisi son yıllarda büyük bir ilerleme kaydetti. İnşaat sektörü ise gerek yarattığı istihdam gerekse sağladığı değer bakımından ekonominin lokomotif sektörlerinden biri haline geldi. Her yıl ortalama yüzde 7’lik büyüme kaydeden sektörümüz çimentodan seramiğe, mobilyadan tekstile 200’e yakın alt sektörü besliyor. Üniversite mezunu birkaç dil bilen insanların yanı sıra ilkokul mezunlarına dahi istihdam sağlayan inşaat sektörü bana göre dünyanın en demokratik iş alanlarından...