05 / 05 / 2024

3 kilometre uzakta kayık inşası

3 kilometre uzakta kayık inşası

Rize'nin Derepazarı ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki inşaat ustası Hüseyin Yıldırım, denizden 3 kilometre uzaktaki evinin bahçesinde 5 metre uzunluğunda, 2 metre genişliğinde kayık yapmak için kolları sıvadı...

Beykoz'daki orman arazisi yapılaşmaya açıldı iddiası!

İstanbul'un Beykoz ilçesinde orman arazisinde konut projesinin yapılacağı ve böylece yapılaşmanın başlayacağı ifade ediliyor. 657 daireye yer verilecek olan proje kapsamında, bin 946 araç kapasiteli otopark alanı bulunuyor. Proje, Beykoz ilçe merkezine 3 kilometre mesafede konumlanıyor.

İstanbul'da 2021'de 2 metro hattı daha açılacak!

İstanbul raylı sistem ağlarıyla örülüyor. İBB tarafından 2020'de açılan ve önümüzdeki 4 sene boyunca açılması planlanan toplam 10 raylı sistemle birlikte 100.3 kilometre uzunluğunda yeni hatlar raylı sisteme dahil edilmiş olacak. Peki yeni metro hatları ne zaman açılacak?

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Amasya Çevre Yolu şehirler arası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya Çevre Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada "Uzunluğu 11,3 kilometre olan Amasya Çevre Yolu aynı zamanda şehirlerarası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor" dedi.

Yeni Hasankeyf'e 400 aile taşındı!

Ilısu Barajı'nın faaliyete başlaması ile Batman’ın Hasankeyf ilçesi tahliye çalışmalarında sona gelindi. Hasankeyf'e 3 kilometre uzaklıktaki yeni yerleşim yerinde yapılan 750 konut sakinlerini ağırlamaya başladı…

Yeni Hasankeyf'te yaşam başladı!

Tarihi 7 eser ile birlikte 3 kilometre mesafedeki 3 bin dekarlık alana taşınan Hasankeyf'te yaşam başladı.

Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun Topçam Tüneli ulaşıma açıldı!

2. Abdülhamid zamanında projesi çizilen 600 kilometrelik Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun Ordu etabında yer alan 3 kilometre uzunluğundaki Topçam Tüneli trafiğe açıldı. 

Haliç - Kemerburgaz Dekovil Hattı'nı Kağıthane Belediyesi yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yapımından vazgeçtiği dekovil raylı sistem hattını Kağıthane Belediyesi tamamlayacak. Güneş enerjisi ile çalışacak ve nostaljik nitelikli yeni dekovil hattı 3 kilometre olacak.

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

Ordu Argan Yaylası turizme kazandırılıyor!

Ordu'nun Akkuş ilçesine 3 kilometre mesafed bozulmamış doğasıyla dikkati çeken 1650 rakımlı Argan Yaylası yaz ve kış turizmine kazandırılacak

Ovit Tüneli açıldı!

14,3 kilometre ile Türkiye'nin en uzun, dünyanın 2'nci uzun çift tüplü kara yolu tüneli olan Ovit Tüneli ulaşıma açıldı. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Hava Kent 3. Etap ne zaman satışa çıkacak?

Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen 4 bin konutluk Havakent projesi 3. havalimanına 3 kilometre mesafede yer alıyor. Projeden 1.000 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

3 kilometre uzakta kayık inşası Haberi

3 kilometre uzakta kayık inşası

Rize'nin Derepazarı ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki inşaat ustası Hüseyin Yıldırım, denizden 3 kilometre uzaktaki evinin bahçesinde 5 metre uzunluğunda, 2 metre genişliğinde kayık yapmak için kolları sıvadı. Projesi kendisine ait olan kayığı 4 ayda tamamlamayı planlayan Yıldırım, "Her yer, yol. Fatih Sultan Mehmet, koca gemileri karadan yürütüp Bizans İmparatorluğunu yerle bir etti. Bunu denize indirmek, benim için zor olmayacak. Biz Fatih'in torunuyuz. Bunu kolaylıkla denize indireceğim dedi.



Türkiye'de Yeniçağ...