16 / 05 / 2024

3 mega ulaşım projesi

3 mega ulaşım projesi

Körfez geçişi projesi tamamlanıp Çanakkale'ye köprü yapılacak. Sadece İstanbul'un trafiğini rahatlatacak 3 'çılgın ve mega' proje yakında açıklanacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan konuyla ilgili bilgi verdi...

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Türkiye'de 3 bin 400 ulaşım projesinin yapımı sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Türkiye’nin dört bir yanında 3 bin 400’e yakın ulaştırma projesinin yapımına devem edildiğini belirtti. Turhan, Karadeniz Bölgesi’nin ulaşım altyapısına ciddi yatırımların yapıldığını söyledi...

100 Günlük Eylem Planı'ndan 3 mega ulaşım projesi çıktı!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk 100 günlük icraat programından Kanal İstanbul ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri çıktı. Projeler bu dönemde hız kazanacak...

2018'de ulaşım projeleri ile uçacağız!

2017 yılında yurt içi ve yurt dışında yoğun mesai harcayan Başbakan Yıldırım bir çok projenin temelini atarken, bu yıl da dev projelerin açılışına imza atacak. İşte 2018'de açılacak mega ulaşım yatırımları...

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Türkiye mega projelerle ulaşım sektöründe ön sıralarda!

Türkiye'de son 13 yılda yapılan mega projeler dünya ulaşım sektöründe dikkat çekiyor. Bu projeler kapsamında karayolu koridorlarının toplam uzunluğu 10 bin kilometre'yi buluyor.

64. hükümet programındaki mega ulaştırma projeleri hayata geçecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. hükümetin programını açıklandı. Programda başta İstanbul’da olmak üzere mega ulaşım projeleri yer aldı. İşte 64. hükümet programındaki büyük ulaştırma projeleri:

Mega ulaşım projeleri 64. Hükümet Programı'nda görüşüldü!

Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. Hükümetin programını açıklandı. Programda mega ulaşım projeleri ise dikkati çekti.

3. Köprü ulaşım yolu trafiğe açıldı!

Yapımında sona yaklaşılan ve ICA tarafından yürütülmekte olan, 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yapılan Sarıyer'i Garipçe ve Rumeli Feneri köylerine bağlayan ulaşım yolu araç trafiğine açıldı.

Çekmeköy Kasaba 3. Etap Villaları ulaşım!

Toplam 160 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje yüzde 0.20 faiz oranı uygulanıyor. Çekmeköy Kasaba 3. Etap Villaları ulaşım bilgisi kapsamında Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında yer alıyor.

Çekmeköy Kasaba 3. Etap ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 156 adet ünite bulunuyor. Çekmeköy Kasaba 3. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje Çekmeköy Ömerli bölgesinde yükseliyor.

Çekmeköy Kasaba 3. Etap ulaşım!

Çekmeköy Kasaba 3. Etap ulaşım bilgisi kapsamında proje, Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında bulunuyor. İş Altınhas İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 160 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

3 mega ulaşım projesi Haberi

3 mega ulaşım projesi

Ulaştırmada dev projeler açıklanmayı bekliyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, TGRT Haber TV'de yayınlanan “Neler Oluyor” programında, 3 mega proje müjdesi verdi. Zaman zaman çileye dönüşen İstanbul trafiğini çözmek için 3 projeleri olduğunu söyleyen Elvan, “Heyecanlı, çılgın, mega projeler” dedi. Elvan,?Sakarya'dan başlayıp İstanbul'a uğramadan kuzeyden geçecek, TEM ve E-5 dışında bir yol projesi bulunduğunu, yolun ihalesine çıktıklarını söyledi.?Elvan, Çanakkale Boğazı'na köprü ve Kuzey Marmara projesi ile Marmara bölgesi trafinin rahatlayacağını söyledi. İşte Bakan Elvan'ın diğer çalışmalarla ilgili çalışmalarla ilgili verdiği bilgiler:


-KÖRFEZ GEÇİŞİ:  Dünyanın 4. büyük asma köprüsü olacak. İstanbul-Yalova arasını yalnızca 6 dakikaya indirecek. Seçimden önce mutlaka üzerinden yürüyeceğiz.”

AVRASYA TÜP GEÇİT:  Marmara Denizi altında 1500 metreye ulaştık.  Tamamlanma süresi 2017 ama 2016 sonuna yetiştirebiliriz.

YÜKSEKOVA HAVAALANI:  Mayıs ayı...