27 / 05 / 2024

3. Plastech Fuarı

3. Plastech Fuarı

Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı (PLASTECH) için yol haritası belirlendi. Sektörün önde gelen isimleriyle bir araya gelen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, "Plastik sektöründen fuarlarına sahip çıkmasını bekliyoruz" dedi.

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonucunda modüler yapılara ilgi arttı. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı sektörün buluşma noktası olacak.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul'un 3'üncü gününde neler konuşuldu?

İnşaat sektöründeki trendlerin değerlendirildiği, en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergilendiği Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 3'üncü gününde Türkiye’de yapı sektörünün nabzını tuttu. 

Hatay’da 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay Antakya'da 52 firmanın katıldığı 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 7 bin metrekare alanda açıldı. Fuara 52 firma katıldı...

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

Adana 3. Gayrimenkul Fuarı bugün açılıyor!

Adana’da 3. kez düzenlenen Gayrimenkul Fuarı kapılarını bugün açacak. Adana Gayrimenkul Fuarı, 3 gün sürecek.

Adıyaman 3. İnşaat Yapı Fuarı başladı!

4 gün boyunca sürecek Adıyaman 3. İnşaat Yapı Fuarı başladı. Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, inşaat sektörünün Türkiye'de önemli bir yeri bulunduğunu ifade etti.

3. Yalova Gayrimenkul Fuarı 4 Ağustos'ta başlıyor!

Bu yıl 3. düzenlenecek Yalova Gayrimenkul Fuarı 4-5-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Fuar, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından düzenlenen 3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: "Biz fuarların Kocaeli ticaretine, bölge ekonomisine katkılar sağlayacağı beklentileri içerisindeyiz" dedi.

31. Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı 3-5 Mayıs'ta!

Design Build 2017 31. Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı, Sydney'de 3-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara, 11 şirket katılacak.

Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs'ta!

Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı, 3-7 Mayıs tarihleri arasında Antakya’da gerçekleşecek. Fuar Hatay'da ilk kez düzenlenecek.

Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs’ta!

Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs’ta gerçekleştirilen.İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Alakuş, Birçok siyasinin, iş adamının yanı sıra inşaat malzemeleri, inşaat makineleri, emlakçıları, büyük iş makineleri ve gayrimenkulcüleri bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

3. Plastech Fuarı Haberi

3. Plastech Fuarı


2015 yılında 3.sü düzenlenecek Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı (PLASTECH) için yol haritası belirlendi. Sektörün önde gelen isimleriyle bir araya gelen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, "Plastik sektöründen fuarlarına sahip çıkmasını bekliyoruz" dedi. 

Plastik Sanayicileri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Aksoy, Plastik Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Semerci, Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Paksu ile Yardımcısı Fatih Keçeci, İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs'ü ziyaret etti. Ziyaret sırasında 2015 yılında üçüncüsü düzenlenecek PLASTECH hakkında görüş alışverişinde bulunuldu, izlenecek yol haritasının hazırlandı. 

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, "Ege ve İzmir'in plastik sektörüne yönelik potansiyelinin PLASTECH ile açığa çıkacağına inanıyoruz. Henüz yolun çok başındayız. Fuarımız katılımcı ve ziyaretçi olarak daha iyi noktalara taşınabilir. Fuarımızın çıtasını yükseltmek...