27 / 04 / 2024

300 milyonluk yatırım arazi kamulaştırmasına takıldı

300 milyonluk yatırım arazi kamulaştırmasına takıldı

Starpet'in Yumurtalık'ta petrol depolamak için aldığı 300 milyon liralık arazi kamulaştırmaya takıldı. Okalin, "Sebebini bilmiyoruz" dedi. Okalin, Karaman'da da ikinci depolama ve dağıtım tesisini açacak.

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Bodrum'a 300 milyon dolarlık konut ve otel yatırımı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şehirde artık çok sayıda yabancının yatırım yaparak yaşamaya başladığını söyledi. Aras, Rusların Bodrum´da yaklaşık 300 milyon dolarlık yatırım planlandığından bahsetti.

Yatırım Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL kira sertifikasına SPK'dan onay!

Yatırım Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL tutarında yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikası ihracı SPK tarafından onaylandı...

Yatırım Varlık Kiralama 300 milyon TL kira sertifikası satacak!

Yatırım Varlık Kiralama 300 milyon TL tutarında ve çeşitli vadelerde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere kira sertifikası ihraç edecek...

Asyaport'a 300 milyon dolar daha yatırım yapılacak!

Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, Asyaport'a 300 milyon dolar yatırım yapılacağını ve bununla birlikte ilave 1000 kişilik istihdam yaratılacağını söyledi...

Galataport’a 300 milyon Euro’luk otel yatırımı!

Peninsula Hotels Galataport'a 300 milyon Euro'luk otel yatırımı yapacak. Doğuş Grubu ve Peninsula Hotels ortaklık için imzaları attı.

Kahramankazan'da 40 köye yarım milyonluk yatırım!

Kahramankazan Belediyesi 40 köye 4 aylık süreçte yarım milyonluk yatırım yaptı. Köy konaklarından camilere, mezarlıklardan yollara kadar tüm noktalarda bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor.

Fenerbahçe Üniversitesi’ne 300 milyon TL'lik yatırım!

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

A-S Investment 300 milyon dolarlık yatırım yapacak!

A-S Investment yeni satın almalara hazırlanıyor. Şirket, çok yaygın bir eğitim kurumunu satın alarak 300 milyon dolar yatırımı hedefliyor. 

Çanakkale'ye 391 milyon liralık yatırım yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Çanakkale'de son 17 yılda İller Bankası Genel Müdürlüğü ile 391 milyon liralık yatırımla 90 projeye destek verdik. 148 milyonluk yatırımımız devam ediyor'' diye konuştu.

Aksaray Belediyesi'nden 4 bölgeye 43 milyonluk yatırım!

Aksaray Belediyesi, 4 bölgeye 43 milyonluk  yatırım gerçekleştirdi. 700 günde tamamlanan yatırımlar halkın hizmetine sunuldu. 

300 milyonluk yatırım arazi kamulaştırmasına takıldı Haberi

300 milyonluk yatırım arazi kamulaştırmasına takıldı

Yumurtalık'ta 300 milyon liralık petrol depolama yatırımı kamulaştırma yapılmasını bekliyor. Starpet Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin, Yumurtalık'ın bulunduğu konum itibariyle Ortadoğu-Avrupa enerji transferinin kilit noktası olduğunu söyledi. Kuzey Irak petrolünün de gelmesiyle bölgenin çok daha önem kazandığını aktaran Okalin, "Bunu görerek bir yatırım yaptık. Petrol depolama tesisi kurmak için 300 milyon liraya arazi satın aldık. Bölgede depolama tesisine ihtiyaç var. Kuzey Irak en çok rezerve sahip topraklardan biri" dedi. 


"İLERLEYEMİYORUZ" 

300 dönümlük arazi için kamulaştırma beklediklerini söyleyen Okalin, "Sebebini bilmiyoruz ama bekliyoruz. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kamulaştırmayı gerçekleştirmedi. Çevresel Etki Değerlendirme raporunda bir yere kadar gelindi. Fakat ilerleyemiyoruz" dedi. Yumurtalık'ın Rotterdam'ı geride bırakacağını aktaran Okalin, bunun hemen olmasa da gelecekte gerçekleşeceğini kaydetti. 


25 MİLYON $'LIK YATIRIM 

Türkiye'de 300'ün üzerinde akaryakıt, LPG dağıtım...