26 / 05 / 2024

31. Uluslararası Rusya Gayrimenkul Fuarı domexpo

31. Uluslararası Rusya Gayrimenkul Fuarı domexpo

31. Uluslararası Rusya Gayrimenkul Fuarı Domexpo, Türk gayrimenkul sektörüyle buluşuyor. 250'ye yakın firma ve bini askın ziyaretçinin katılacağı fuar gayrimenkul sektörü ile Rusya pazarı arasında gayrimenkul köprüsü kuracak.

Brent petrolün varil fiyatı 89,31 dolardan işlem görüyor

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 89,31 dolardan işlem görüyor. Brent petrol bugün nasıl seyredecek işte ayrıntılar...

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Buğday fiyatları yüzde 5'ten fazla arttı! Buğday fiyatları kaç lira? 31 Ekim 2022 fiyat listesi...

Rusya'nın Karadeniz anlaşmasını askıya aldığını açıklamasından sonra Chicago Ticaret Borsası vadeli işlemlerinde buğday kontratlarının fiyatı yüzde 5'ten fazla arttı ve 8,7 dolara yükseldi. İşte borsa borsa buğday 31 Ekim 2022 fiyat listesi...

Birleşmiş Milletler'den flaş açıklama. Rusya ne yapacak?

Ukrayna, Türkiye ve BM delegasyonlarının, tahıl koridoru kapsamında 31 Ekim günü 14 geminin hareket planı ve 40 gemiye yapılacak denetimler konusunda anlaşmaya vardığı bildirildi. Rusya dün yaptığı açıklamada anlaşmayı askıya aldığını duyurmuştu.

Rusya'dan yaptırımlara yönelik kripto para hamlesi! Uluslararası ödemelerde kripto yasallaşsın!

Rusya'dan kripto paralara ilişkin dikkat çeken hamle. Rusya kripto paralarla uluslararası ödemeleri yasallaştırmak için adım atılması gerektiğine dikkat çekti.

Rusya kendi uzay istasyonunu kuruyor!

Rusya, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan ayrılarak kendi uzay istasyonunu kurmaya hazırlanıyor. Ülke ilk çalışmalarını askeri bir fuarda tanıttı. İşte detaylar...

Rusya'dan altın ve gümüş fiyatlarını çok sert yükseltecek adım! Plan uygulamaya girerse...

20 Şubat 2022 Perşembe günü Ukrayna'yı işgal girişimi başlatan Rusya, uluslararası arenada ekonomik boykot yiyince çareyi yeni stratejiler geliştirmekte arıyor. Daha önce doğal gaz ödemelerini ruble ile alacağını açıklayan Rusya şimdi de yeni bir ekonomik planı duyurdu.

31 Mart motorin ve benzin fiyatları! 2 günde mazota 2,5 TL’ye varan indirim! 

31 Mart motorin ve benzin fiyatları, araç sürücülerinin dışında tüm dünyada yakından takip ediliyor. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle artan petrol fiyatları, Istanbul’daki barış müzakereleriyle geriledi. Özellikle motorinde son 2 gün içerisinde 2,5 TL’ye varan indirim geldi.

Rusya-Ukrayna savaşı Türkiye ekonomisini nasıl etkiler?

Rusya'nın dün başlayan Ukrayna işgali küresel piyasalardan enerji fiyatlarına ve uluslararası yaptırımlara kadar geniş çapta ekonomik sarsıntılara sebep olabileceği düşünülüyor. Tüm uzmanlar, Türkiye ekonomisinin bu krizden tüm yönleriyle olumsuz etkilenebileceğini söylüyorlar.

Rusya'nın uluslararası rezervleri 596 milyar dolara çıktı!

Rusya'nın uluslararası rezervleri 2020 yılında bir önceki yıla göre yüzde 7,6 artış göstererek 596 milyar dolara çıktı.

Ant Yapı Rusya'da yeni bir havalimanı daha inşa edecek!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Rusya’da Sibirya Bölgesi’nin en büyük kenti Novosibirsk’te bulunan uluslararası Tolmaçevo Havaalanı’nın inşaatına başladı.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Rusya ticari emlak piyasası: Yeni ofislerde arz yüzde 31 azaldı!

Rusya’da tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ve ekonomideki durgunluk nedeniyle yeni ofis alanlarının yüzde 31 azalması bekleniyor.

31. Uluslararası Rusya Gayrimenkul Fuarı domexpo Haberi

31. Uluslararası Rusya Gayrimenkul Fuarı domexpo

Dünyanın sayılı gayrimenkul fuarlarından biri olan 31. Uluslararası Rusya Gayrimenkul Fuarı DOMEXPO, Türk gayrimenkul sektörüyle buluşuyor. Türkiye'de ve uluslararası arenada gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren Inrema'nın üstlendiği fuar, 16-19 Ekim 2014 tarihleri arasında Moskova'da düzenlenecek. 


250'ye yakın firma ve bini askın ziyaretçinin katılacağı fuar gayrimenkul sektörü ile Rusya pazarı arasında gayrimenkul köprüsü kuracak. Ruslar 2013 yılında Türkiye'de 3 bin 322 adet gayrimenkul satın aldı. Geçtiğimiz yıl Türkiye'den en cok gayrimenkul alan ülkeler arasında 3 bin 322 adet gayrimenkul satın alımı ile birinci sırada yer alan Rusya, Türk gayrimenkul sektörü için gün geçtikçe değerlenen bir pazar haline...